8/11/19

Perjantaibiisi: BEA1991 – I Am a Joker!

53

Kappas vain, se on perjantai! Ajattelin, että tänään laitetaan jakoon sellainen sopivasti tanssijalkaa kutkuttava perjantaibiisi. BEA1991:n ”I Am a Joker!” on soinut repeatilla viime viikosta lähtien. Olen tajunnut, että koska olen musiikin suhteen sellainen ”silppukuuntelija”, että nappailen soittolistoilleni yhden kappaleen sieltä ja toisen täältä ja kuuntelen vain harvoin kokonaisia albumeja, paljon hyvää musiikkia menee ohi. Päätin nyt sitten ihan tietoisesti ottaa tavoitteeksi kuunnella soittolistoillani lymyileviltä artisteilta tuotantoa kattavamminkin. Ja ensimmäisten joukossa tehokuunteluun pääsi useammankin biisin voimin soittolistojani vallannut BEA1991. Hollantilainen artisti julkaisi debyyttialbuminsa vasta viime kesänä, mutta on julkaissut viitisen vuotta sitten pari EP:tä. ”I Am a Joker!” on julkaistu jo vuonna 2015 ja suosittelen tsekkaamaan vanhemmasta tuotannosta myös ainakin biisi Breadwinner. Ihania musiikkihetkiä!


Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts