27/08/19

Täydellinen pipo teki paluun!

17 92

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: STOCKMANN

Onpa jännittävää! Nimittäin nyt se on taas täällä: täydellinen pipo on tehnyt paluun! Ja sen rinnalla Stockmannin A+more-osastolle on ilmestynyt pari muutakin aika täydellistä asustetta. Suunnittelin viime vuonna yhdessä Stockmannin suunnittelutiimin kanssa A+more-merkille ihanan pienen neuleasustekokoelman sekä joulumarkkinoille muutaman ajattoman nahkalaukun. Ja nyt yhteistyömme saa jatkoa!

Tuo viime vuonna lanseerattu pipo todellakin ON täydellinen, vaikka itse sanonkin. En löytänyt täydellistä valmiina, joten ei auttanut kuin suunnitella itse. Halusin materiaalin olevan laadukas, miellyttävä ja ylellinen, värin kohdallaan, mallin sentilleen sopiva ja tyylin ajaton. Ja näillä kriteereillä syntyi täydellinen pipo. Ja mikä parasta, hintakin on kerrassaan kohtuullinen ja tuotteet valmistetaan vastuullisesti Italiassa.

Pipon suosio yllätti meidät täysin ja muutamat suosituimmat värit myytiin viime vuonna hetkessä loppuun. Ja koska tiedän, että moni jäi ilman omaa täydellistä pipoaan, niin päätimme, että täytyyhän näin hyvän tuotteen saada jatkoa. Joten nyt sitä saa taas Stockmannilta! :) Tänä vuonna piposta on tarjolla viisi ihanaa syksyistä väriä: viime vuodesta tutut suosikit musta ja puuteri sekä uusina väreinä harmaa, merenvihreä ja kanerva. Luulen, että aika moni arvaa, mikä tämän vuoden sävyistä on oma lempparini, vaikka noita kaikkia rakastankin! Mikäs on teidän suosikkinne näistä tämän vuoden sävyistä?

Tänä vuonna pipo sai rinnalleen hieman toisenlaisen kaulahuivin. Ympyrähuivin sijaan pipon parina on tällä kertaa muhkea ja pitkä jättihuivi, jonka voi kietoa harteille myös shaalin tapaan. Värimaailma kokoelmassa on suunniteltu niin, että halutessaan värejä voi myös sekoitella keskenään.

Neuleiden lisäksi mukana kokoelmassa on myös muutama superlaadukas ja kaunis nahkatuote. Ehkä muistattekin, että vierailin alkuvuodesta Intiassa Stichwellin nahkatehtaalla? Nyt saan viimein näyttää teille työmme tulokset! Nahkalaukkukokoelmaan kuuluu tällä kertaa käytännöllinen shopper-laukku, superkaunis käsilaukku sekä pieni nahkainen pussukka, jota voi käyttää esimerkiksi kukkarona. Väreinä laukuista on tarjolla musta, konjakki, burgundi sekä syvä tummanvihreä.

Ajattoman malliseen shopperiin mahtuu läppärin lisäksi kiitettävän paljon tavaraa ja hauskana yksityiskohtana sen sisus on kullan tai ruusukullan sävyinen (itse laukun väristä riippuen). Käsilaukku puolestaan on kauniin naisellinen ja rakastan noita metallisia yksityiskohtia. Sisältä laukku on viimevuotisen käsilaukun tapaan todella näppärä tilaihme, johon mahtuu ja josta löytyy helposti kaikki tarvittava. Tänä vuonna mukana on myös tuollainen pieni pussukka, jota voi käyttää oman tarpeen mukaan eri tarkoituksiin. Minulla itselläni on tuollainen pikkuinen vetskaripussukka kukkarona, mutta lisäksi sellainen voi toimittaa esimerkiksi avainpussin tai korulaukun virkaa – minilaukussa kulkevat mukana kätevästi korut, pinnit, hiuspompulat ja muut helposti kadoksiin joutuvat pikkuesineet.

Malliston neuletuotteet on tosiaan valmistettu Italiassa laadukkaista ja pehmeistä italialaisista merinovilla- ja mohair-langoista (ja materiaalien alkuperä on luonnollisesti varmistettu sellaiseksi, että eläimiä kohdellaan kunnioittaen). Kokoelman nahkalaukut on puolestaan värjätty osittain kasvipohjaisella menetelmällä, joka on vähemmän luontoa kuormittava vaihtoehto ja antaa nahalle elävän ja kestävän pinnan sekä ajan kanssa kauniin patinan. Täysin kasvivärjättyjä laukkuja ei tällaisesta pehmeästä nahkalaadusta pysty tällä hetkellä valmistamaan (opin tämän Intian tehdasvierailulla), mutta näissä laukuissa värjäysprosessi on kuitenkin tehty mahdollisimman ekologisesti. Tiedoksi muuten kiinnostuneille, että jatkossa myös muissa A+More-brändin laukussa ja asusteissa nähdään enemmän vastuullisempaa, kasviparkittua nahkaa.

Monia varmasti kiinnostavat myös tuotteiden hinnat, ja voin kertoa, että laatuunsa nähden tuotteet ovat todella kohtuuhintaisia. Pipon hinta on 39,90€ ja muhkea huivi puolestaan kustantaa 89,90€. Shopper-laukun hinta on 149€, crossbody-laukun 99,90€ ja pikku-pussukka maksaa 24,90€. Tuotteet ovat nyt siis myynnissä tästä viikosta lähtien Stockmann-tavarataloissa sekä verkkokaupassa. Huomaathan, että tuotteita on myynnissä rajattu määrä. Jos suinkin mahdollista, niin suosittelen käymään hypistelemässä materiaaleja ja laatuja ihan livenä myymälässä ja tsekkaamaan värit omin silmin, sillä tuotteet todella pääsevät parhaiten oikeuksiinsa näppituntumalla ja paljain silmin.

Olen tosi innoissani sekä tuon suosikkipiponi uusista väreistä että näistä uusista tuotteista, ja toivon, että moni teistä löytää näistä asuste- ja vaatekaappiinsa pitkäikäisiä, laadukkaita ja ajattomia kestosuosikkeja – sillä ajatuksella kokoelma on suunniteltu. :) Vinkiksi viime vuodesta oppineena voisin antaa, että osa tuotteista tullaan varmasti myymään loppuun, joten jos mielit jotakin tiettyä tuotetta ja tiettyä väriä, ei kannata jäädä aikailemaan. Mitäs pidätte näistä uutuuksista? Onko jollakulla teistä jo tuo pipo viime vuodelta? Mikä tämän vuoden väreistä neuleissa ja laukuissa on suosikkinne? Kannattaa olla täydellinen pipo, koska nyt tässä jo melkein odottelee pipokelejä… :D

Ja hei saan nyt tarjota teille Pupulandian lukijoille pienen ekstraedun verkkokauppaan: ajalla 27.8.-4.9.2019 saatte kokoelman tuotteista -10% alekoodilla PUPULANDIA. Liitä koodi tilauksesi yhteyteen verkkokaupassa, niin saat edun. Koodi on siis voimassa 4.9. asti.

*

Jos kiinnostaa lukea lisää kokoelman taustoista ja arvoista sekä A+more-brändin filosofiasta, niin suosittelen lukaisemaan myös nämä aiemmin ilmestyneet blogijutut:

Debyytti asustesuunnittelijana ja ikioma tuotesarja

Täydellinen pipo on täällä

Keskustelua vaatebisneksen haasteista ja vastuullisuudesta

Oma laukkumallisto Stockmannille

Vastuullista muotia: tehdasvierailulla Intiassa

 

Suurkiitos jälleen Stockmannille ja A+more-tiimille aivan mielettömän hienosta ja antoisasta yhteistyöstä. Kiitos myös Camilla Bloom kauniista kampanjakuvista!

Photos: Camilla Bloom

Tags: ,

Categorised in: Muoti

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Katja

  Olisin tilannut itselleni tuon täydellisen pipon Stockan verkkokaupasta, mutta en ainakaan itse saanut alennuskoodia toimimaan. Lieneeköhän vika minussa vai jossain muussa? Todennäköisesti minussa :)

  • Voi ei! Siellä on ilmeisesti jokin tekninen häikkä, mutta selvitellään! Toivottavasti saadaan pian toimintaan. Huikkailen tänne, kun kuulen asiasta lisää. Ja ihana kuulla, että pipo innostaa! :)

 • Sanna

  Eeeiiihh olin niin innoissani jo tilaamassa pipoa joka viime syksynä jäi saamatta, mutta tosiaan tuo alennuskoodi ei toimi minullakaan… Toisaalta turhapa sitä on tänne sinun blogiisi itkeä kun vika on luultavasti Stockmannin päässä aivan ihania nämä!

  • Harmin paikka! Yritän selvittää, missä vika ja toivottavasti saadaan koodi pian toimimaan. :/ Mutta toivottavasti saat piposi nyt viimein! :)

 • Kata

  Toi pipo ON täydellinen! Ostin tänään kanervan värisen viime vuotisen puuterisen kaveriksi ja pohdin vakavasti vielä yhden värin ostamista (musta vai harmaa?). En pitänyt viime talvena mitään muuta pipoa!!

  • Aivan ihana kuulla, kiitos! :) Tämä on parasta palautetta, mitä omista tuotteistaan voi saada. Minäkään en käytä enää mitään muita pipoja, kun tämän voittanutta ei vain ole! <3

 • Piio

  Pipoa olin tilaamassa minäkin, vaikken sitä nyt ihan välttämättä tarvitsisikaan, vaan ei toiminut alennuskoodi minullakaan. Odotan että asia korjautuu ja saan pipon ensimmäisten joukossa, siis alennuksella varastettuna:).

  • Voihan hitsi. En tosiaan tiedä, mikä siellä mättää, mutta toivon, että asia saadaan tänään pikimmiten korjattua! Olen vienyt tiedon eteenpäin ja uskon, että saavat kyllä pian fiksattua. :)

 • Hei tiedoksi kaikille, että nyt koodin pitäis toimia! Pahoitteluni viivästyksestä! :)

 • Piio

  Toimii! Siinä mielessä oli hyvä tämä viivytys , että yön yli nukuttuani huomasin tarvitsevani sekä harmaan että kanervan pipon:) Omistan viime kaudelta sen korallin myssyn ja tiedän että pipo toimii täydellisesti. Kiitos!

 • M.

  Hei!

  Pakko kysyä, että mistä tuo beige takki on? Todella kaunis!

 • Laukkushoppailija

  Uu, olin toissapäivänä selaamassa stockan sivuilta A+more -valikoimaa ja hämmästyin huomatessani nuo Pupulandia-tuotteet. En nimittäin edes tiennyt, että suunnittelit uudenkin laukkumalliston. Nettisivujen tuotekuvat eivät todellakaan imartele noita, etenkään shopperia. Näissä sinun kuvissasi laukut näyttävät ihan hyviltä, mutta kuten itsekkin annoit vihiä, livenä nähtynä ne osoittautuivatkin todella hienoiksi! Tuotekuvissa laukut näyttivät kupruisilta ja nuhjuisilta, mutta oikeina ne olivat laadukkaan ja kauniin näköisiä. Pieni pussukka on itselleni vähän turha ja olkalaukku ei ollut kuitenkaan täysin tyyliseni, mutta harmiseni ihanaksi paljastunut shopperi ei pysy olkapäälläni! Minulla on kyllä kapeat hartiat ja laukun olkaimien tulisi olla hieman leveämmät mutta ohuet, jotteivat ne tipu olalta. Kädessä kannettuna laukku on yhä upea, mutta nuo vähän ”pyöreämmät” olkaimet tippuvat jatkuvasti. Suuri harmi! Jollain muulla varmasti toimii paremmin.
  Ja mietin, mahtaako olla pientäkään mahdollisuutta, että ensimmäinen laukkukokoelmasi tulisi takaisin myyntiin? Sain tietää koko kokoelmasta aivan liian myöhään ja olisin halunnut koko kolmen laukun kokoelman mustana.

 • Anna

  Olin jo tilaamassa mustaa pipoa, mut jäin kuvien perusteella katsomaan, onko musta yhtä pörröinen kuin muut värit? Kuvissa mustan värinen näyttää minusta enemmän ”puuvillaiselta”, sileän paksulta matskulta kun taas muissa sävyissä ”mohairmaisuus” tulee kauniimmin esille.

  • Materiaali on kaikissa pipoissa ja neuletuotteissa sama. Mustassa värissä tuo pörrö ehkä erottuu hiukan huonommin, koska musta ei värinä heijasta tai päästä lävitseen valoa samalla tavoin kuin vaaleammat ja kirkkaammat värit. Mutta ihan samanlainen pörröinen pinta on myös noissa mustissa tuotteissa. :)

 • Laura

  Hei Jenni! Kiitos ihanista neuletuotteista! Miten ohjeistaisit hoitamaan näitä?

Related posts