14/07/19

Kesäillan haaveita

54

Mieleen tulvahti pieni nostalgiaryöppy, kun näin Spotifyssa todella pitkästä aikaa tutun nimen. Muistan kuunnelleeni Blue Statesia joskus ehkä 15 vuotta sitten Jyväskylässä opiskeluaikoina, mutta sittemmin artisti on päässyt vaipumaan unholaan aktiivisesta muististani. Jo parikymmentä vuotta sitten debyyttialbuminsa julkaissut Blue States tekee yhä aktiivisesti musiikkia ja kolmisen vuotta sitten ilmestyneellä Restless Spheres -levyllä julkaistu Alight Here -biisi hurmasi minut jo ensikuulemalla täysin. Harmi, että kyseistä kappaletta ei löydy Youtubesta, mutta Soundcloudin ja Spotifyn kautta pystyy kuuntelemaan. :) Ihana biisi, jonka tahtiin kelpaa kesäillassa unelmoida.


Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts