12/07/19

Kesäglitteriä ja lapsuusmuistoja

54

Muistelen, että jokunen vuosi sitten himoitsin kesällä vaaleansinisiä glitterkynsiä, koska niistä tulivat mieleen ne sellaiset lapsuudesta tutut muovisandaalit. Minulla ei sellaisia koskaan ollut, mutta ihailin sellaisia läpinäkyviä ja kimaltavia muovikenkiä muiden jaloissa. Jotenkin niissä on sellaista ultimaattista lapsuusnostalgiaa ja kesäfiilistä – ja piti ottaa tänä kesänä toisinto näistä glitterkynsistä, jotka palauttavat mieleen nuo kesät joskus 80-90-luvun taitteessa. Tällä kertaa glitterin alle laitettiin yksi kerros helmiäishohtoista liilaa. Aika ihanat kesäkynnet!

Aiempia kynsi-inspiksiä pääsette muuten selailemaan tämän linkin kautta.

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture

Photos: Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts