19/06/19

Afterwork goes murha-podcast!

58

Kukapa olisi arvannut, että rintsikat tai sukkakin voi toimia murha-aseena… Afterwork sukeltaa murha-podcastien maailmaan ja tällä kertaa jaetaan hyytäviä tarinoita kiinnostavista murhatapauksista. Vieraamme Heidin kotitalossa on tapahtunut murha ja Petran appivanhemmat puolestaan ovat asuneet murhaajan kanssa samassa talossa! Kääk! Olisi muuten kiinnostavaa saada tästä palautetta, että kiinnostavatko murhajaksot, jos tekisimme niitä satunnaisesti jatkossakin vaikkapa spin off -podcastin hengessä?

Afterwork-podcast on muuten nykyisin myös Instagramissa, joten tule ystäväksemme myös siellä. Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts