3/05/19

Perjantaibailut tai jotain sinne päin

54

Ajattelin, että tänään voisi laittaa jakoon sellaisen perjantaibiisin, joka nostattaa vähän myös tanssijalkaa. Oman perjantain ohjelmassa eivät todellakaan ole mitkään bailumeiningit, vaan sen sijaan järkkäilen täällä kotosalla kirpputorikamoja valmiiksi ensi viikon vintage-tapahtumaa varten. Ivana Helsinki järjestää jälleen Helsingin Alppilassa ihanan tapahtuman 10.-12.5. ja siellä on myynnissä sekä second hand -helmiä että Ivana Helsingin aarteita, koruja, taidetta sekä paljon muuta. Olin mukana myös pari vuotta sitten samaisessa tapahtumassa ja se oli aiva ihana. Merkkailkaa siis jo nyt kalentereihinne – laitan tarkempaa infoa tapahtumasta vielä myöhemmin!

Mutta sitten siihen biisiin… Vaikka mihinkään klubille en aiokaan, niin veikkaan, että tätä kuunnellessa sujuu illalla vaatteiden järjestelykin lennokkaammin. Tällä kertaa jalkaa nostattamassa on kahden lempparin yhteiskipale eli John Talabotin ja Pionalin Destiny, jonka määrätietoisena rullaavan rytmin ja bassomelodian äärellä on vaikea olla hytkymättä vähän.  En yhtään ihmettele, että vuonna 2012 julkaistu kappale on Spotifyssa yli 7 miljoonalla kuuntelulla ylivoimaisesti Talabotin kuunnelluin biisi. Mahtavaa perjantaita kaikki!

Lisää biisisuosituksiani pääset kuuntelemaan täältä sekä täältä.


Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts