4/09/19

Afterwork-podcast: Ekologisempia valintoja vaate- ja tekstiiliostoksilla

1 72

Mistä tunnistaa viherpesu aidosti ekologisesta valinnasta? Tai laadukas materiaali huonolaatuisesta? Entä mikä on tavallisen ja luomupuuvillan ero? Ovatko keinokuidut aina pahasta? Muun muassa näitä aiheita pohditaan viikon Afterwork-hetkessä yhdessä tekstiilialan asiantuntijan kanssa. Ekstrapitkä jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Finlaysonin kanssa.

Vinkkaan tässä samalla, että olen muuten tällä viikolla myös vieraana ihanan Eevis Liedeksen Beauty Snacks -podcastissa, jossa jutellaan muun muassa iho-ongelmista ja kauneusihanteista. Kannattaa tsekata, koska kyseessä on tosi mielenkiintoinen podcast! Haluaisin suositella jaksoa, jossa on vieraana monitaituri Elina Saunamäki ja erittäin kiinnostavaa keskustelua esimerkiksi luonnonkosmetiikasta. Ja lisää kaikenlaisia kauneuteen liittyviä artikkeleita sekä kaikki podcastin julkaistut jaksot löytyvät Eeviksen Cream Files -nettisivuilta. Beauty Snacks -podcastia pääsee kuuntelemaan myös iTunesin, Acastin ja Spotifyn kautta.

*

Afterwork-podcast on muuten mukana myös Instagramissa, joten tule ystäväksemme myös siellä. Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Janita Autio

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts