11/06/19

Yllättävä unikaveri, viiden tähden keikka ja hypnoosikokeilu

8 84

Olen ottanut pari viikkoa töiden suhteen aika iisisti. On ollut sellainen olo, että olen sen tarpeessa ja vaihteeksi siihen on ollut myös ajankäytöllisesti mahdollisuus. Mainitsinkin, että vietin spontaanisti viime viikolla yhden täydellisen lomapäivän keskellä arkiviikkoa, otin päivätorkut, painuin puistoon kirjan kanssa ja unohdin velvollisuudet hetkeksi. Yhden päivän irtiotto tuntui ihanalta ja muistutti taas vapaa-ajan ja täydellisen nollauksen tärkeydestä. Mennyt viikko on muutenkin ollut aika mukava, joten kesäisen tyylin lisäksi luvassa vähän kuulumisia viikon varrelta.

♥ Kävin viikonloppuna piipahtamassa vanhempieni luona kylässä ja olipa mukava kokoontua koko porukalla pitkästä aikaa. Juhlistimme samalla perhepiirissä isäni tulevia 60-vuotissynttäreitä rennosti grillaillen ja yhdessä aikaa viettäen. Mitään sen kummempaa emme tehneet, mutta yhdessä syöminen ja mansikkakakku riittivät juhlatunnelman luomiseen.

♥ Parasta perheen kohtaamisissa nykyään on aina, kun pääsen tapaamaan pikkuista veljenpoikaani. On jotenkin liikuttavaa, miten omakseen pikkutyyppi on tätinsä ottanut, vaikka kohtaammekin varsin harvoin. Tällä kertaa hän juoksi vastaan tukka hulmuten (edes toisessa kädessä oleva kipsi ei hidastanut menoa) ja ilmoitti ensi töikseen aikovansa nukkua minun vieressäni seuraavan yön. Yllätyin ilmoituksesta, mutta lupasin, että kainaloon kyllä sopii. Arvelin silti, että mieli saattaisi järjestelyn suhteen vielä muuttua ennen nukkumaanmenoaikaa, mutta mitä vielä. Kaveri piti päänsä ja nukkumaanmenon lähestyessä päättäväisesti ilmoitti toistamiseen, että tulisi tädin kainaloon. Niinpä peito ja tyyny kannettiin minun sänkyyni ja siihen hän kellahti tyytyväisenä. Luin iltasadut ja ennen pitkää kuului vierestä tasainen tuhina. Vähän jännitti, mahtaisiko pikkumies säikähtää yön aikana herätessään, jos ei muistaisikaan, missä oli, mutta pelko osoittautui turhaksi. Hän heräsi yön aikana kerran kesken unien ja tuijotti tiukasti silmiin peittonsa uumenista. Pörrötin vähän hänen tukkaansa ja tyyppi päästi iloisen hihityksen, käänsi kylkeään ja jatkoi unia. :D Olipa kyllä hauskin unikaveri hetkeen!

♥ Ennen perheviikonloppua ehdin myös piipahtaa perjantaina Sideways-festareilla ja eniten intoilemani Rival Consolesin keikka täytti kyllä odotukset. Aivan fantastinen! Uskallan jopa sanoa, että meni elämäni top 5 -listalle, ellei jopa top 3:een. Tunnelma oli katossa ja soundit kohdallaan! Toinen Sideways-menestys olivat Bonelessin aasialaismaut sekä Sidewaysin oman ranskiskojun aasialaismaustetut ranskalaiset. Näitä on saatava lisää!

♥ Olen intoillut viime viikkoina, kun muutamasta lempisarjasta on taas ilmestynyt uusi kausi. Handmaid’s Tale ja Big Little Lies ovat molemmat kuuluneet suosikkeihin, joten olen nyt innolla aloittanut myös uusien jaksojen parissa. Huomasin tosin, että Handmaid’s Talesta pitäisi varmaan katsoa toinen kausi ensin uudelleen, koska paljon on ehtinyt tauon aikana unohtua… Seuraatteko muut näitä samoja? Muita suosittelemisen arvoisia HBO Nordicilta ovat (Game of Thronesin lisäksi) myös The Affair, Better Things ja The Good Fight (joka on muuten loistavan The Good Wifen spin off -sarja). Vanhemmista sarjoista suosikkejani ovat muun muassa Mad Men, Sex And The City, Curb Your Enthusiasm sekä Eastbound & Down. Uusista puolestaan seuraavana katselulistallani on kovasti ylistetty Chernobyl.

♥ Tällä viikolla koin jänniä hetkiä, sillä kävin elämäni ensimmäistä kertaa hypnotisoitavana! Olen myöhemmin tekemässä juttua siitä, millainen kokemus oli, mutta kiinnostaisi kuulla myös teidän muiden hypnoosikokemuksia sekä ennen kaikkea kaikenlaisia kysymyksiä, mitä haluaisitte esittää hypnotisoijalle? Olen nimittäin tekemässä hänestä varmaan pienen haastattelun tänne blogin puolelle vielä myöhemmin, joten jos jokin askarruttaa mieltä, nyt on mahdollisuus kysyä!

♥ Vinkkaanpa nyt tässä samalla, että ihanat alppiruusut kukkivat taas, joten nyt on täydellinen hetki mennä retkelle Haagan upeaan Alppiruusupuistoon. Kukat ovat juuri nyt parhaimmillaan, joten visiitti kannattaa tehdä jo tällä viikolla, mikäli kukkameren haluaa nähdä täydessä loistossaan.

♥ Tämä kuvissa näkyvä asu on yhdistelmä vintagea sekä suomalaista designia. Kaunis toppi on vanha löytö Samujilta (muistaako joku muu, minkä vuoden mallistosta?) ja napitettavan hameen puolestaan löysin viime kesänä Berliinistä vintage-putiikista. Kultaisen pikkulaukun ostin viime kesänä Marimekon alennusmyynnistä ja sandaalit puolestaan ovat Terhi Pölkin viime kesän mallistoa. Kokovalkoisesta tyylistä tulee jotenkin niin kesäfiilis!

toppi // top Samuji (2016?)

hame // skirt vintage (2018)

sandaalit // sandals Terhi Pölkki (2018)*

laukku // bag Marimekko (2018)

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Anne

  Vau, hypnoosijuttu kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Haluaisin kuulla tarkemmin erityisesti hypnoosin toimintamekanismeista eli miten/miksi hypnoosi toimii. Lisäksi olisi kiinnostavaa tietää, miten suurelle osalle hypnoosi toimii ja pitääkö paikkansa, että hypnotisoitavan tulee myös itse haluta hypnoosin toimivan, eli että sellaista henkilöä ei voi hypnotisoida, joka ei sitä itse halua.

  • Tämä on kyllä niin kiinnostava aihe! :) Lupaan, että näihin kysymyksiin vastataan siinä itse jutussa!

 • Minna

  Todella kaunis kesäasu :)

 • elsary

  Ihana asu <3 Ja voi ei kuinka söpö unikaveri, awws!! Ihana, taas tuli niin hyvä mieli :)

  (P.S. Toi fontti hyppäili taas tuossa toisessa kappaleessa)

  • Kiva kuulla, että unikaveri toi hymyä muidenkin huulille. :) Ja kiitos, kun huomasit tuon fonttiongelman! Niin raivostuttavaa, mutta vielä en ole siihen löytänyt muuta ratkaisua kuin aina havaitessani manuaalisesti korjailla.

 • Kirsi

  Joo, mullakin fontti vaihtui ekan sydämen kappaleessa.

  Kaunis asu!

Related posts