2/10/19

Afterwork-podcast: Työuupumus – miten siitä selviää?

1 73

Millaisista merkeistä tunnistaa uupumisen? Miten sitä voi hoitaa ja mistä tietää, että on parantunut? Studiossa Afterworkin kuulijoiden esittämiin kysymyksiin vastaa työterveyspsykologi Marianne Oksanen. Jaamme myös omia kokemuksiamme työuupumisesta. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Mehiläisen kanssa.

Vierailin muuten myös Mahadura & Özberkan -ohjelmassa YLE Puheella viime viikolla sydänsuruja, eroamista ja exiä käsittelevässä jaksossa toimittaja-kirjailija Koko Hubaran kanssa. Jos siis teema kiinnostaa, niin käyhän kuuntelemassa tuokin jakso YLE Areenasta.

Afterwork-podcast on muuten mukana myös Instagramissa, joten tule ystäväksemme myös siellä. Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)


Photo: Janita Autio

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Itse koin pahan burn outin, ja edelleen toivun siitä! Parhaimpia vunkkejä oli ehdottomasti: huolikirja, riittävä uni, TEE ASIOITA JOITA RAKASTAT, kaikki negatiivinen ja kuluttava minimoi!

    Siinä omia hyväksi todettuja vinkkejä!

Related posts