18/05/19

Rakkaudesta Tame Impalaan

1 61

Kuuntelen harvoin musiikkia enää nykyään kokonaisina albumeina – niin varmaan moni muukin. Harvalta artistilta edes innostun kaikesta musiikista, vaan yleensä valikoin ne omat suosikkibiisit ja puolet kappaleista saattaa jäädä sivuun soittolistoilta. On kuitenkin muutamia sellaisia bändejä, joilta melkein kaikki musiikki sytyttää ja yksi niistä on Tame Impala, jota rakastan palavasti. Ja mikä parasta, Tame Impala on tänä vuonna tulossa Flow-festareille! Tähän mennessä julkaissusta lineupista eniten innostavat sen lisäksi myös Erykah Badu, Robyn, Jonathan Wilson, Blood Orange, Father John Misty, Suad ja Nina Kraviz. On siis selvää, että meikäläisen löytää Flowsta tänäkin vuonna, sillä niin monta lempparia on listalla. Ja eihän sinne koskaan pelkän musiikin takia mennä!

Mutta siis, Tame Impala on julkaissut tässä alkuvuoden puolella jo pari sinkkua, jotka enteilevät sitä, että uusi albumi lienee tulossa pian ja Flowssa kuullaan tuttujen hittien lisäksi varmasti uudempaakin musaa. Tänä vuonna julkaissut Borderline ja Patience ovat tuttua ja takuuvarmaa Tame Impalaa ja iskevät ainakin meikäläiseen. Jotenkin minulta oli myös mennyt ohi pari vuotta sitten julkaistu remixejä ja B-side-biisejä sisältävä levy ja löysin sieltä yhden uuden suosikkibiisin tässä muutama viikko sitten. Taxi’s here -kappaleessa olisi mielestäni ollut ainesta ihan varsinaiselle levyllekin. Mutta tässä siis tuo uusi lemppari sekä pari näistä kevään uusista kappaleista! Suosittelen!

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Anne

    Sulla on niiiin hyvä musiikkimaku!

    Tame Impala on ehdottomasti myös omia suosikkejani, ja erityisesti sen kohdalla olen myös tykännyt kokonaisista albumeista. Ihanaa kuunneltavaa! :)

Related posts