23/05/19

Täydellinen vihreä kesään

74

Kesä tuli ja samalla tuli myös uusi väri hyppysiin. Tällä kertaa kynsiin piti valita joku hieman neutraalimpi sävy, koska olen menossa kuvauksiin, joihin värikkäät kesäkynnet eivät olisi sopineet. Puhetta oli puuterista ja luonnollisen hailakasta vaaleanpunaisesta, mutta minua eivät nuo sävyt juuri tässä hetkessä inspiroineet ainakaan kynsiä ajatellen yhtään. Sen sijaan bongasin Bio Sculpturen värikartasta aivan ihastuttavan hiukan harmaaseen taittavan, pehmeän vihreän sävyn, johon ihastuin heti ensisilmäyksellä. Voin jo nähdä kuinka kauniilta tämä väri tulee näyttämään luonnonvalkoisten, tuhkanharmaiden, vaaleanpunaisten ja persikkaisten kesäsävyjen vierellä. Mitäs tykkäätte?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts