23/11/19

Lauantain energiatankkaus

2 42

Tänä viikonloppuna myönnän olevani vähän puhki ja pienen energiabuustin tarpeessa. Ja tällä kertaa sen tarjoilee Ten Wallsin aiemmin tänä vuonna ilmestyneeltä Queen (Exteded) -levyltä löytyvä mukavasti vireystilaa ja jalkaa nostattava Age Well – Extended, jolla kuullaan myös Jonathan Baeckelien kaunista ääntä. Luulen, että lauantain viikkosiivous sujuu lennokkaammin, kun laittaa tämän taustalle pauhaamaan!

Ten Walls -nimen taustalla on liettualainen dj Marijus Basanov, joka aloitti aikanaan musiikkiuransa klassisen musiikin puolelta, mutta loikkasi jossain vaiheessa konemusiikin puolelle ja on sittemmin niittänyt mainetta deep housen ja progressiivisen housen parissa.

Lisää biisisuosituksiani pääset kuuntelemaan täältä sekä täältä.


Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Sara

    Kiitos kivasta blogista ja hyvistä musavinkeistä! Tästä postauksesta muistui kuitenkin mieleen parin vuoden takainen kohu kyseisen artistin erittäin homofobisista kommenteista. Esim. wikipediasta löytyy lisää. Tiedän ettet varmasti halua antaa näkyvyyttä ja tilaa tälläisille arvoille, joten halusin vaan tuoda tämän tietoosi. Toivottavasti ok :)

    • Auts! Enpäs tiennyt tällaisesta mitään. Kiitos, kun infosit! Todella harmi juttu, että hyvän musiikin tekijällä onkin noin törppöjä näkemyksiä. :(

Related posts