29/08/19

Hyvän mielen hiusjuttuja (+ kilpailu)

160 150

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: FOUR REASONS

Kaikki tietävät sanonnan ”tukka hyvin, kaikki hyvin”. Hölmö lausahdus, muttei lopulta ehkä niin kaukana totuudesta. Olen joskus miettinyt, miten valtava vaikutus hiuksilla on omaan ulkonäköön ja sitä kautta mielialaan. Varmaan jokainen meistä on joskus astunut ulos kampaajalta tyytymättömänä lopputulokseen ja sellaisin miettein, että tekisi mieli viettää seuraavat viikot paperipussi päässä piileskellen. Onneksi hyvän luottokampaajan löydyttyä ei ole enää tarvinnut lähteä kampaajakäynniltä harmistuneena, mutta parhaimmillaan kauniit hiukset buustaavat fiilistä ja surkeimmillaan hiuskatastrofi tai huono tukkapäivä lässäyttävät tunnelman täysin. Pinnallista, mutta inhimillistä.

Minulle ei ole suotu syntymässä täydellisiä, tuuheita, paksuja ja helposti käsiteltäviä hiuksia. Tukkani on sellainen tyypillinen hento ja liukas suomalaishius – ja kaiketi aikalailla maantien värinenkin, kun vaaleat raidat eivät ole sitä raikastamassa. Minulla kesti melkoinen tovi, ennen kuin ymmärsin sopivien hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden korreloivan hyvien hiuspäivien kanssa, mutta onneksi hitaampikin tajusi viimein. Enää ei tarvitse yleensä taistella ihan perusjuttujen kanssa, kun tukka ei valu liiskana päätä myöten, lentele kaikkiin ilmansuuntiin sähköisenä tai kieltäydy asettumasta mihinkään mieluisaan asentoon. Huonoja hiuspäiviä ja sitä kautta ihan vain huonoja päiviä on huomattavasti vähemmän, kun kylppärin hyllystä löytyvät omalle tukalle sopivat tuotteet.

Leijonaosa niistä hyvistä hiustuotteista kylppärini kaapeissa ovat kotimaisen kampaamomerkki Four Reasonsin, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo reilun vuoden verran. Ja on pakko sanoa, että on ilo työskennellä yhdessä suomalaisen kauneusbrändin kanssa, jonka arvomaailma kohtaa omani. Four Reasons on nimennyt yhdeksi isoimmista tavoitteistaan luoda ja vahvistaa jokaisen ainutlaatuisuutta kunnioittavaa ja realistisen monimuotoista kauneuskäsitystä. Oletteko nähneet merkin inspiraatio- ja mainoskuvia – tavoite todella näkyy. Toinen tärkeä arvo Four Reasonsille on kunnioittaa luontoa ja kehittää tuotteitaan entistäkin ympäristöystävällisempään suuntaan. Tästä syystä juuri tänään on virallisesti lanseerattu uusi Four Reasons Nature -tuotesarja, jonka fokus on huipputuotteiden lisäksi nimenomaan niiden ympäristövaikutuksissa.

Nature-sarja valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti täällä Suomessa ja sillä on luonnonkosmetiikan ECOCERT® Cosmos Natural -sertifikaatti. Tuotteiden sisältö on siis vähintään 95% luonnosta peräisin sekä raaka-aineet vegaanisia. Ja sen lisäksi, että purkeista ja purnukoista löytyy sisältä timanttia, myös niiden pakkauksissa on mietitty ympäristöä: Nature-sarjan pakkaukset on tehty kierrätysmuovista. Four Reasons on myös ottanut tavoitteekseen korvata kaikki muovipakkaukset kierrätys- ja biomuovilla tai muilla ekologisemmilla pakkausmateriaaleilla.

On ihanaa nähdä ympärillä se muutos, että pikkuhiljaa yhä useampi merkki siirtyy pakkauksissaan ja tuotesisällöissään luonnollisempaan ja vähemmän ympäristöä kuormittavaan suuntaan. Ja on ilo huomata, että suomalainen Four Reasons on tekemässä tätä muutosta etunenässä. Uudesta Nature-tuotelinjasta löytyy sopivia shampoita ja hoitoaineita moneen eri tarpeeseen: kosteuttavaa, tuuheuttavaa, korjaavaa sekä värjätyille hiuksille omansa. Lisäksi sarjaan kuuluvat myös esimerkiksi kosteuttava hoitoöljy, tuuheuttava muotoilusuihke, hiusväriä suojaava suihke sekä korjaava tehohoito. Nämä uutuustuotteet löydät hyvin varustelluista kampaamoista sekä kampaamomyymälöistä.

Loppuun jaan vielä tärpin, jonka sain viime kampaamokäynnillä Four Reasonsin yhdeltä kampaajalta. Tiedättehän, että hoitoaineputelien kyljessä lukee aina, että tuote pitäisi levittää pyyhekuiviin hiuksiin ja antaa vaikuttaa muutaman minuutin? No kuinka moni meistä oikeasti kuivaa tukkansa ennen hoitoaineen levittämistä ja pönöttää kylppärissä odottelemassa useamman minuutin ennen huuhtelua? Myönnän, etten minä ainakaan. No ilmeisesti kannattaisi, sillä siihen onsyynsä, miksi purkin kyljessä neuvotaan juuri noin. Kampaaja valisti minua, että jos hiukset ovat liian märät, vesi laimentaa hoitoainetta niin paljon, etteivät sen tehoaineet pääse vaikuttamaan hiuksissa ollenkaan optimaalisesti. Kun seuraavan kerran tuskailen kuivuneita latvojani, muistelen sitten, että itseäni saan syyttää. Tai otan opikseni näistä ammattilaisen neuvoista. :)

KILPAILU

Jos muuten haluat päästä itse testailemaan näitä ihania uutuustuotteita, niin Four Reasons halusi lahjoittaa Pupulandian lukijoille neljä Nature-tuotesettiä eli yhden kutakin eri hiustyypille varustettua laatua. Mikä vaihtoehdoista on sinun hiuksillesi sopivin: Moisture, Color, Volume vai Rebuild?

Osallistu kisaan jakamalla kommenttiboksissa, mitä mietteitä postaus herätti sekä kertomalla, mikä Nature-tuoteseteistä olisi sinulle kaikkein mieluisin. Jätä kommenttisi 4.9.2019 mennessä ja muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite, sillä kontaktoin voittajia sähköpostitse.

Photos: Annika Ollila

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

160 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Peikonlehti

  Kiva arvonta! Meillä suurperheenä shampoita kuluu paljon. Moisture-sarja voisi sopia meille parhaiten1

 • Jossu

  Rebuild tekisi hunajaa kesän kuivattamille hiuksilleni :)

 • JHS

  Color sopisi parhaiten.
  Four Reasons on tuttu merkki, mutta tähän uuteen sarjaan en ole vielä tutustunut. Kuulostaa hyvältä ja hankin varmasti tuotteita viimeistään seuraavan kampaajakäynnin yhteydessä.

 • soilekoo

  Moisture voisi olla tällä hetkellä sopivin hiuksilleni

 • Antsu

  Ilahduin kun kuulin, että Four Reasonsilla on nyt luonnonmukaisempia hiustuotteita Moisture sarja voisi sopia minulle.

 • Rea

  Olisi kiva päästä kokeilemaan minulle uusia tuotteita. Color sarja olisi minun valintani. Toivotaan että arpaonni suosii .

 • pippanen

  Olen käyttänyt sarjan tuotteita, mutta tätä Naturea en vielä. Color- olisi nyt kiva kokeilla !

 • MairaK

  Volume kuulostaa sopivimalta omiin latteisiin hiuksiin :)
  Ihanaa kuulla että käyttävät kierrätysmuovia pakkauksissaan (ja pakkauksetkin ovat todella kauniita!). Tämän postauksen myötä kiinnostus Four Reasonsin tuotteisiin kyllä heräsi.

 • Laura

  Ihania uusia tuotteita! Leikkasin juuri hiukseni 1,5 vuoden tauon jälkeen ja oli niin ihana päästä kuivista latvoista eroon. Pitäisi käydä kampaajalla useammin ja huolehtia hiuksista paremmin. Haluaisin voittaa Rebuild-paketin, jotta hiusteni kunto paranisi entisestään.

 • Maria

  Moisture olisi varmasti paras!

 • Pihka

  Miten voi olla etten ole tiennyt Four Reasonin olevan suomalainen?! Monta purkkia on tämän merkin tuotteita kuitenkin tullut kulutettua, joskaan ei enää sen jälkeen kun siirryin luonnonkosmetiikkaan myös hiustuotteissa. Tämä siis loistava uutinen että Four Reasonilta saa nyt myös luonnoliisempia tuotteita. Minulle kävisi varmaan parhaiten Volume. Tällä hetkellä kärsin kamalasta hiuskriisistä kun raskauden jälkeen tukka ei meinaa pysyä puhtaana millään shampoolla ja koulun purkkeja läpi että löytäisin sen mikä toimii!

 • Anna K

  Olisi tosi ihana päästä kokeilemaan sertifioitua kampaamosarjaa. Luonnonkosmetiikkaa kun tulee nykyään käytettyä. Oma valintani on moisture.

 • Karoliina

  Olisi ihana päästä tutustumaan sarjan moisture tuotteisiin, jotta saisi kesän kuivattamat kutrit kuntoon :)

 • katja

  Olisi ihana päästä testailemaan uusia tuotteita. Moisture sarja voisi sopia parhaiten :)

 • jannna

  Four Reasons on tuttu merkki ja on tosi kiva kuulla, että hekin ovat siirtyneet luonnollisempaan ja ympäristöystävällisempään suuntaan.

  ”Moisture” on mun suosikki.

 • NiinaK

  Uusi tuotesarja tutulta merkiltä kuulostaa kiinnostavalta! Luulen että Moisture-sarja sopisi omille kesän ja auringon kuivattamalla hiuksilleni parhaiten :)

 • Bongasin putelit kaupassa ja kiinnostuin todella. Tuotteiden hinnatkaan ei päätä huimanneet verrattuna vastaaviin luonnonkosmetiikan vaihtoehtoihin. Olen jo vuosia käyttänyt vain luonnonkosmetiikkaa ja kotimaiset etenkin kampaamolaatuiset hiustenhoidon tulokkaat kiinnostaa kovasti! Ihanaa, että isommatkin brändit ottaa viimein askelia kohti ympäristöystävällisyyttä.

  Minun luonnonkiharaan hiuskuontalooni sopivin linja olisi varmasti Moisture.

 • Hoitoaineen laitossa on haasteensa. Olen mukana arvonnassa.

 • Veera

  Mukana! Rebuild-sarja sopisi parhaiten omille hiuksille.

 • NiinaN

  Ihania uutuuksia. Eniten kiinnostaa color-sarja.

 • Johanna

  Volume kiinnostaa! Tosi hienoa, että yhä useampi merkki tekee näitä ympäristöystävällisempiä tuotteita.

 • Hanna

  Onpa kiva uutinen, käytän itsekin Four Reasonsia ahkerasti. :) mulle sopisi parhaiten Volume!

 • Mari

  Kuulostaa aivan ihanalta sarjalta! Eettiseltä, toimivalta ja näyttääkin kauniilta.

  Omiin hiukseen Volume-sarja olisi loistava!

 • Onniska

  Tulisivatpa nämä marketteihin jossakin vaiheessa! Moisture sopisi luonnonkiharalle hiukselleni varmaan parhaiten :)

 • Tuuli

  Pakkausten minimoinnin vuoksi olen käyttänyt palashampoita, mutta ne kaikki kuivattavat mun tukkaa hirveästi. Oliskin siis kiva saada tuota moisturea kokeiluun! Hyvä, että ympäristönäkökulma tuli tuotteissa myös huomioitua. Tällainen ohuehko, liukas tukkahenkilö kiittää valistavasta postauksesta!

 • Annav

  Ihan mahtavaa, että suomalainen yritys on näyttämässä mallia muille (jopa suuremmille) yrityksille! Haluaisin itse päästä testaamaan tuota volume-sarjaa :)

 • Ruusiili

  Volume tekisi hyvää latteille hiuksille. Enpäs ole ajatellut tuota ”pyyhekuivien hiusten” etua aiemmin, täytyy ottaa käyttöön! Kiitos vinkistä!

 • Monkkeli

  Mahtavaa ☺️. Ihana kun suomalaiset yritykset panostavat luonnonkosmetiikkakehitykseen, ja nimenomaan tää ammattilaispuoli missä tuotteita kuluu todella paljon myös kampaamossa yms. Olisi ihana jos ihan taviskampaajat saisivat tästä tuotelinjasta inspistä siirtyä luonnollisempiin vaihtoehtoihin :). Itse olen mielissäni että vihdoin John Mastersille tuli kotimainen vastine ^_^. Lähtee ehdottomasti testiin kun edelliset putelit loppuvat. Vaalearaitaisena lirutukkana minulle sopisi varmasti molemmat: volume tai rebuild ☺️.

 • Titta

  Rebuild olisi täydellinen <3

 • Vilhelmiina K

  Tää sarja vaikuttaa niin ihanalta! Uskoisin, että Moisture-setti sopisi parhaiten mun luonnonkiharalle hiukselle.

 • pöllö

  Oho, en tiennytkään, että merkillä on luomu tuotteita. Moisture olisi valintani!

 • Vilma

  Mahtava uutinen! Eniten kiinnostaisi Moisture-sarja.

 • Suvi

  Juuri olin etsimässä ammattitasoista luonnonmukaisempaa hiustenhoito-sarjaa,tämä pisti silmään, joten kiinnostaisi kovin kokeilla. Kesän jäljiltä Rebuild-sarja toimisi varmasti elvyttämään kutrit.

 • Sara

  Ihania uutuuksia! Moisture sopisi itselleni parhaiten hiusten hellän luonnolliseen ylläpitoon :)

 • jennie

  Volume toimisi varmaan omille hiuksilleni. En tosiaan ole pyyhekuivannut hiuksiani koskaan ennen hoitoainetta. Täytyykin laittaa tämä tapa testiin!

 • Anette K.

  En tiennytkään, että Four Reasons on suomalainen merkki! Aika hienoa, ainakin omassa mielessä merkki on profiloitunut hyvin korkeatasoiseksi. Hienoa, että myös pakkauksissa on otettu ympäristö huomioon – tosin jäin miettimään, valmistetaanko pakkaukset Suomessa/suomalaisesta kierrätysmuovista. Jos ei, tämä olisi myös hieno askel kestävämpiin tuotteisiin :)

  Itseä kiinnostaisi päästä kokeilemaan Moisture tai Volume sarjaa :) Tällä hetkellä on hakusessa uudet luottotuotteet hiusten hoitoon kun edellisiin lemppareihin tehtiin muutoksia eivätkä ne enää sopineetkaan niin hyvin omaan päähän… Että harmitti! Täytyypä siis ehkä tutustua Four Reasonsiin tarkemmin, osui paketti omalle kohdalle tai ei :D

 • Anni

  Tää kuiva letti kaipaisi kosteutusta! Eli moisture olisi ihana ❤️

 • Tessa

  Ihanaa että kotimaisen luonnonkosmetiikan valikoima kasvaa! Mulle voisi sopia moisture-sarja :)

 • Maarit

  Hello! Ihana arvontaMulle sopisi Color❤
  Tuo on muuten meikäläisenkin synti iskee hoitoaine märkään kuontaloon…pitää muuttaa tapansaOnko sarjassa hiuksiin jätettävää hoitoainetta?

 • Emma

  Siis ihanaa! Oon nyt viime aikoina törmännyt Four Reasons mainoksiin ihan kaikkialla ja kiinnostunut brändistä enemmän. Sattumoisin käytin myös juuri viimeisen luottohoitoaineeni loppuun ja koitin sitä tilata Ranskasta lisää vain huomatakseni, että koko tuotelinja onkin lopetettu! Mikä oisikaan siis täydellisempää kuin saada ekologisempi ja vieläpä kotimainen luottotuote sen tilalle pelastamaan nää kuuluisat bad hair days, Rebuild kuulostaa ehdottomasti uudelta potentiaaliselta lempparilta, pakko saada kokeiluun <3

 • Näitä on ihan pakko kokeilla, ihana brändäys myös <3 Rebuild kuulostaa sopivimmalta mun hiuksille näin kesän jälkeen :)

 • M

  Hienoa,että panostetaan ekologisuuteen! Tällä hetkellä kun omat hiukset on päässeet niin huonoon kuntoon, luulen että paras vaihtoehto noista tuotepaketeista olisi Rebuild.

 • Päivi Nikander

  Olen käyttänyt monia Four Reasons-tuotteita, niiden hinta-laatusuhde on mielestäni loistava. Erittäin hyviä tuotteita olleet kaikki. Hassua etten koskaan ole tajunnut sen olevan kotimainen sarja, lisää plussaa siitä! Jos voittaisin, valitsisin Moisture-sarjan tuotteet, näin kesän ja auringon jälkeen tekisi hennoille hiuksille hyvää. Kiitos Jenni blogistasi, en yleensä kommentoi mutta luen aina kirjoituksesi – ja tykkään.

 • Ninni

  Moisture color? :-D Ei vaineskaan eli toi color vois olla paras mun värjätyille hiuksille <3

 • Irkku O.

  Lisää luonnonmukaisuutta pakkauksiin ja tuotteisiin, kannatetaan! Näistä vaihtoehdoista Volume voisi liipata lähimmäs.

 • Kuulostaa mahtavalta tuotteelta! Kotimaisuudesta ja ekologisuudesta valtavan iso plussa. Itselleni haluaisin ehdottomasti testiin Volume-version!

 • tiitu

  Moisture varmaan sopisi luonnonkiharalle parhaiten. Kauniit pullot!

 • sannamaija

  Olen jo löytänyt oman luottoshampoon ja -hoitoaineen, mutta olisi kiva kokeilla jotain uutta, mielellään juuri luonnonkosmetiikan puolelta. Volume olisi minulle varmasti pahaiten sopiva.

 • Mirja

  Moisture sarjaa olisi tosi kiva kokeilla.

 • Iiris Hytönen

  Four Reasons tuotteet on jo arkikäytössä, näitä uutuuksia odotan innolla, kuulostavat erittäin hyvältä. Ihanaa päästä kokeilemaan, varsinkin Rebuild tuotteita :)

 • Laura

  Mahtavaa, että kampaamomerkitkin alkavat valmistaa ekosertifioituja tuotteita. :-) Olispa kiva testata näitä, ostoskoriin kun päätyy yhä useammin luonnonkosmetiikkaa. Moisture -sarja voisi sopia auringon kuivattamille hiuksilleni.

 • meri

  Mahtavaa, että tarjolla on lisää vastuullisia tuotteita! Luulen, että minulle sopisi parhaiten moisture-sarjan tuotteet.

 • Sara

  Volume <3

 • Sannaka

  Olisi ihana päästä testaamaan näitä uutukaisia. Hiuksilleni varmaan näin kesän jälkeen olisi sopivin Moisture tai Volume sarja. Mahtavaa, että suomalaisella brändillä on luonnonkosmetiikkaa hiustuotteissa. Four reasonsin etu on minusta hyvä saatavuus.

 • Iitu

  Moisture tekis hyvää mun tukalle kesän jälkeen!

 • Virve

  Näin kesän jälkeen Moisture tulisi tarpeeseen.

 • Hanna

  Onpas kiva, että tällaiset ei-luonnonkosmetiikkamerkitkin ovat heräämässä vastuullisuuteen!:) Volume-sarjaa olisi kiinnostavaa kokeilla

 • Elisa

  Kuullostaa siltä että voisin käyttää vaikka kaikkia neljää sarjaa, mutta volume tuotteita olisi kiva kokeilla! Tosi kiva että kotimaiselta merkiltä on tullut ekologinen hiustenhoitosarja.

 • Kirsi S

  Hyvä ja kattava juttu kiinnostavista tuotteista ja kyseisestä tuotemerkistä , moisture itselle sopivin, volumekin menee

 • Elina

  Moisture olisi hiuksilleni tarpeen. Täytyypä etsiä näitä käsiini

 • Heidi

  Parasta, että hyviä luonnonkosmetiikka hiustuotteita tulee nimenomaan kotimaisena versiona. Kosteuttava sarja sopisi minulle.

 • Reetta

  Four Reasons on suosikkimerkkejäni hiustuotteissa, erityisesti black edition tuotteet. Color olisi näistä se mitä haluaisin päästä testaamaan.

 • Anette

  Innostuin! Kotimainen brändi, ekologinen pakkausmateriaali ja ylipäätään sertifioitua luonnonkosmea, arvot kohtaa täälläkin. Jos ei voittoa napsahda, niin kokeiluun menee siitä huolimatta. Rebuild olisi mun valinta :)

 • Ellu

  Mahtavaa, että suomalainen kampaamomerkki on liittynyt mukaan niihin, jotka tarjoaa myös luonnonkosmetiikkaa!!

  Moisture olisi näistä itselle sopivin :)

 • Nepsteri

  Oi luonnonkiharat hiukseni kaipaa kovasti kosteutusta, ja sitä olen yrittänyt tarjotakin viime aikoina. Olisi kiva kokeilla tätä moisture-sarjaa, sillä olen viime aikoina löytänyt luonnonkosmetiikkaan tuotteet ja ymmärtänyt, että hyvää voi saada myös luonnollisilla aineilla/tuotteilla aikaiseksi :)

 • Jenna

  Olen itse käyttänyt aiemmin Four Reasons tuotteita ja nyt tekisi mieli kokeilla uudestaan, sillä on mahtavaa että merkiltä saa nyt luonnonmukaisempia tuotteita! Erityisen hienoa on, että tuotteet ovat vielä kotimaisia :)

  Minulle sopisi varmaan parhaiten moisture sarja, sillä minulla on hiustenkasvatusprojekti meneillään.

 • Niina

  Color sopisi värjätylle kuontalolleni. Taidan tutustua sarjaan joka tapauksessa ilman voittoakin!

 • Paevey

  Takuulla menee kokeiluun nämä tuotteet! Olen jo pitkään käyttänyt Four Reasonsin tuotteita, jotka ovat olleet tosi hyviä, ainoa miinus on mielestäni ollut purkkien design (tosi pieni ongelma sinänsä, koska tuote itsessään on hyvä!) Tässä Nature -sarjassa menee kaikki kohdalleen myös purkeissa. Itselleni sopisi Volyme -sarja parhaiten.

 • Krista

  Mielenkiintoisia uutuustuotteita! Parikin tuoteperhettä sopisi käyttööni, mutta valitsisin Volume-sarjan Texture Mist -suihkeen vuoksi.

 • Marika

  Kosteuttava Moisture-sarja olisi hyväksi hiuksille

 • Sanna

  Olipa kiva uutuus, suomalaista luonnonkosmetiikkaa! Testaan mielelläni Moisturea. :)

 • Inka

  Moisture olisi mun valintani!

 • Lydiah

  Olipas kiva kuulla näistä tuotteista:) Volume voisi sopia itselle!

 • Hilpi

  Haluaisin kokeilla näitä uusia Four reasons-tuotteita. On mukavaa, että hiusmaailmaan on tullut enemmän ja enemmän omalle kukkarolle sopivia luonnonkoskmetiikkatuotteita. Kokeiluun menisi tuo moisture -setti.

 • Tiina

  Blogisi herätti ajatuksia siitä, miten paljon voi kosmetiikkateollisuus edistää kestävää kehitystä uusiessaan pakkauksia ja tuotteita sisällöllisestikin. Moisture-sarjaa kaipaisivat kuivat, blondauksesta toipuvat hiukseni.

 • Elokuu

  Blogisi herätti ajatuksia siitä, miten paljon voi kosmetiikkateollisuus edistää kestävää kehitystä uusiessaan pakkauksia ja tuotteita sisällöllisestikin. Moisture-sarjaa kaipaisivat kuivat, blondauksesta toipuvat hiukseni.

 • Mari

  Jes mahtavaa, uutta suomalaista luonnonkosmetiikkaa! Minulle sopivin olisi Volume :)

 • Leena

  Voluumia kaipaa minun he toiset hiukset!

 • Kaisa Lahtonen

  Moisture

 • VS

  Peukku sertifioituun luonnonkosmetiikkaan siirtymisestä. Onkohan muotoilutuotteita tulossa?

  Volume sopisi itselleni parhaiten.

 • Laurs

  Kiinnostaisi kovasti kokeilla, olen muutenkin siirtynyt pikkuhiljaa käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Tunnistan oman hiustyyppini kuvailustasi, joten ehdottomasti volume-sarjaa haluaisin testata Etenkin nyt, kun en ole pystynyt hiuksia värjäämään (laittamaan vaaleita raitoja), tuntuvat hiukset ohuemmilta ja sameammilta kuin ennen…

 • Siiri

  Kiinnostaa ehdottomasti, käytössä l’orealin vastaavat tuoreet mut nä sais kotimaisuus plussan (plus ei taida kuulua sen perkeleen Nestlen alaisuuteen). Imetystukkalähtöön rebuilt ois varmaan sopivin vaihtoehto (tai volume? Kun tietty tä on kans nyt sit ohuempi)

 • Jenni

  Kiinnostaisi kokeilla kosteuttavaa tai korjaavaa versiota. Luulenpa, että kumpikin passais mun hiuksille.

 • Riitta

  Kotimaisuus ja luonnonmukaisuus kiinnostavat! Color olisi minulle sopivin vaihtoehto.

 • Laura

  Ihan huippujuttu! Olen käyttänyt nyt pitkään aiemmin suosittelemaasi shampoota ja hoitoainetta ja ne ovat toimineet loistavasti. Tämä sarja herätti kuitenkin mielenkiinnon välittömästi kotimaisuuden sekä ympäristöystävällisyyden vuoksi jotka ovat tärkeitä arvoja myös itselle, eli pitää kyllä testata tätä sarjaa! Meillä hiustyyppi varmaan lähes identtinen, joten tuo tuuheuttava sarja voisi kuulostaa parhaalta!

 • milkak

  Moisture-sarja sopisi mun reuhkalle parhaiten :)

 • Marir

  Hyviä ympäristöystävällisiä hiustuotteita on ollut miusta vaikea löytää, näitä voisi kokeilla seuraavaksi! Tällä hetkellä hiukset täysin värjäämättömät, joten volume sarjalle olisi tarvetta eniten.

 • Rebekka

  Mukana! Volume-sarja tulisi tarpeeseen! :-)

 • Saara

  En olekkaan tiennyt aikaisemmin, että Four Reasons on suomalainen, positiivinen yllätys! Itse olen sortunut aina ostamaan samaa shampoota ja olisi kiva kokeilla jotain uutta ja samalla luonnolle ystävällisempää! Kun tutustuin tuotesarjaan, itselleni sopisi parhaiten Volume

 • Pirjo

  Mukana arvonnassa! Volume sopisi parhaiten hiuksilleni :)

 • Iida Kaseva

  Moisture sopisi tännekin!

 • Vipellys__

  Varmaan kaikki toimisivat, mutta olisko kuitenkin Color kun vihdoin parin vuoden tauon jälkeen sain käytyä kampaajalla ja väriä päähän. :)

 • Lellu

  Mun valinta olisi tuuheuttava. Tosi kiva juttu, että kampaamotuotemerkitkin lähtee tähän luonnonkosmetiikkaan mukaan. :)

 • Naate

  Moisture talavia varten. Pittää ennakoija!

 • Satu Heinonen

  Mielenkiintoinen postaus. Luonnontuotteet hiustenhoitotuotteissa on minulla jääneet kokeilematta. Jos onni suosii, Color-sarja olisi varmaankin minun hiuksilleni sopiva.

 • Piia

  Tähän lirutukkaan tuo Volume olis varmaan paras täsmäisku! :D

 • Aija

  Rebuild tai volume!

 • Maisamiisa

  Kuulostaa hyvältä! Tavoitteena on käyttää mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita, luonnonmukaisuus vielä iso plussa. Tuuheuttava sarja olisi mun valinta.

 • LauraK

  Moisturea kaipaisivat rutikuivat hiukset :)

 • Jemppis

  Heiii ihan mahtavat tuote-uutuudet! Ite oon kans yrittänyt siirtyä yhä enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaan siellä hiustuotteidenkin saralla, joten todellakin kiinnostaa! Omalle hiuslaadulle paras olisi varmaankin tuo Rebuild. Ihanaa loppukesää!

 • Jennaa

  Valitsen colorin kun aina väri haalistuu nopeasti hiuksista! En muuten tiennyt että merkki on Suomesta :D

 • Elina

  Aivan ihanaa, että Four Reasonilta tulee uutta ja ympäristöystävällistä <3 Moisture -sarja toimisi varmasti mun tukkaan.

 • Sari

  Kiinnostava tuotesarja, jota en ole kokeillut. Rebuilt voisi olla hiuksilleni toimivin vaihtoehto.

 • anna s.

  Moisture-sarja olisi hyvä :) Täytyy tutustua tuotteisiin :) Ihanan luonnollisia. kuvia :)

 • Piia

  Volume! ‍♀️

  • Piia

   Öö niin siis tuohan oli hiushymiö alunperin. Note to self: ei pidä liikaa hymiökikkailla täällä interwebbimaailmassa…

 • Emmi

  Ihan mahtavaa, että alkaa ilmestymään lisää luonnollisia vaihtoehtoja, ja vielä kotimaiselta yritykseltä. Itse olen siirtynyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan ja näitä olisi ilo kokeilla. Rebuild sopisi itselleni tällä hetkellä parhaiten. :)

 • Jos voitto osuisi kohdalle, Color-sarja on valintani. :)

 • Kirsi

  Volume olisi päästä kokeilemaan.

 • Jessii

  Volume sarja olisi varmaan kaikista paras tähän päätä myöten menevään ohueen hiukseen. Itse taistelen rasvoittuvan ja ohuen hiuksen kanssa ja olisi ihana löytää sopivia tuotteita.

 • Tiitu

  Kuulostavat hyviltä ja näyttävät kauniilta! Volume sopisi omille hennoille hiuksilleni.

 • Minttu

  Mahtavaa, nämä lähtee kokeiluun! Volume on ehdottomasti se mitä kuontaloni eniten kaipaa :)

 • Koo

  Volume olisi tarpeen! Ihan mahtava juttu, että Four reasons on satsannut uuteen vastuullisempaan tuotesarjaan. Kyseisen merkin hiuspuuteri on ollut lasimaisen ohuen lettini pelastus jo vuosia.

 • Pauliina

  Onpa tyylikkään näköiset pullot! Volume olisi varmasti paras minulle.

 • Kirsi

  Color on jo käytössä ja hyväksi havaittu❣️ Oma kampaajakin muistuttelee kuivaamisen tärkeydestä ennen hoitoaineen laittoa ja postauksessa hyvä muistutus siitä

 • Judi

  Hassua olla täällä kommentoimassa tällaiseen hiuspostaukseen, kun itse olen aina ollut se, jota ei ole hirveästi edes kiinnostanut, miltä reuhka pään päällä näyttää. En oikeastaan edes tiedä miltä hiukseni näyttäisivät hyvin leikattuina ja laitettuina (tai hoidettuina). Jotenkin olen aina ollut huoleton hiusteni suhteen, leikkaillut milloin minkäkin verran tukkaa pois ja pakko myöntää, hoitoainetta en käytä ikinä, joskus jopa shampoon käyttö ei huvita laiskuuttani. Mutta… ehkä nyt olisi hyvä aika panostaa. ;) Moisture-sarja kuulostaa hyvältä.

 • Jojo

  Itse en oo myöskään jaksanu kuivaa tukkaa, mut puristelen sen ain niin kuivaksi kuin suinkin mahdollista enne hoitoainetta. Enemmän on vielä ongelma antaa sen vaikuttaa. Tästä syystä kiinnostaa toi rebuild-setti. Jos se vaikka korjais kaiken :)

 • Helsssunen

  En tiennyt että merkki on suomalainen. Itse voisin kokeilla tuota moisture-sarjaa.

 • Piennisäkäs

  Onnistuneen oloinen brändäys, plussaa kotimaisuudesta.

  Volume-tuotteet varmaan omalle kokeilulistalle.

 • Piio

  Moisture sopisi ikikuivaan hiuksistooni parhaiten. Sarja vaikuttaa kaikkine hyveineen kokeilemisen ja käytön arvoiselta.

 • Marika

  Four reasons on tuttu ja ollut käytössä, nämä uutuudet kuulostaa hyvältä! Ehkä moisture vois olla mulle paras.

 • Venla

  Volume ! Hienoa, että Suomessa alkaa olla laaja valikoima hyviä kotimaisia tuotteita :)

 • Sanni

  Tunnistan hyvän tukkapäivän ajatuksen! Toisaalta itse huomaan että minulla on useimmiten paras hiuspäivä silloin kun en kyllästää hiuksia millään tuotteilla vaan ainoastaan pesen ne mahdollisimman luonnollisella shampoolla ja annan niiden kuivua itsestään. Om hiuslaatuni on kuitenkin pörröinen joten jonkinlaista kosteutuskäsittelyä se kaipaa säännöllisin väliajoin, Moistute-srja olisi siis uskoakseni mun juttu!

 • Johanna

  Lohduttavaa lukea, että oikeilla tuotteilla hiuksetkin voi saada ojennukseen. Olen ikäni tuskallut pörröisen luonnonkiharan tukkani kanssa, joka on päältä littana ja muuten sojottaa joka ilmansuuntaan – ihan tajuttoman ärsyttävää!
  Olen nyt antanut oman värini kasvaa takaisin ja vaikka hiusten kunto on parantunut, hallintaongelmat eivät ole kadonneet mihinkään.

  Uskon, että Volume-sarja voisi tuoda helpotusta ongelmiini. Four Reasons on merkkinä tuttu, mutta en ole itse päässyt käyttämään sitä. Olisi mielenkiintoista kokeilla merkin tuotteita ja mahdollisesti löytää uusi suosikki, joka vastaa myös omia arvojani.

 • Salli

  Onpas nuo pullot kaiken muun hyvän lisäksi vielä kauniita! Minua kiinnostaisi päästä kokeilemaan tuota moisture-sarjaa. Minäkin toivoisin löytäväni sellaiset hiustenhoitotuotteet, joiden avulla voisi päästä ”perusongelmista” eroon, kuten sähköisyydestä tms. Moisture-sarja voisi elvyttää luonnonkiharat hiukseni. Eli mukana arvonnassa!

 • Marika

  Color voisi olla uuden kuparin pelastaja, jolle ei ole vielä löytynyt sopivia tuotteita.

 • Jenni

  Hienoa, että tulee uusia luonnonmukaisia tuotteita! Moisture kävisi hiuksilleni parhaiten.

 • Henna Holappa

  Color

 • Anniina Jääskeläinen

  Musta on upeaa, kuinka nopeasti Four Reasons vastaa trendeihin tuomalla uusia tuotteita. Vielä upeampaa on tämä Nature-sarja! Mahtavaa, kun voi halutessaan ostaa kotimaista, järkevän hintaista luonnonkosmetiikkaa hiusten hoitoon. :-)
  Jos arpaonni suosii, moisture sopisi omalle hiukselle varmaan parhaiten.

 • Riikka

  Volume vois olla passeli mun hiuksille. Mielenkiintoinen tuotesarja.

 • Tiia

  Ehdottomasti rebuild! Käsittelyjen ja varsinkin kesän jälkeen uskon että nimenomaan toi tekisi hiuksilleni hyvää.

 • Anskari

  Jaan tunteen ohuista päätämyöden menevistä hiuksista, valitettavasti volyymi ja omat hiukset ei mahdu samaan lauseeseen. Olisi mahtava siis testata sitä tuotesarjaa ja etenkin kotimaisen (sekä ekologisen) valmistajan, joka tuntee tämän hiuslaadun!

 • Annu

  Volume tukisi varmasti työmatkapyöräilijää kypärän tuhoja vastaan taistellessa

 • Saima

  Aivan ihanaa luettavaa! Tosi kiva nähdä kuinka yritykset menevät ekologisuudessa eteenpäin :)

 • Airi

  Moisture olisi mun valintani jos voitan. Muuten uusi tuttavuus tämä sarja minulle.

 • -Selma-

  Oli kiva kuulla, että merkillä on myös luonnonmukaisia tuotteita valikoimassaan! :)
  Rebuild -sarja tekisi varmasti hyvää hiuksilleni.

 • Katri

  Kiva kuulla, että kampaamomerkeillekin tulee luonnonmukaisempia vaihtoehtoja. Luulen, että Moisture olisi omiin hiuksiin sopivin.

 • veeppi

  Volume-sarja sopisi omille hiuksille varmaan parhaiten!

 • Riikka Tamminen

  Kaveri lainasi Four Reasonsin tavallista volume shamppootaan ja ihastuin sen vaikutuksiin hiuksissani, mutta tuote jäi ostamatta kun sen sisältämä silikoni mietitytti. Nature Volume sarjassa sitä ei taida olla, olisi kiva päästä kokeilemaan!

 • Jonna Peltola

  Volume tälle lirutukalle :D mielenkiinnolla odotan enemmän luonnollisia muotoilutuotteita!

 • Anni

  Haa, samanlainen hätähousu täällä moi, joka ei ole ikinä odottanut hoitoaineen kanssa riittävän pitkään. Ilmankos…

  Moisture-vaihtoehto todennäköisesti tekisi tästä päästä paremman :)

 • Petri

  Omiin hiukseen Volume-sarja tuntuisi parhaalta.

 • Mari

  En olekaan tiennyt, että tämä on kotimainen brändi! Mahtavaa, että ovat lanseeranneet tällaisen luonnonmukaisen sarjan. Moisture voisi sopia minun hiuksille.

 • eleoa

  Kuulostaa hyvältä sarjalta! Moisturea kiinnostaisi kokeilla.

 • Matilda Söderbacka

  Kiva yhteistyö! Mahtavaa nähdä että ekologisempia vaihtoehtoja yleistyy, antaa vähän toivoa tähän aika surkeaan maailmantilaan. Vaikka joskuskin ärsyttää green washingia, niin samapa se mikä syy on takana, kunhan näitä arvoja tuodaan esille. Tämä näyttääkin olevan oikein hyvä yritys, arvostan etenkin niitten käyttävän kierrätettyä muovia.

  Itse tykkään hiuspehkosta, joten volume olis varmaan mulle sopiva. :)

 • Nia

  Moisture sopisi kesän jälkeiselle tuulitukkakiharoille aivan loistavasti. Myös hoitoöljy kuulostaa lupaavalta.

 • Hapsiainen

  Reissattuani useamman kuukauden Aasian lämmössä ja nautittuani sen jälkeen huolettomasti Suomen kesästä huutaa hiuspehkoni korjaavia Rebuild-tuotteita. Erityisesti Rebuild Treatment kiinnostaa, taidan käydä hakemassa purnukan ensihätään :)

 • Sanna h.

  Voisi olla vaikka volume sopivin.

 • Tintti

  Kauniit tuotteet ja iso plussa ekologisemmista pakkauksista!

  Volume-sarja olisi varmaan meikäläisen lättätukalle sopiva.

 • Salli

  Valintani olisi Rebuild sarjan tuotteet.ja ympäristöystävälliset tuotteet ovat hyvä valinta.

 • Milli

  Volume toisi ilmavuutta latteuteen! Niin hiuksiin kuin arkeenkin

 • Henna

  Rebuild-sarja ja pehmeämmät hiukset kiinnostaa. Tuo hoitoainevinkki on hyvä.

 • hilkka

  Moisture-sarja kävisi hiuksilleni hyvin :) Tarpeellisia tuotteita :)

 • kilvia

  Ihana kuulla, että Four Reasonsilla on nykyään tuoteperhe luonnonkosmetiikkaa suosiville. Täytynee ehdottomasti testata! Omat hiukseni kaipaisivat varmasti Volume-sarjan tuotteita.

 • Nina

  Moisture :) Kuulostaa hyvältä!

 • Pau

  Minulla oli ennen hyväkuntoiset hiukset, mutta kilpirauhasen vajaatoiminta on vaikuttanut hiusten kuntoon todella paljon. Hiukseni ovat myös luonnostaan liukkaat ja hennot, joten murheenkryyniksikin niitä kutsun. Sarjoista minulle sopivin olisi joko Moisture tai Volume.

 • Anne-Marie

  Moisture sopisi isältäni perimille karheille ja paksuille hiuksilleni. Se vähä, mitä olen kokeillut ko. merkkiä, tuotteet ovat priimaa!

 • Anskunen

  Hienoa,että suomalainen yritys on kehittänyt tämän tuotesarjan ja ecocert vielä.Mulle eläinkokeettomuus on myös tosi tärkeä asiaLumene vois ottaa mallia tästä!Mikäli niin ihanasti kävisi,että voittaisin niin moisture-sarja olisi huippu

Related posts