30/04/19

Väri-inspiraatio vapuksi: liila

5 135

Hyvää vappua kaikki! Sanon tämän varmaan joka vuosi, mutta en ole mikään vappuihminen ja tänäänkin ajattelin tyynesti skipata kaikki vappuhulinat kokonaan ja touhuta tänään ihan muita juttuja. Vappu on siinä mielessä kiva juhla, että se tuo suomalaisissakin esiin sellaista iloista karnevaalitunnelmaa, mutta muut juhlikoot minunkin puolestani. Ajattelin silti, että tuodaan vapputunnelmaa blogin puolelle hiukan tällaisen pienen väripläjäyksen voimin – nimittäin tänään on väri-inspiraationa vuorossa liila.

Inhosin joskus muinoin liilaa oikein syvästi ja suustani on kuultu jopa sellaisia lausuntoja kuin että vaalea liila ei sovi värinä yhtään kenellekään ikinä – paitsi ehkä jollekin upealle tummaihoiselle kaunottarelle. Mutta sittemmin olen pyörtänyt puheeni moneen kertaan, ja onpa sitä liilaa nähty minunkin ylläni kaikista muinaisista julistuksista huolimatta, kuten esimerkiksi tuossa yllä näkyy. Vaaleaa violettia on vaatekaapissani varsin vähän (olipas hauska v-lause), mutta onnistuinpa siitä huolimatta kaivelemaan arkistoistani kokonaisen postauksen verran liilaa väri-inspiraatiota. Onko teillä muilla ollut jotakin inhokkivärejä, joiden suhteen olette aikojen saatossa muuttaneet mielenne?

Jos haluat kurkata myös aiemmin tekemäni väri-inspiraatiopostaukset, niin ne löytyvät näiden linkkien takaa: sininenminttuoranssikeltainenpunainenvihreä ja vaaleanpunainen vol. 1 ja vol. 2.

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus, Koti, Matkat, Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • lusene

  Minäkin olen ehkä vähän kääntänyt kelkkaani juuri liilan kohdalla :D Joskus olin siitä ihan samaa mieltä kuin sinäkin ennen, mutta nykyään kyllä jollain tasolla pidän siitä. Liiloja vaatteita minulla ei ole vieläkään, mutta pikkulaukku kyllä. Nyt olen huomannut lievää takinkääntöä myös mielipiteissäni ”ei-selkeistä” väreistä, joista en ole koskaan oikein välittänyt ainakaan vaatteissa. Nyt haaveilen sellaisesta vähän tunkkaisen värisestä harmaan vaaleanpunaisesta mekosta…

 • Tyylimanuaali

  Itse tykkään liilasta, mutta koen ettei se oikein sovi mulle. Mä en ole ikinä tykännyt vihreästä, eikä mulla oo ollut sen värisiä vaatteitakaan. Tänä keväänä oon jostain syystä ihastunut tietyn sävyiseen vihreään ja ostanut vihreitä vaatteita. Näin se mieli muuttuu.

 • Hanna

  Minusta taas on aina tuntunut että vaalea liila, semmoinen selkeästi sinisempään taittava saa siniset silmäni oikein pomppaamaan esiin! Tästä syystä aina oikein haeskelen tätä tietyn sävyistä lilaa. Uskon, että mikä tahansa väri käy kenelle tahansa – olennaista on löytää väristä se juuri itselle oikea sävy. Minulle ei esimerkiksi punaiseen taittava liila käy lainkaan niin hyvin kuin siniseen taittava ja keltaista olen vieroksunut aina kunnes löysin ihoani ja silmiäni korostavan sävyn. Never say never! :)

 • Miia

  Liila on yksi suosikeista, jonka olen löytänyt vasta viime vuosina! Tästä sai kivasti inspiraatiota! Pitää vielä erikseen kiittää sinua Jenni juhlapyhien viettoa käsittelevistä pohdinnoista. Sain jotenkin aivan valtavasti vertaistukea. Näin opiskelijana olen aina vähän ahdistunut näiden juhlapyhien alla, kun kaikilla tuntuu olevan näkemys siitä, miten niitä kuuluu viettää eivätkä muut tavat muka käy. Itse tykkään spontaaneista jutuista ja vierastan myös pakkojuhlimista. Perinteiset vappujuhlinnat ovat tuntuneet itselle vierailta. Postauksiesi innoittamana aionkin tänään ottaa seurakseni hyvän kirjan ja tehdä jalkahoidon näin vapun kunniaksi sekä katsella sarjaa porukalla! Hyvää vappua!

 • Sara

  Violetti/liila on ollut lempivärini jo ihan lapsuudesta saakka. Tänä vuonna sitä on löytynyt vaatekaupoistakin aiempia vuosia paljon enemmän.

  Oma ikiaikainen inhokkini on ollut vihreä, En ole koskaan omistanut (enkä taida tulla omistamaankaan) yhtään vihreää vaatekappaletta.

Related posts