17/11/19

Sunnuntaimusiikkia The Cinematic Orchestralta

1 51

Tämä viikko on työreissun takia ollut hiukan hektinen, mutta onpa ihanaa olla taas hetki kotona. Rakastan näitä rauhallisia viikonloppuaamuja, jolloin ei ole kiire minnekään. Tänään levylautasella soi (kuvainnollisesti siis, koska oikeasti soi vain Spotify) The Cinematic Orchestran tänä vuonna ilmestynyt levy, jonka biiseistä erityisesti Wait for Now/Leave the World sopii erityisen hyvin tällaiseen lempeään sunnuntaitunnelmaan. Samainen biisi on myös itsepintaisesti soinut päässä menneen viikon ajan silloinkin, kun Spotify on ollut hiljaa. Mutta voisipa sitä huonompikin kappale juuttua repeatille päässä. Ihanaa sunnuntaipäivää!


Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • vilhelmiina

    Kiitos tästä, jäi soimaan repeatilla <3 ps. pakko myös kertoa että samaistuin sun pelokkuuteen kun kuuntelin Afterworkin Halloween-jaksoa; kuuntelin sen melko väsyneenä, joten oli tarkoitus makoilla rennosti silmät kiinni sängyssä ja kuunnella, mutta enpä uskaltanutkaan pitää silmiä kiinni kun jännitti niin paljon :–D

Related posts