29/05/19

Afterwork-podcast: julkkisjuoruspesiaali

2 69

AW goes Tuplakääk! Tällä kertaa Afterworkin äärellä sukelletaan julkkisjuorujen maailmaan ja jaossa on myös muutama aika herkullinen tarina omistakin kohtaamisista supertähtien kanssa. Mitä tapahtui, kun Meri kohtasi Steven Tylerin Stockmannilla? Entä kuka Sinkkuelämää-tähti on tullut Petran juttusille keskellä katua? Takaan, että tästä jaksosta saat päivän parhaat naurut. :D

Afterwork-podcast on muuten nykyään myös Instagramissa, joten tule ystäväksemme myös siellä. Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Lilli Salminen

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tuli

    Kuinka yleensä jaatte kulut, kun käytte senioriystävän kanssa esimerkiksi syömässä tai tilaatte ruokaa? Varmaan typerä kysymys, mutta kysyn silti. Onko se kohteliasta työssäkäyvänä maksaa koko lasku?

    • Hmm, tällaiset kahden hengen väliset raha-asiat ovat tietysti aika henkilökohtainen juttu ja tämän tyyppiset tilanteet ovat varmasti jokaisella hyvin yksiöllisiä, että miten ihmiset toimivat. Kokemuksesta voin kertoa, että vaikka työssäkäyvänä mielellään tarjoaisi ruoat vaikka joka kerta, niin harvoin toinen osapuoli tällaiseen järjestelyyn suostuu. Uskon, että se on monelle ylpeyden asia hoitaa omat kulunsa ja seniori-ikäisillä pikemminkin olisi halu maksaa vielä ne nuoremmankin ateriat. Useimmiten maksamme ateriat puoliksi, koska hänelle tuntuu olevan hyvin tärkeää maksaa oma osuutensa.

Related posts