19/07/19

Rakkaudesta jazziin

3 69

Jos johonkin en kertakaikkiaan kyllästy, niin Mammal Handsin melodiseen jazziin. Enkä tiedä, miten olin onnistunut sivuuttamaan bändin Transfixed-biisin, vaikka olen kuunnellut Shadow Work -albumia varsin ahkeraan. Tämä on niitä kappaleita, jotka eivät ehkä sykähdytä ensisoinnuista lähtien, mutta tempaa mukaansa, kun malttaa kuunnella vähän alkua pidemmälle. Hätähousuille tiedoksi, että siellä kolmen minuutin kohdalla pärähtää, mutta  melkein 8 minuutin mittainen kappale tuntuu silti joka kuuntelulla olevan ohi aivan liian nopeasti.

Tätä bändiä haluaisin todella paljon päästä kuulemaan livenä! He ovat esiintymässä Tukholmassa ensi lokakuussa, pitäisiköhän mennä sinne keikalle…

Mutta siis, jos jazz sytyttää (ja vaikka ei sytyttäisikään), niin kokeile ja ihastu! Monella on ihan kummallisia ennakkoluuloja jazzia kohtaan, mutta siihenkin genreen mahtuu niin monenlaista. Siksi haluan rohkaista kokeilemaan, mutta varoitan: Mammal Handsiin on helppo rakastua. :)


Tags: ,

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts