15/10/19

Ruusukullan kimallusta

2 50

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

En selvästikään saanut kimalluksesta vielä tarpeekseni, sillä viime viikolla kynsistudion tuolissa tuntui, että glitteriä on saatava lisää ja enemmän. Glitterin himo tulee usein juuri tässä syksyllä ja pikkujoulusesongin alla, kuinkas ollakaan. Tällä kertaa kokeilin kuitenkin sävyä, jota en ole aiemmin testannut. Ruusukultainen glittersävy on itse asiassa ihan todella kaunis ja huomaan ihastelevani säihkyviä kynsiäni tuon tuosta. Voin siis suositella! Mitäs pidätte väristä?

Aiempia kynsi-inspiksiä pääsette muuten selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä.

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts