16/08/19

Mukavan vinksahtanutta musiikkia ja yllättävä yhteys

30

Ihastuin palavasti tuossa alkukesästä LA Priestin A Good Sign -biisiin, jonka raukean leppoisasti soljuva soundi ja aika omintakeinen elektroninen äänimaailma iski parin kuuntelun jälkeen kunnolla. Olin jo tulossa jakamaan biisiä tänne teidän iloksenne, kun koin suuren valaistumisen postaukseen sopivaa kuvaa etsiskellessäni… Tämä tyyppihän on Sam Eastgate eli se tummempi kaveri Soft Hair -duosta! No ilmankos tykkäsin, ja nyt tämän yhteyden keksittyäni kuulen soundimaailmoissakin samaa. Hah, tällaisten yhteyksien hoksaaminen on aina yhtä tyydyttävää.

Jos vähän tällainen vinksahtanut elektromeininki pienillä vintage-vivahteilla kiinnostaa, niin kannattaa tsekkailla LA Priestin tuotantoa muutenkin. Etenkin tuolla Inji-albumilla on useampia hyviä biisejä kuten Lady’s In Trouble With The Law.


Tags:

Categorised in: Musiikki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts