12/06/19

Afterwork-podcast: Ideoita kotiin ja sisustuskiistoja

2 129

Millainen sisustuspersoona sinä olet? Koti on paikoista henkilökohtaisin, mutta mitä jos asuinkumppanin kanssa onkin aivan eriävät näkemykset siitä, millainen sisustus on kaunis ja viihtyisä? Afterworkin äärellä pohditaan tällä viikolla, millaiset asiat tekevät kodin ja jaetaan omia sisustusvinkkejä. Jakso on toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa. Kurkkaa myös tulevan viikon aikana meidän koteihimme sisustuskuvien kautta Afterworkin IG-tilillä! :) Tässä postauksen kuvissa vähän esimakua meikäläisen värikkäästä kodista.

Piipahdin viime viikolla vieraana Sideways-festareiden lavalla, kun YLE Puheen Juuso Pekkinen äänitti live-yleisön edessä podcast-jakson, jossa pohdittiin radion ja podcastien tulevaisuudesta. Mukana keskustelemassa olivat lisäkseni Antti x Antti -musiikkipodcastin Antti Grandlund sekä Jaksomedian Veera Luoma-aho. Pääset kuuntelemaan jakson esimerkiksi tuosta alta Spotify-linkin kautta tai YLE Areenasta.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Jenni Rotonen

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ilona

    Moikka Jenni! Oon seurannut sua kymmenisen vuotta ja tykkään valtavasti niin blogistasi kuin teidän podcastista. Kuuntelen Afterworkia pidemmillä automatkoilla ja pidän siitä, kuinka jaksoissa keskustelu syvenee ja kuinka vaihtelevia jaksojen aiheet ovat. Olen jopa kuunnellut suosikkijaksojani uudelleen!
    Toivoisin jaksoa aikuisuudesta ja aikuistumisesta. Menin hiljattain naimisiin ja täytän pian 26 vuotta. Olo ei tunnu yhtään aikuiselta, vaikka naimisiinmeno on mielestäni askel aikuisuuteen ja itsenäiseen elämään. Olisi helpottavaa kuulla mietteitänne tämän teeman ympäriltä.

Related posts