24/11/19

Viininpunaisen aika

54

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Joka vuosi tulee jossain kohtaa se vaihe, kun veri vetää kohti viininpunaista. Tänä vuonna se tuli nyt joulun kynnyksellä. Tai no, ensimmäisen kerra himo burgundinpunaiseen iski jo alkuvuodesta, kun joululomareissun jäljiltä halusin kokeilla, miltä syvä punaisen sävy näyttäisi päivettynyttä ihoa vasten. No hyvältähän se näytti. Rakastan kuitenkin myös vaalean ihon ja vahvan tummanpunaisen välistä kontrastia, joten talvenkalpea iho sai tällä viikolla rinnalleen viininpunaiset kynnet. Tykkään tästä sävystä erityisesti tuon beigen neulepuseron kanssa – niin kaunis ja ihanan rauhallinen väriyhdistelmä.

Aiempia kynsi-inspiksiä pääsette muuten selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts