7/06/19

I think so

2 63

Laimeaa viikkoa on seurannut huomattavasti kivempi viikko, mutta hellesäässä mieli on seikkaillut ihan muissa maailmoissa kuin työasioissa. Niinpä päätin, että olkoon tämä viikko vähän rennompi, kun siihen oli omien aikataulujen ja hommien puolesta mahdollisuus. Näin ollen olen viettänyt viikkoa etusijalla reaalimaailmassa ja somen ulkopuolella – on tehnyt hyvää! Eilen pääsin jo hetkeksi ihan lomatunnelmaan, kun pysyttelin kokonaan poissa kännykän ja tietokoneen ääreltä ja suuntasin kirjan kanssa puistoon lekottelemaan.

Tänään ohjelmassa on Sideways ja odotan aivan erityisesti Rival Consolesin keikkaa. Olen virittäytynyt tunnelmaan kuuntelemalla viime vuoden puolella ilmestynyttä Persona-levyä, joka on aivan fantastinen! Erityisesti I think so -biisi iskee jonnekin syvälle. Ehkä nähdään tänään illalla Sidewaysissa… :)


Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Kate

    Voisitko Jenni tehdä postauksen, jossa kerrot omia mietteitäsi liittyen alkuviikon MettijaHanna someraivoa herättävään kohuun. OLisi mielenkiintoista kuulla, mitä sinä asiasta ajattelet.

Related posts