26/04/19

Ihania valkoisia valheita

3 65

On jotenkin huvittavaa, että olen muina fangirleinä mennyt juttelemaan Uuden Fantasian levyllä vokaaleja laulaneelle Suadille joskus varmaan melkein 15 vuotta sitten Jyväskylässä opiskeluaikoina, ja muutama viikko sitten lauloin mimmin kanssa duettona karaokea. Näin sitä elämä yllättää! Tiedoksi, että vihaan ja pelkään yli kaiken julkisesti laulamista ja tämä taisi olla elämäni neljäs kerta, kun koskaan lauloin karaokea. Ja vaikka olenkin aivan armoton esiintymisjännittäjä, ammattilaisen rinnalla paniikkia oli ilmassa hiukan tavallista vähemmän. Tiedoksi myös, että kappalevalintamme oli Back Street Boysin I want It That Way. Ja tämä tarina ei ole mikään valkoinen valhe vaan taivahan tosi.

Valkoisia valheita sen sijaan kuullaan Suadin uudella sinkulla, joka ilmestyi viime viikolla ja kantaa nimeä White Lies. En vain väsy hehkuttamasta laulajaa, joka kuuluu mielestäni ehdottomasti tämän hetken kovimpiin suomalaisartisteihin. Eivätkä näytä väsyvän muutamat muutkaan. Aleksi Pahkala ehti jo ylistää energistä biisiä ”komeimmaksi indierock-kappaleeksi, jota Suomessa on vähään aikaan julkaistu” ja povata kappaleelle potentiaalisesti kansainvälistäkin menestystä. Kuulen myös itse Suadissa mahtavaa potentiaalia kansainväliselle uralle: vaivatonta, samettista laulantaa, tarttuvia melodioita ja yksinkertaisesti ihan loistavia biisejä. Nyt vain odotellaan malttamattomana sitä kokonaista debyyttialbumia!

Jos haluat tsekata muitakin Suadin kappaleita, niin kurkkaa nämä aiemmin julkaistut postaukset!


Photo: Riku Pihlanto
Artwork: Vilunki3000

Tags:

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Meillä on yleensä aika erilainen musiikkimaku, mutta tämä biisi kolahti heti minullekin. Tosi kaunis.

  • lusene

    Hei samis, minunkin ensimmäinen karaokebiisini oli Bäkkäreiden I Want It That Way :D Esiinnyin hieman huppelissa parin kaverin kanssa ja voi olla, ettei kuulostanut ihan yhtä hyvältä kuin teidän.

    • lusene

      Oho, sinulla olikin jo neljäs kerta! Luinpa huolimattomasti. Oma karaokehistoriani taitaa käsittää vasta kaksi biisiä :D

Related posts