27/06/19

Tyyli-inspiraatiota menneiltä vuosilta: kesäkuu 2010-2018

3 87

Taas on hyvä hetki kurkistella menneiden vuosien asuinspiksiä – tällä kertaa vuorossa tietenkin kesäkuu! Tuntuu, että toistan itseäni näiden kokoelmapostausten yhteydessä, sillä omat ihmetyksen aiheet ovat kuukaudesta toiseen samat: miten kivalta tuo oman värinen pitkä tukka näyttääkään (kuvissa – livenä se oli usein vain aina takussa ja mitäänsanomaton laiha luiru) ja miten yllättävän moni menneiden vuosien lempparivaate löytyy yhä vaatekaapista. On mukava huomata, että vaikka vuosien varrelle on mahtunut hutejakin, tunnistan silti tyyleistä yhä itseni ja aika monta näistä asuista voisin pukea ylleni edelleen.

Näin jälkikäteen omaa tyyliä tutkaillessa erityisesti vuosi 2012 tutuu monella tapaa yhä pukeutumisjutuissa oman näköiseltä. Tunsin silloin 7 vuotta sitten, että silloin jotakin loksahti tyylin saralla paikoilleen ja se oma tyyli vihdoin ja viimein löytyi – ja ehkä se välittyy sen vuoden kuvistakin. Ihan kaikkia entisiä kokeiluja en enää välttämättä pukisi sellaisenaan päälleni, mutta useimmissa vuoden 2012 kuvissa näytän jotenkin tyylillisesti omalta itseltäni. Uskon, että se on paljolti noiden parjattujen peilikuvien ansiota. Kun kuvia tuli tämän peilikikan ansiosta nappailtua huomattavasti tavallista useammin, tulin myös haastaneeksi itseäni tyylillisesti enemmän ja kokeilleeksi uudenlaisia yhdistelmiä, kampauksia, meikkejä ja tyyli-ideoita. Tyylien ikuistaminen kuviksi haastoi joka päivä miettimään omaa tyyliä uudesta näkökulmasta – muuten olisin todennäköisesti helpommin turvautunut vain niihin tuttuihin ja turvallisiin luottoyhdistelmiin päivästä toiseen. Myös kesä 2015 oli tyylillisesti jotenkin todella inspiraation täyteistä aikaa.

Olisi hauska kuulla, muistatteko te näistä tyyleistä joitakin? Mitä ovat lemppareita? Tai yllättikö joku vanhoista kuvista ja asukokeiluista näin vuosia myöhemmin?

2018

Tässä kuvassa näkyy viime kesän univormuni: Monkin pitkä ja väljä pilkkumekko sekä Marimekon minttuiset ballerinat. Rakastan tuota rentoa mekkoa yli kaiken ja se sopii todella monenlaisiin tilanteisiin. Pehmeää nahkaa olevat kengät puolestaan kävelin jo melkein puhki viime kesänä – ne ovat maailman mukavimmat jalassa ja näyttävät hauskasti siltä kuin lapsi olisi pukenut tossut vääriin jalkoihin. Nahka on kenkien kärjistä jo vähän kärsinyt, mutta pitää miettiä, voisiko noita vielä saada kunnostettua salonkikelpoisiksi.

Löysin viime kesänä UFFin tasarahapäiviltä parilla eurolla persikkaisen kesämekon ja käytinkin löytöäni kesähelteissä ahkeraan. Myös Terhi Pölkin sujautettavat korkosandaalit ovat olleet todella ahkerassa käytössä – viimeksi tällä viikolla.

Tämä vaatekaapin helpoista luottoklassikoista koostuva asu on sellainen, jonka voi pukea todella monenlaiseen tilanteeseen. Siniset farkut, valkoinen t-paita, musta bleiseri ja mustat peruskorkkarit eivät suotta ole päässeet ikoniseen asemaansa. Bleiseri on kummittätini vanha vintage-aarre, t-paita 5 vuotta vanha lemppari Arelalta ja helmin koristellut rennot farkut Monkin. Mustat peruskorkkarit ovat italialaisen KMB:n ja ne ovat parina viime vuotena osoittautuneet maailman parhaiksi jokapaikan kengiksi – matalan tolppakorkonsa ansiosta niillä myös jaksaa seisoa ja kävellä vaikka koko päivän. 

Tämä kuva on todellisuudessa napattu jo vuoden 2017 puolella New Yorkissa, mutta pääsi blogissa jakoon vasta vähän myöhemmin. Tässä noudatan taas näitä omia tyyliniksejäni: farkut, bleiseri, kaunis toppi ja korkkarit toimivat aina. Leveät COSin culottes-farkut ovat yksi vaatekaapin luottosuosikeista ja niitä metsästettiin vuonna 2016 kissojen ja koirien kanssa ympäri Eurooppaa ennen kuin oikea koko löytyi lopulta Berliinistä. Tämä hiukan ohuempi ja pehmoisempi Marks & Spencersin bleiseri on todellisuudessa paksua trikookangasta, mutta toimittaa silti hyvin siistin yläosan virkaa. Kaapissani on myös muutama tällainen pitsein koristeltu musta perustoppi: samettia (kuvassa), silkkiä ja viskoosia. Kaikki ovat käytössä ahkeraan. Ja sitten tietysti on mainittava noista kengistä, jotka ovat melkoinen aarre. Löysin Manolo Blahnikin tummanvihreät vintage-mokkakorkkarit 30 dollarilla Nykistä tällä nimenomaisella reissulla – joskus käy tuuri!

2017

Kesäneito verhoutui kesällä 2017 denimiin ja pitsiin. Vaaleanpunainen, väljän mallinen farkkutakki on yksi vaatekaapin lemppareista ja tuo mukavasti pehmeyttä moneen asuun. Piparkakkulahkeilla varustetut farkkushortsit löytyivät aiemmin samana vuonna Pariisista ja liilat sandaalit ovat yksi ehdottomista kesäsuosikeista vielä pari vuotta myöhemminkin. 

Nämä molemmat tyylit ikuistettiin itse asiassa Zalandon juhannuskampanjaa varten. Valkoista mekkoa on tullut käytettyä hiukan vähemmän, mutta punainen on ollut ahkerassa käytössä niin täällä Helsingissä kuin matkoillakin. 

Liilat lempparisandaalit hallitsivat asukuvia kesällä 2017. Kokomustassa kesälookissa näkyvät yhdet lempifarkuistani sekä suosikkitoppi, joka sopii ihanasti niin housujen kuin hameidenkin pariksi. Ainoa miinus tuossa ohuessa puuvillatopissa on, että se rypistyy matkalaukussa todella helposti, joten ei välttämättä ole kaikkein kätevin matkakumppani, vaikka monikäyttöinen onkin.

Mikki-shortsit saavat hymyn huulille joka kerta, kun puen ne jalkaani. Rakastan niiden korkeavyötäröistä mallia ja mietin usein, että olisipa samanlaiset pöksyt ihan kokopitkinä vaikka useammassakin värissä. Musta ohuen ohut kashmirtoppi on outlet-löytö vuodelta 2012 New Yorkista ja tuntuu sopivan aivan kaiken kanssa täydellisesti. 

Suomen kesäkuussa ei aina ole hellesää ja vuonna 2017 tuli muutamana päivänä pukeuduttua vähän lämpimämminkin. Kokodenim toimii aina ja tässä lookissa yllä on Leviksen farkkupaita sekä Monkin farkut. Jalassa ovat Fiorentini & Bakerin biker-buutsit, jotka maksoivat mansikoita mutta joiden uskon olevan hyvällä hoidolla ikuiset. Vinkiksi muuten, että lempifarkkuni ovat muuten lähes poikkeuksetta Weekdaylta, Monkista, COSilta tai &Other Storiesilta, jos metsästät hyviä farkkuja.

Tässä minulle itselleni ehkä vähän yllättävässä yhdistelmässä kohtaavat monta vaatekaapin suosikkivaatetta. Samsøe & Samsøen väljää nahkatakkia olen käyttänyt aivan tolkuttoman paljon ja nuo Gina Tricot’n glitter-leggingsit ovat yllättävää kyllä yhdet suosikkipöksyistäni – täydellisen mukavat jalassa, mutta silti tuo glitterin kimallus tekee niistä käyttökelpoiset myös siistimpiin tilaisuuksiin. Etenkin jonkun tällaisen pitkän silkkipaidan kanssa kalsarivibat katoavat tyystin. & Other Storiesin mustat korkonilkkurit ovat olleet yhdet kenkähyllyni luottopareista sen jälkeen, kun ostin ne 2016.

2016

Tässäkin lookissa näkyy monta lempparivaatetta ja vaatekaapin kulmakiveä. Pitkä sininen bleiseritakki on täydellinen kesäpäivien huitula harteiden peitoksi ja yksinkertainen Topshopin toppi on palvellut noin miljoonassa asussa toimittamassa siistin perustopin virkaa. Tiilenpunaiset culottes-pöksyt löytyivät Marks & Spenceriltä keväällä 2016, mutta ovat yhä ahkerassa käytössä. Ja noita & Other Storiesin kenkiä jalassani on nähty kyllästymiseen saakka vuodesta 2014.

Myös tässä tyylissä näkyy monta vaatekaapin suosikkia, mutta en tiedä yhdistäisinkö näitä enää tällä tavoin keskenään. Puuterinen vekkihame toimii niin arjessa kuin juhlassakin ja ohut bomber-pusakka on täydellinen takki lämpiminä kesäpäivinä. Arelan valkoiseen t-paitaan voi luottaa aina vain ja Lumilta löytynyt minttuinen sample-laukku on asun kuin asun piristys.

Ohuet bomber-takit ovat todella kesäsuosikkejani ja tämä R/H:n takki on jo vuodelta 2015, mutta käytän sitä aivan jatkuvasti. Väri on jo aika haalistunut, mutta takki oli päällä viimeksi tällä viikolla. Musta Maison Martin Margielan huitulamekko oli spontaani alelöytö kesällä 2016, mutta ei sittenkään löytänyt paikkaansa vaatekaapissani, joten olen sittemmin myynyt sen eteenpäin.

2015

Ostin tämän ihanan Samujin silkkimekon kesällä 2015 ystäväni häitä varten, mutta lopulta en sitten pukenutkaan mekkoa sinne häihin. Sen sijaan sitä on tullut käytettyä vaikka missä kesäriennoissa sittemmin – viimeksi nyt juhannuksena. Nuo mustat ATP Atelierin sandaalit ovat muuten olleet yhdet ehdottomat kesälempparit jo vuodesta 2014.

Tämä kokovalkoinen look ikuistettiin Milanon muotiviikolla ja vaikka tykkään kokonaisuudesta tosi paljon, jotenkin en ole löytänyt sille arjessa kovin paljon käyttöä. Väskan valkoinen pikkulaukku on kyllä suosikki ja hopeisia sandaaleja on tullut pidettyä monissa kesäisissä juhlissa.

Milanon muotiviikolla ikuistettiin myös postauksen ykköskuvassa näkyvä sinimusta Marimekko-asu. Tunsin hetken verran oloni kuin Hollywood-tähdeksi, kun astuin taksista ulos muotinäytöksen edessä ja ilmeisesti katumuotikuvaajat tykkäsivät lookista, sillä salamavalot räiskyivät hetken aikaa villinä. Sitä en tiedä, päätyivätkö kuvat ikinä mihinkään, koska olin tietenkin muotiviikkovieraana ihan nobody, mutta ainakin asuvalinta sai selvästi hyväksynnän.

Kesä 2015 oli pukeutumisen suhteen täynnä inspiraatiota ja asuja tuli kuvattua paljon. Molempien näiden lookien vatteet löytyvät yhä vaatekaapista ja ovat ahkerassa käytössä. Lempipaitani, tuo Samujin venepääntiellä varustettu silkki-kashmir-neule on kerrassaan täydellinen vaate, sillä se tuntuu sopivan aivan mihin tahansa asuun. Myös musta trenssi on löytö Samujilta. Kukkahousut ovat todellisuudessa kesäinen haalari ja valkoiset rennot herrainhousut puolestaan olen löytänyt joskus varmaan vielä muutama vuosi aiemmin Gina Tricot’sta – ei kyllä uskoisi. 

Valkoiset housut olivat ehdottomasti kesän 2015 juttu ja muistan, että sain tällaisista leveistä valkoisista housuista suorastaan pakkomielteen ja etsiskelin niitä teidän lukijoidenkin avulla. Lopulta täydelliset pöksyt löytyivät lukijan vinkistä COSilta ja niitä onkin pidetty sittemmin ahkeraan. Kauniit housut sopivat mahtavasti sekä arkeen että juhlaan. Ja tässä housujen pariksi on puettu se Samujin suosikkineule sekä Samujin korkkarit. Kenkiin liittyy muuten sellainen huvittava tarina, että huomasin vasta matkalla tänne tilaisuuteen, että ne ovatkin minulle vähän liian isot ja jouduin kesken matkan poikkeamaan kenkäkauppaan ostamaan puolipohjallisia, jotta korkkarit eivät hölskyisi joka askeleella. Lopulta jouduin myöhemmin toteamaan, että kengät yksinkertaisesti ovat liian suuret ja myin ne murheissani eteepäin. Tämä kuva muuten päätyi Liisa Jokisen kamerasta Hel Looksiin silloin aikanaan.

Toisessa tyylissä yllä on taas sellaisia vaatekaapin kulmakiviä: Arelan valkoinen lempi-t-paita, siniset perusfarkut, Filippa K:n luottonilkkurit sekä Arelan rento trenssimallinen takki. Kaikki ovat vaatekaapissa ja käytössä edelleen.

2014

2014 kesäkuussa hiukset olivat vielä pitkät ja kuukautta myöhemmin pätkäisin kutrit polkkamittaan. Vasemmalla näkyy juhannustyyliä vuodelta 2014, sillä olimme tuolloin mukana ystävän juhannushäissä – ovat muuten olleet elämäni ensimmäiset ja ainoat juhannushäät tähän mennessä. Tara Jarmonin ruudullinen mekko on sellainen ajaton kesäsuosikki, joka sopii sekä arkeen että juhlaan. Kauniin villakankaisen nutun olen löytänyt joskus kirpputorilta ja arvelen sen olevan peräisin 60-luvulta. Kimaltavan pikkulaukun ostin joskus hätäpäissäni varmaan vuonna 2011 johonkin juhliin, mutta se on sittemmin pelastanut todella monta juhlalaukku-kriisiä, joten nappiostos!

Muistan, että tämä tyyli ikuistettiin iltakävelyllä Helsingin Hietaniemessä. Banana Republicin kaunis kashmirneule on jatkanut vaatekaapistani uuteen kotiin muutama vuosi sitten, mutta nuo Gina Tricot’n mustat herrainhousut ovat yhä suosikit. Ne ovat varmaan jo liki 10 vuoden takaa, mutta ajaton malli ei vanhene. Ja tutut loaferit ovat palvelleet uskollisesti vuodesta toiseen – ja palvelevat varmasti vielä tulevaisuudessakin monta vuotta.

Tämä lomalook kuvattiin lomareissulla Prahassa ja taitaa olla viimeisiä kuvia, jotka minusta ehdittiin napata ennen kuin leikkautin tukkani lyhyeksi. Nuo kukalliset housuhameshortsit ovat yksi ehdottomia kesälemppareitani ja kainalossa keikkuu se uskollinen kirpparilaukkuni, josta suunnittelin uutuusversion Stockmannin A+more-mallistoon viime syksynä. Noita ihania mokkanahkatossuja ikävöin yhä, mutta ne yksinkertaisesti käytin vuosien varrella niin loppuun, että niistä oli lopulta pakko luopua.

Tämä kotimaisen Lille-merkin raidallinen mekko herätti niin kovasti ihastusta blogin lukijoissa, että se myytiin tämän asupostauksen jälkeen loppuun. Ihana pellavamekko on yhä osa kesä-garderobiani ja nuo &Other Storiesin kauniit ja monikäyttöiset avokkaat ovat jalassa kesäisin liki joka viikko.

2013

Tara Jarmonin lemppari-ruutumekko on yllä tässäkin kuvassa. Taisin löytää mekon alennusmyynnistä juuri vuonna 2013 eli näissä kuvissa se oli varmaankin päällä ensimmäisiä kertoja. Muistan ostohetken olleen todella kummallinen, sillä myyjä intti viimeiseen asti, että mekko ei varmasti ole minun kokoani (antoi siis ymmärtää, että mekko ei ikimaailmassa mahtuisi minulle) ja kun vastaväitteistä huolimatta puin sen ylleni ja kolttu istui kuin hanska, oli myyjän ilme kyllä näkemisen arvoinen. :D

Kesä 2013 oli kampauskokeilujen aikaa ja käytin näihin aikoihin tosi paljon tuollaista korkeaa ponnarikampausta ja nutturoita kuten kuvista näkyy. Tämä look ei enää oikein puhuttele – vaikka asun kaikki vaatteet ovat oman tyylisiä edelleen, niin ehkä tuo kampauksen, aurinkolasien ja korvisten yhdistäminen tähän on se, mikä tänä päivänä tökkää omaan visuaaliseen silmään. Nuo farkkushortsit rakastin puhki vuosia sitten ja hitsi vie, että jäi harmittamaan. Myös kengät olivat ehdottomat lempparit monta vuotta, mutta nekin tuli yksinkertaisesti käveltyä loppuun. Harmaa perus-t-paita ja asusteet löytyvät kaapista yhä, mutta kukkabomberin olen tannut vuosien saatossa myydä eteenpäin. Pitäisiköhän taas joskus pitää hiuksia näin?

Näistä tyyleistä kumpikaan ei oikein enää tunnu sellaiselta, mihin tänä päivänä osaisin pukeutua, vaikka tuota mustavalkoista maksimekkoa lukuunottamatta kaikki vaatteet löytyvät yhä kaapistani. Yhdistelisin nämä ehkä nykyään jotenkin toisin, enkä äänestäisi nutturakampaustakaan noihin aurinkolaseihin yhdistettynä jatkoon. Samujin suloisesta mintunvärisestä pääsky-mekosta tykkään yhä ja nuo Conversen tossut olen ostanut jo yli 10 vuotta sitten. Myös Lumin mintunvihreä sample salesta löytynyt laukku on yksi omista suosikeista yhä. Kuvauspaikka herättää hauskoja nostalgioita, sillä kuvat on napattu entisen Töölön kotini porttikongissa.

2012

Vuosi 2012 oli jotenkin pukeutumisen suhteen todella inspiroiva ja moni näistä tyyleistä on sellainen, että voisin edelleenkin pukea nämä ylleni ihan tällaisenaan. Rakastan tuota oranssia silkkipaitaa, mutta en ole käyttänyt sitä aikoihin – pitääkin pukea taas ylle pitkästä aikaa! Nämä italiasta löytyneet farkut olivat ihan lempparit pitkän aikaa, mutta ratkesivat lopulta erittäin runsaan käytön seurauksena haaroista niin, että niitä ei enää voinut korjata. Nyyh! Minttuinen paita löytyy myös vaatekaapista yhä ja se on ehkä pehmeintä kangasta ikinä. Löysin sen muistaakseni 2011 Slovenian reissulla alennusmyynneistä. Kultaiset glitter-kengät ovat olleet mahtava vaatekaapin piristys samaten jo vuodesta 2011. Samana vuonna löysin myös nuo Marc Jacobsin nude-sävyidet korkkarit, jotka ovat pelastaneet monta juhlatyyliä vuosien varrella.

Tästä vasemmanpuoleisesta tyylistä tykkään kovasti edelleen ja voisin pukea sen tuollaisenaan ylle tänäkin päivänä – yksinkertainen on kaunista. Noita Cheap Mondayn farkkuja minulla ei taida enää olla ja Marimekon kiilakorkonilkkuritkin myin lopulta vuosia niitä himoinneelle ystävälle, mutta valkoinen bleiseri on yhä tallessa ja harmaat perustopit suosikkeja aina vain.

Tätä tyyliä en ehkä pukisi ylleni enää tällaisenaan, mutta nuo kukkahousut olivat pitkän aikaa aivan ehdottomat suosikkihousut. Turkoosin silkkitopin löysin joskus kirpputorilta ja taisin käyttää sitä lopulta vain tämän yhden kerran. Sekä housut että toppi ovat sittemmin päätyneet uusiin koteihin, mutta tätä kuvaa katsoessa tuli välittömästi innostus kokeilla tuollaista silmämeikkiä ja kampausta pitkästä aikaa.

2011

Oi näitä nostalgisia fiiliksiä, jotka nousevat pintaan, kun näen tämän entisen olohuoneeni! Rakastin tuota asuntoa Helsingin Eirassa yli kaiken, vaikka aikamme siellä jäikin lopulta lyhyeksi. Tässä kuvassa jalassa ovat ne sittemmin puhki rakastetut farkkushortsit sekä tuolloin ihan uunituore oranssi silkkipaita. Paita oli jotakin ihan jättisuurta kokoa, mutta löysin sen alennusmyynneistä ja minusta se toimi tuollaisena superväljänä mallina jopa vieläkin kivemmin, joten matkaan lähti ja taidanpa pukea sen pitkästä aikaa päälle heti tänään. Nuo Pedro Garcian korkosandaalit olivat pari vuotta aiemmin itselleni ostamani lahja puolimaratonin jälkeen, mutta olen nyt päättänyt myydä kauniit ja tosi vähälle käytölle jääneet sandaalit eteenpäin, joten jos kiinnostaa, niin huikkaa! Koko niissä on muistaakseni 37.

Ihastuin tähän hopeanhohtoiseen Halston Heritagen mekkoon aivan palavasti, kun näin sen jonkun tytön yllä Stockholm Street Style -sivustolla. Kun mekko myöhemmin tuli vastaan Net-a-porterin alessa, en voinut vastustaa kiusausta ja ostin sen omakseni. Tämä vaatekaapin helmi pääsee ylle harvoissa ja valituissa tilaisuuksissa, mutta rakastan sitä yhä.

Kesällä 2011 kokeilin myös vähän erilaista lookia, kun kulmani värjättiine rästä meikkiprojektia varten vaaleiksi. Koko ilme muuttui vaaleilla kulmilla täysin ja muistan, että muutama tuttu ei ollut tuntea minua kadulla vastaan tullessaan, mutta tykkäsin tästä pienestä muuttumisleikistä ja se oli hauskaa vaihtelua. Tässä lookissa yllä on ikivanhoja, rakkaita kirpparilöytöjä, jotka ovat vaatekaapissani ja käytössä edelleen.

Tämä suloinen farkkuhaalari on myyty eteenpäin jo vuosia sitten, ja tätä kuvaa katsoessa vähän harmittaa, koska voisin hyvin kuvitella käyttäväni sitä nyt. Lemppariaurinkolasit löytyivät jo joskus vuonna 2009 Weekdaysta, olalla keikkuu kirpparilta ostettu laukku ja nuo sandaalit on ostettu peräti 12 vuotta sitten. 

2010

Ei tarvinne kysellä, mikä mahtoi olla kesän 2010 lempipaita. Weekdayn puuterinen toppi on yksi ikiaikaisista suosikeista – pitäisi varmaan kaivella se taas käyttöön tauon jälkeen. Musta vekkihame on kirpputorilöytö jo jostain 12 vuoden takaa Brysselistä. Vaaleansiniset farkut puolestaan ovat jatkaneet matkaansa uuteen kotiin vuosien varrella. Nuo ballerinat muuten taisivat olla noina vuosina lempparikengät, koska näkyvät liki joka kuvassa. 

Myös kesä 2010 oli nutturakokeilujen aikaa! Farkkutyyli menisi sellaisenaan hyvin edelleen – ehkä vain tuon korun jättäisin pois. Tykkäsin hurjasti myös tuosta ohuesta neulemekosta, mutta se oli läpikuultavuudessaan vähän hankala käytännössä, joten myin sen jossain vaiheessa eteenpäin. Kaulassa roikkuva äidiltä peritty medaljonki oli todella ahkerassa käytössä noihin aikoihin.

Legendaarisen CTRL:n farkkuhaalarishortsit olen tainnut myydä vuosien varrella pois, mutta muistan että näihin aikoihin CTRL:n sample sale oli todella kova juttu. Tein sieltä aina ihan mahtavia löytöjä. Nyt näillä edesmenneen CTRL:n aarteilla voisi olla melkoista nostalgia-arvoa, mutta olen tainnut myydä kaikki eteenpäin kirpparilla vuosien saatossa.

Tämäkin kaunis mekko on päässyt vuosien varrella uuteen kotiin, mutta muistan sen edelleen kuin eilisen. Mekko löytyi Israelista ja siinä oli hauska idea: kaikki putiikin vaatteet oli tehty vintage-kankaista. Nyt vähän harmittaa, että olen myynyt mekon pois, mutta se ehti roikkua sen verran monta vuotta kaapissa käyttämättömänä, että päätin luopua siitä jokunen vuosi sitten. Toivottavasti se on päässyt arvoiseensa käyttöön jonkun muun yllä. 

 

Photos: Vesa SilverAnnika OllilaLiisa Kivi, Elisa Lepistö, Sita Salminen, Marta Valtovirta, Johanna Piispa & Liisa Jokinen

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tuli tästä postauksesta mieleen, että sun polkkamittaan leikatun tukan innoittaman myös aikanaan pätkäisin omasta tukasta kanssa sen 30cm :–D Muistan elävästi vielä että näytin kampaajalla sun kuvaa missä sulla oli tää uusi lyhyt tukka! <3

  • Tykäistyin eniten v. 2015 mustavalkoiseen lookiin.

Related posts