3/07/19

Afterwork-podcast: Yksinäisyys

1 74

Juhlapyhät ovat monelle yksinäistä aikaa. Ja suurin osa ihmisistä tuntee jossakin elämäntilanteessa yksinäisyyttä. Afterworkin äärellä pohditaan tällä viikolla, miltä yksinäisyys tuntuu ja onko sosiaalisesta mediasta enemmän haittaa vai hyötyä yksinäisyyttä tunteville?

Afterwork-podcast on muuten nykyisin myös Instagramissa, joten tule ystäväksemme myös siellä. Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)


Photo: Janita Autio

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Erppa

    Mun mielestä oudoin ajatus, joka yllättävän monella ihmisellä on, on se että aikuisiällä ei voi enää tutustua ja saada oikeita ystäviä! Että ne on vain ne lapsuudessa ja opiskelujen kautta saadut, ja se on siinä. Mun mielestä todella surullinen ajattelutapa, ja mietin myös että estävätkö nämä samat ihmiset sitten jollain tapaa itseään tutustumasta lähemmin uusiin mielenkiintoisiin tyyppeihin aikuisena? Itselläni on muutamia tuttuja jäljellä lapsuudesta, mutta parhaimmat ystäväni olen tavannut sen jälkeen kun täytin 25.

Related posts