1/11/19

Pinkkiä ja punaista piristystä

1 59

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Jos olen ihan rehellinen, niin on myönnettävä, että olisi tehnyt mieli jatkaa vielä kolmaskin kuukausi glitterin kimalluksesta säihkyen, mutta päätin kuitenkin valita tähän väliin jotakin muuta. Ensi kerralla voi sitten taas kimaltaa, kun pikkujoulukausikin on parhaassa terässä. Tällä kertaa kynsiä koristaa veikeä ja värikäs kuvio. Rakastan vaaleanpunaista väriä yhdistettynä muihin punaisen sävyihin ja tällä kertaa pinkki sai parikseen oranssinpunaista sekä ripauksen valkoista. Mitäs tykkäätte näistä värikkäistä syksyn piristyskynsistä?

Aiempia kynsi-inspiksiä pääsette muuten selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä.

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts