18/04/19

Keväistä Nansoa & 4 erilaista mekkotyyliä

414 104

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NANSO

Nyt on jo reilu viikon verran tuntunut ihan tosissaan keväältä! Jopa vilukissa on uskaltautunut vaihtamaan kevyempään takkiin ja kipittämään muutamana päivänä aurinkoisilla kaduilla nilkat paljaina. Jotenkin tämä aika vuodesta tuntuu juuri sopivalta vaiheelta korkata myös kesämekkosesonki. Säärten lämmikkeeksi saattaa vielä tarvita sukkahousuja tai harteille villatakkia, mutta sopivasti asustaen mekkokelit ovat ehdottomasti jo täällä!

Poimin Nanson kevätkokoelmasta neljä suosikkimekkoani ja stailasin ne keväiseen tyyliin inspiraatioksi sekä itselleni että teille. Näiden tyylien innoittamana tuli tunne, että pitäisi ehdottomasti käyttää enemmän punaista, hattuja sekä isoja korvakoruja. Myös tuollainen raikkaan värinen oranssinpunainen huulipuna voisi olla ahkerammin käytössä! Jos vaatekaapissa olisi tarvetta uudelle kevätmekolle, niin kannattaa hyödyntää tarjous, sillä koko huhtikuun ajan kaikki Nanson mekot ovat kanta-asiakkaille -20% tarjouksessa.

Suurkiitos rakkaalle Liisalle ihanista kuvista!

Iloinen Polkka-mekko

Olen aina rakastanut pilkku- ja pallokuoseja, ja vaikka pallot ja pilkut nauttivat oikeutetusta klassikkoasemasta, ovat ne nyt parin viime vuoden aikana tehneet myös catwalkeilla ja trendeissä näyttävän paluun. Tai ainakin minusta tuntuu, että pallokuosia on tullut viimeisen vuoden aikana vastaan poikkeuksellisen paljon. Myös printeistään tuttu Nanso on tehnyt oman versionsa klassikosta ja tämän kevään kokoelmassa nähdään ihana pitkähelmainen Polkka-mekko, jota on saatavilla sekä mustana että punaisena. Valitsin itse mustan Polkan ja yhdistin siihen oranssinpunaista huulipunaa sekä baskerin – ja jotenkin tästä yhdistelmästä tuli hauskalla tavalla sellainen 30-luvun henkinen vintage-fiilis.

Pellavainen Luoto-mekko

Vintage-tunnelmiin luotin myös punaisen Luoto-mekon stailauksessa. Rakastan punaisen, pinkin ja vaaleanpunaisen yhdistelemistä, joten kokosin tähän lookiin montaa eri punaisen sävyä. Yksinkertainen pellavamekko toi mieleen 60-luvun ja kun kokeilin mekon kaveriksi pinkkiä baskeria, tykästyin yhdistelmään heti. Lisäsin tyyliin vielä isot korvakorut ja se oli hauska viimeinen silaus tyylille. Innostuin tästä asusta niin paljon, että pitäisi varmaan pukeutua rohkeammin jotenkin tällä tapaa useamminkin. Kuten sanottua: lisää punaista ja vähän lisää rohkeuttakin! Liian usein vaatevalintoja tulee tehtyä kiireessä ja luovuus kärsii. Pitäisi enemmän haastaa itseään tällaisiin tyylikokeiluihin: oli tässä tyylissä kuin uudesti syntynyt olo! Luoto-pellavamekkoa on muuten saatavilla myös mustana ja valkoisena, ja se sopii hyvin stailauksesta riippuen ihan rentoon kesähengailuun, hienompaankin tilaisuuteen tai vaikkapa duunityyliin. Ja mikä parasta: siinä on taskut!

Eleettömän tyylikäs Tyyni-mekko

Mustan Tyyni-mekon graafinen ja pelkistetty ilme sai minimalistin tykästymään. Kevättunnelmisa jätin sääret paljaiksi, mutta voisipa mekon pukea myös kapeiden tai vajaamittaisten leveidenkin housujen pariksi. Pähkäilin kenkävalintaa pitkään ja vatvoin sandaaleiden, nilkkureiden ja tennareiden välillä. Lopulta puputennarit veivät voiton, mutta koko asun ilme muuttuisi täysin, jos valitsisin toisenlaiset kengät. Korkkareiden kanssa sama asu olisi heti salonkikelpoinen juhlatyyli. Ajaton Tyyni-mekko on tehty lyocellista, joka on selluloosasta valmistettu muuntokuitu ja ekologisesti kiinnostava materiaali, koska sen valmistusprosessissa energian kulutus on niukempaa moniin muihin kuituihin verrattuna. Lisäksi tuotanto voidaan tehdä suljetussa kierrossa, mikä tarkoitta, että valmistusprosessissa käytetyt kemikaalit kerätään ja käytetään uudelleen.

Raidallinen Kippari-mekko

Raikkaat raidat kuuluvat joka kevääseen ja seiloritunnelmiin vie kevätmalliston Kippari-mekko, jota on saatavilla sekä mustana että kermanvaaleana. Yhdistin mekkoon ihanan kankaisen hellehatun ja tuli heti sellainen Jackie O -fiilis. Suosittelen kokeilemaan! Ihanan ajaton ja mukava mekko on sellainen helppo vaatekaapin helppokäyttöinen luottovaate, joka sopii monenlaiseen tilanteeseen. Nanson pääsuunnittelija Noora Niinikoski onkin todennut omasta suunnittelufilosofiastaan näin: ”Nansolla yksi tärkeä  suunnittelua ohjaava tekijä on pyrkiä tuottamaan vaatteita, joita pidetään paljon ja pitkään. Vaatteen pitkä elinkaari hyvin hoidettuna ja paljon pidettynä on kestävämpää kuluttamista kuin kertakäyttöinen tai muutaman käytön jälkeen vaatekaapin pohjalle unohtuvan tuotteen turha tuottaminen. Koemme, että onnistumme suunnittelussa kun teemme sellaisia vaatteita joihin haluaa pukeutua aina.”

Kilpailu: voita suosikkisi postauksen mekoista

Mitäs tykkäätte stailauksistani sekä näistä kevätmalliston mekoista? Nanson nettisivuilta löytyy vielä paljon muitakinmekkoja, mutta nämä neljä olivat tosiaan omia lemppareitani. Saan kivana yllärinä lahjoittaa teille Pupulandian lukijoille 4 keväistä Nanso-mekkoa, yhden kutakin, joten jos joku näistä erityisesti tykästytti, niin kerro postauksen kommenteissa, mikä on näistä suosikkityylisi ja suosikkimekkosi! Minkä mekon valitsisit mieluiten itsellesi ja missä värissä? Entä mistä tyylistä tykkäät eniten minun ylläni? Jätä kommenttisi ke 24.4.2019 mennessä ja muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite, sillä kontaktoin voittajia sähköpostitse! KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

Sijoittajaksi ja palanen Nansoa omaksi?

Huikkaan tässä samalla myös, että viime viikolla avautui myös aika mielenkiintoinen mahdollisuus sijoittaa suomalaiseen muotiin – muutenkin kuin näitä mekkoja ostamalla! Nanso nimittäin avasi joukkorahoituskampanjan, jonka kautta kuka tahansa voi käytännössä ostaa pienen palasen ikonista suomalaista brändiä itselleen. Kuten olette varmasti minun postauksistani viime vuosina huomanneet, Nanso on uudistanut ja kehittänyt mallistoaan valtavasti eteenpäin ja tulevaisuudelle on asetettu myös kunnianhimoisia kasvutavoitteita. Yhtiö haluaa nimittäin kaksinkertaistaa liikevaihtonsa vuoteen 2023 mennessä ja tavoitteena on kerätä joukkorahoituskampanjan kautta 2,5 miljoonaa euroa kasvun rahoittamiseksi.

Joukkorahoituskampanjan panostus on nimenomaan Nanso- ja Vogue-brändeissä ja kasvumahdollisuuksia on niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, mutta sitä varten yhtiö tarvitsee lisärahoitusta. Joukkorahoitus-kampanja on käynnissä 9.5. asti ja sijoittamaan pääsee Invesdor-palvelun kautta. Yhtiö on asettanut minimitavoitteekseen 700 000 euron keräyssumman, josta reilussa viikossa on saatu kasaan jo yli puolet, joten Nanson tulevaisuus selvästi kiinnostaa suomalaisia. Erittäin kattavasti löydät tietoa tästä kaikesta Invesdorin sivuilta, missä pääset tekemään myös oman sijoituksesi. Minimisijoitus on 10 osaketta, joiden hinta on 550€, joten jos kotimaisen muotiin sijoittaminen kiinnostaa, niin nyt on aika ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan tukemaan tutun brändin kasvua ja kehitystä.

Photos: Liisa Kivi

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

414 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Emmi

  Musta Polkkamekko: Täydellinen!!

  Hirmuisen vaikeaa valita, mikä näistä sinun kokonaisuuksista on paras, sillä ovat nimittäin kaikki niin ihania ja raikkaita kokonaisuuksia!

 • Kirsi

  Itselleni Poika mustana, sinulla tykkäsin eniten Luoto-mekosta.

 • Enni W

  Musta polkka-mekko ! Monen vuoden jälkeen olen taas vähän innostunut mekoista, joten ehkä hankittava ensimmäinen kaappiin jos ei arpaonni suosi.

 • Jenni

  Juuri ostin Kipparin ja se on ihana! Pohdin pitkään Polkka -mekon ja Kipparin välillä ja nyt kun Kippari on jo, jäi tuo Polkka kaivelemaan mieltä… Eli jos onni suosii, niin musta Polkkamekko ehdottomasti

 • K

  Musta Tyyni-mekko on vastaus kaikkiin kysymyksiin. Ihanin stailaus (Minna pariksi-Tai ilmoittautuu) ja keksisin myös itse miljoona eri käyttötapaa tuolle menolle. Ihana!

 • Ilona

  Olet kaikissa mekoissa kaunis, mutta eniten pidän sinulla Luoto-mekosta. Itselleni taas valitsisin Kipparin.

 • Katja

  Polkka-mekkoa olen jo käynyt hypistelemässä, se olis kiva! Värivalinta on vaikea, sekä musta että punainen on ! Stailauksista eniten miellytti punaisen Luoto- mekon tyyli.

 • Koska rakastan palloa ja raitaa, valitsen itselleni Polkan! Sulla pidin eniten Luodosta. :)

 • Jaana Ojakoski

  Kaikki oli tosi ihania ja valinta on vaikea. Mutta tykkään kovasti punaisesta Luoto-mekosta itselleni. Luoto ja Polka molemmat olivat ihanan raikkaan näköisiä sinulla.

 • Ava

  Luoto-mekko – sekä itselle että sinun ylläsi <3 <3 Kodak mulla on jo hyvin saman värinen mekko, kuin kuvissa punainen, valitsisin itselleni mustan. Ihan huikean ihastuttava yhdistelmä tuo baskeri ja mekko! (Niin kuin taaaaas kaikki muutkin asut!)

 • Sanna

  Kippari-mekko on ihanan raikas!

 • Sanna

  Kippari tai Tyyni, apua en osaa valita! Sanon Tyyni. Kaikki kauniita mutta Tyyni + nuo mustat korvikset olis ihan mun juttu.
  Hyvää pääsiäistä

 • ullamaijal

  haluisin tuon pellavamekon mustana, kaipaisin tuollaista perusmekkoa!

  punaisena se on siun päällä täydellinen!

 • momoss

  Kaikki ovat herkullisia tavallaan! Ehkä valitsisin tuon raikkaan raitamekon:)

 • Kerttu

  Itselleni kivoin olisi ehkä tuo kippari? Ehkä se sopi myös sinulle parhaiten, mutta myös punainen oli ylläsi upea, enkä olisi ajatellutkaan sen yhdistyvän pinkkiin hattuun noin hauskasti!

 • Anja

  Suosikiksi nousi Tyyni-mekko mustana enkä usko olevani ainoa. Näen tämän jo nahkatakin kanssa nahkatennarit jalassa. Varmasti toimisi!

 • Tuo musta-valkopilkullinen mekko on tosi kivan näköinen ja piristää perusmustan mekon sijaan. Se näyttää tosi kivalta sun päällä ja toivottavasti myös mun päällä, jos sen voitan :)

 • minnis

  Luoto mekko näytti kaikista parhaimmalta päälläsi ja sen valitsisin itsellenikin!

 • Tuuli

  Kaikki tyylit on kyllä ihania ja voisin pukea päälle jokaisen, mutta jotenkin tämä polkkamania jatkaa vahvaa kulkuuan. Polkkamekko siis! ❤️

 • Sofiia

  Polkka-mekko oli mekoista ihanin! Mutta musta Tyyni-mekkokin näytti päälläsi hyvältä ja ajattoman tyylikkäältä. Oikeastaan kaikki stailaukset olivat varsin toimivia kokonaisuuksia.

 • Karkkinen

  Polkkamekko itselle ja sinun päälläsi ihastutti eniten tuo punainen pellavamekko :)

 • Laura

  Pellavamekko olisi ihana! Jennin tyyleistä pallomekko on mielestäni paras.

 • Kaisa

  Aivan ihania ovat kaikki sinun päälläsi. Eniten omaan tyyliin menisivät Kippari- ja Tyyni-mekot, koska pidän mustavalkoisesta vaatetuksesta ja ovat molemmat ihanan ajattomia eli olisivat käytössä varmasti pitkään.

 • Ulla

  Punainen mekko pidin eniten siitä myös sinun ylläsi.

 • Kirsi Lindfors

  Luoto on minun suosikkini sinulle, itselleni ottaisin tuon mustan Polkka-mekon.

 • Helka

  Sulle sopis näistä ihanista mekoista parhaiten luonto-mekko!!

  Itse haluaisin polkka-mekon, aivan upea!

 • Mustikkamanteli

  Polkka-mekko on huikean nätti!

 • Päivi

  Kaikki stailaukset tosi kivoja! Luoto mekko kuitenkin suosikki-stailaus, ja valitsisin sen myös itse, punaisena tai mustana.

 • Sanni

  Rakastuin ensisilmäyksellä Polkkaan! Aivan upea mekko. Ottaisin itse sen mustana. Sinun päälläsi Kippari -mekko tyyleineen oli mun suosikki!

 • Nina

  Vaikea valinta kipparin ja luoto-mekon välillä, mutta taitaa kallistua supertyylikkääseen kippariin :)

 • Vivi

  Kaikki mekot on tyylikkäitä ja kivasti stailattuja sun yllä, mutta tykästyin ylläsi polkkaan ja samaa mekkoa toivoisin itsellenikin! Kiva kilpailu jälleen kerran!

 • Anna-Mari

  Onpa kivoja mekkoja! Itselleni valkkaisin punaisen Polkka-mekon. Tai sitten harmaan Tyynin.

 • Emppu

  Kipparimekko ois kiva! Raidat toimii aina:)

 • Jossu

  Polkka – ehdottomasti! :)

 • Rosa

  Musta polkkamekko on täydellinen! Näyttää ihanalta sun asussa ja sopisi täydellisesti omaan kaappiin <3

 • Miia

  Luoto-mekko oli ihastuttava, ehkäpä aurinkoinen sää saa valitsemaan punaista :) sen siis valitsisin itselleni!

 • Jenni

  Kippari ja polkka

 • Kati

  Valitsisin polkkadots-mekon, se näyttää myös sulla parhaalta!

 • Noora

  Nanso on jaksanut yllättää minut toistuvasti viimeisen vuoden aikana freesseillä luomuksillaan. Nämä mekot jatkavat tuota linjaa ja avaavat lisää silmiäni merkin moninaisuudelle. Esittelemistäsi mekoista itseäni eniten houkutti suloinen polkamekko sekä moneen käyttöön soveltuva Tyyni mekko. Voittajaksi itselle pääsi Tyyni, jonka itse yhdistäisin uusiin tennareihin, napakkaan reppuun ja skeittilautaan! Tällä yhdistelmällä lähtisin oitis kesän ensimmäiselle tori-jäätelölle.

 • Iida

  Tyyni-mekko oli oma lemppari, sopisi niin moneen! Samoin myös tyyleistä tyyni-mekko ja myös polka! Ihania mekkoja kaikki

 • Päivi

  Tuo punainen mekko on kertakaikkisen kiva asusteineen. Sen ottaisin itsellenikin..

 • Venla

  Itselleni Kippari beigenä ! Sulla Luoto ihana, itse en käsivarsi-kompleksini takia sitä valitettavasti pystyisi pitämään ;DD

 • Pilvi

  Itselleni tykkäisin eniten tuosta polkka-mekosta mustana, vaikkakin se voikin olla minulle vähän pitkä. Sulle sopii noi kaikki lookit, mutta varsinkin toi punainen tyyli jotenkin ihastuttaa!

 • Nina Weckman

  Ehdottomasti Luoto-mekko ❤ Ihanan kesäinen ☀️

 • Punainen pellavamekko ja pinkki baskeri on mun mielestä paras look itselleni valitsisin joko valkoisen pellavamekon tai kipparimekon

 • mr

  Niin paljon ihania mekkoja, niin lyhyt kesä aikaa käyttää niitä kaikkia! :D Luoto-mekko olisi kyllä monikäyttöisyydessään ja ajattomuudessaan ihan lyömätön. Se näyttää upealta noin ihailtavan rohkeasti stailattuna, mutta itselläni taisi pujahtaa pupu pöksyyn ja turvallinen musta tulisi varmasti tehokäyttöön.

 • Laura

  Itselleni ottaisin Kippari-mekon juurikin tuossa värissä. Minusta Luoto-mekko asusteineen sopi sinulle todella hyvin! :)

 • Vilhelmiina

  Jos onnetar suosisi minua valitsisin polka-mekon mustana! Sinun stailauksistasi suosikkini on Tyyni.

 • Minttu

  No nämäpä olivat kivan raikkaita kokonaisuuksia! Oma ehdoton suosikkini näistä kokonaisuuksista on pilkullinen polkka-mekko, nimenomaan tuon sinun stailauksesi takia. Siinä oli hauskaa rentoutta ja vintage-henkeä. Toiseksi kivoin oli myös punainen 60-luvun tuulahdus, luoto-mekko.

  Itselleni valitsisin kuitenkin tyyni-mekon punaisena, se on lähimpänä omaa tyyliäni. En viihdy erityisen näyttävissä vaatteissa, asusteissa tai kampauksissa, mutta jostain syystä viihdyn punaisessa värissä erinomaisesti. Olen huomannut, että kun puen punaista päälleni, olen rohkeampi myös muun tyylini suhteen ja ehkä jopa vähän itsevarmempi muutenkin.

 • Minttu

  Korjaan nyt vielä aiempaan viestiini (vaikka sillä ei käytännön merkitystä olekaan), että tyyni-mekko tietysti mustana, koska punaisena sitä ei ole :D (harmi) sekoitin mekot katsoessani kiitä nettikaupassa. Musta toimii aina, punainen second Best.

 • Maija

  Oma suosikki on Tyyni-mekko! Kaunis ja seesteinen, moneen menoon sopiva.

 • Julia

  Kippari-mekko on keväinen ja omaan makuuni malliltaan!

 • Annika

  Sinulle sopii hienosti kaikki mekot, mutta suosikkini näistä stailauksista on Kippari-mekko hatun kanssa. Kipparin valitsisin itsellenikin.

 • Johanna

  Sun päällä näistä lookeista lempparini on Polkka-mekko, mutta itselleni ottaisin mieluusti mustana Tyyni-mekon!

 • Larianna

  Tyyni-mekko on suosikkini! Ja se on myös noista asukokonaisuuksista eniten omaa silmää miellyttävä.

  Sinulle sopii parhaiten tuo punainen mekko :)

 • Anniina

  Tyyni-mekko on ehdoton lempparini! Punaisen mekon tyyli näyttää ihanalta päälläsi. (:

 • Juulia

  Punanen Luoto-mekko sopii ihanasti sulle! Vaikea valita täysmustan ja pilkullisen väliltä, mutta itse pukisin tutun ja turvallisen värisen polkka-mekon, joka myöskin ihana!

 • Anni

  Punainen pellavainen ehdottomasti kesäksi!

 • Sini

  Ottaisin mustan Kipparin! Sun päällä ihanin on punainen Laine, se oikein hehkuu. :)

 • Seija

  Luoto-mekko on aivan ihana! Valitsisin sen itselleni ja mielestäni se on myös sinulle imartelevin look. Olet yhdistänyt kivasti eri punaisen sävyjä.

 • Liisa

  Polkka-mekko säväyttää eniten sinun päällä ja itselleni valitsisin Luoto-mekon mustana!

 • Kirsikka

  Punainen Luoto on ihanasti stailattu. Superkaunis kokonaisuus ❤️

 • Sofia

  Tyyni mustana

  Sua pukee niin ihanasti Kippari

  Kevät on todellakin täällä

 • Minna

  Polkka ja Tyyni, vaikka Polkka sekä sinulla että minulle.

 • Laura

  Oi, tuollainen vaalea Kippari-mekko olisi upea kesään!

  Olet stailannut niin hyvin mekot että paha sanoa mikä on sulla paras. Ehkä tuo Kippari, mutta myös Tyynin yhdistäminen tennareihin on hyvä veto!

 • Rianne

  Kippari mekko sopii sinulle todella hyvin Tykkäsin itse kaikista, mutta Polkka pilkkuineen vei lopulta sydämeni!

 • jenni

  Luoto-mekko, koska taskut! Punainen näyttää todells hyvältä, joten sen ottaisin.

 • Satu

  Sinun stailauksista pidin eniten Polka-mekosta. Itselleni valitsisin vaalean Luoto-mekon.

 • Erika

  Tyyni on eleettömän upea

 • M

  Kippari on ihana <3

 • Polka

  Polka dot

 • Tilda

  Vaatekaapissani on mustan perusmekon mentävä kolo, jonka Tyyni voisi hyvinkin täyttää :)

 • Hanna

  Kääk, Polkka-mekko on ihan unelma ja stailauskin on ihan nappiin❤️

 • Päivi

  Pitäisi itsekin rohkaistua värien kanssa ja ihastuinkin tuohon punaiseen Luoto mekkoon joten jos arpaonni käy niin sellaisen ottaisin sen kyllä itsellenikin.

 • Sariskainen

  Polkka mekko mustana oli oma suosikkini <3

 • Teija Kokkoniemi

  Raikkaita kaikki! Ehkä Polkka miellyttää eniten.

 • Teija Kokkoniemi

  Kaikkia voisin pitää! Ehkä Polkka miellyttää eniten, pallokuosi on kestosuosikkini.

 • Tepa

  Vaatekaappiinni sopii.., kaikki nämä käy!

 • Raita

  Viimeinen raidallinen mekko olisi ihana!

 • Tinkku

  Kippari- mekko on upea!

 • Millastiina Lapinoja

  Luoto-mekon stailaus on mielestäni täysi 10! Mielettömän hieno kokonaisuus! <3

  Itselleni valkkaisin tuon Polkka-ihanuuden <3

 • Minna

  Mekon 4 haluaisin itselleni ja eniten pidin sen kuvan stailauksestakin

 • Roosa

  Itselleni haluaisin Polkka-mekon punaisena, sinun päälläsi Kippari-mekko näytti erityisen hyvältä

 • Sannamarianna

  Sun päällä paras tyyli on musta mekko, itselleni valitsisin tuon raidallisen. :)

 • Noora

  Upeita mekkoja ja ihania stailauksia! Itselleni musta Tyyni-mekko olisi kaikkein monikäyttöisin.

 • Pauliina

  Kiva keväinen fiilis näissä kuvissa. Kaikki mekot näyttivät kauniilta ja toimivilta päälläsi. Ehkä kaikkein inspiroivin oli oranssinpunainen pellavamekko ja siihen liittyvä stailaus: raikasta väri-ilottelua, joka sopi sinulle. Itse kallistuin polka mekon puoleen, nimenomaan musta-valkoiseen pallokuosiin. Vein kirpputorille nyt keväällä ainoan pallokuosisen mekkoni, joten vaatekaapissa on tällaisen luottomekon mentävä kolonen. Toinen suosikkini on ihana kipparimekko joka ylläsi vei ajatukset lämpimiin kesäpäiviin veden äärellä..

 • Jaana

  Tyyni mekko olisi mun valinta vaikkakin montaa muutakin kiinnostaisi kokeilla. Nahka- tai farkkutakki kaveriksi kesäiltaa varten ja näyttävät korvikset!

 • Laurannele

  Tuo Kippari mekko, ihana! Sinulla tykkäsin eniten Tyyni-mekosta.

 • Sanni Salonen

  Näen jo itseni pyöräilemässä kesäilloissa pitkin jokirantaa tuossa ihanassa polkkamekossa! Just mustavalkoisena se on ihanan klassinen ja helposti yhdisteltävissä ja maximekot on best

  Sun yllä ihastuin Kippari-mekon stailaukseen, tuo lierihattu sopii sulle äärimmäisen hyvin :)

 • -T-

  Tuo punainen-tyyli on tosi ihana! Jos samaa mekkoa on mustana, niin se olisi omaan käyttöön täydellinen kesämekko :)

 • sonja

  Ihania stailauksia! Pellavainen Luoto on suosikkini, mutta punainen on siskoni väri (varmaan hommaan vaalean). Joten jos onnetar suosii, niin musta polka, se on myös ihana. Kaikki mekot ovat kauniita, Nanso on selvästi uudistunut ja uudistumassa.

 • Nina Lampinen

  Polka mustana tal luoto punaisena

 • Laura Hietala

  Kippari näyttää tosi hyvältä sinun ylläsi joten valitsisin sen myös minulle. Mekko näyttää tyylikkäältä ja ennenkaikkea mukavalta.

 • Hanna

  Polkka-mekko sinulla ja itselleni Kippari.

 • HannaH

  Itselleni valitsisin mustan Tyyni-mekon, sopisi niin töihin kuin vapaallekin.

  Sinun tyylistäsi upein on polkka, siinä on kaikki kohdillaan :)

 • Piio

  Hei kaikki ovat ihania ja aivan minun tyylisiä. Lopulta tein vaikean valinnan Polkan ja Luodon välillä päätyen Luotoon.

 • Pauliina

  Polkka-mekko nousi omaksi suosikikseni. Aivan ihana!

 • Peikonlehti

  Kippari-mekko itselleni ja sinulla punainen Luoto-mekko on ihanan raikas!

 • Mamaxx

  Sinun päälläsi aivan ihanalta näytti tuo Luoto-mekko, ja se koko look korviksineen ja hattuineen on upea!! Itselleni ottaisin mustan Tyyni-mekon, ihana malli ja monikäyttöinen vaate.

 • MH

  Pidän myös punaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä, joten suosikikseni valikoitui heti Luoto-mekko ja sen stailaus. Myös pellava materiaalina miellyttää.
  Voi, tulisipa kesä jo pian.

 • LauraElina

  Pellavainen Luoto-mekko mustana olisi mun vaatekaappiin täydellinen lisäys! Kaikki mekot omalla tavallaan hienoja, mutta pellavaista on etsinnässä kesäksi. ☀️

 • Suvi Hakala

  Oma suosikkini on sininen Lastu.
  Sinun stailaukset ovat kaikki niin hurmaavia mutta ehkä musta mekko + tennari yhdistelmä eniten mieleeni

 • Anu Leppänen

  Hei
  Kiitos ihanasta postauksesta.
  Punainen Pellava mekko sekä musta mekko aivan mahtavat juuri postattu kivasti. Viimeinen raitamekko veikeä ja pallot aina makeita.
  Kaikki ihania.
  Oliko takki, villatakki, paskerit myos nanso?

 • Riikka

  Itse ihastuin heti polkka-mekkoon, mustana juuri täydellinen. Sun päällä tyyni-tyyli aivan loistava, puputennarit kruunaa!

 • Katri

  Itse ottaisin Luoto-mekon mustana, mutta sinun päällä eniten ihastutti Polkka-mekko:)

 • Leea

  Sinulla tykkäsin eniten polka mekosta, se on upea! Mutta itselle valitsisin luonto-mekon valkeana.

 • Jenni Paldanius

  Kaikki mekot ovat todella kauniita, mutta itselleni valitsisin niistä tuon polkka- mekon mustavalkoisena. Mielestäni sinulle sopii myös hyvin tuo pallokuosinen mekko ja kuvan tyyli on hieno ☺️

 • Erppa

  Oi, tuo raidallinen kipparimekko on kaunein ja sopisi parhaiten omaan tyyliin! Sinulla lempparit olivat juuri tuo kippari sekä punainen mekko :)

 • mia

  Polkkamekko mustana olisi ihana <3 olisi kesällä eräät juhlatkin mihin mekko sopisi täydellisesti!

 • Tiiak

  Tyyni-mekko, aivan mielettömän kaunis!

 • Minttu

  Kipparia olen katsellut sillä silmällä jo tovin, sen valitsisin itselleni tuossa kermaisessa värissä. Sun kannattaa ehdottomasti käyttää enemmän punaista, sopii tosi hyvin!

 • Noora

  Sinun päälläsi kaikki kivoja -itselleni valitsisin mustan Tyyni-mekon.

 • Lellu

  Tuo Polkkamekko molemmissa väreissä on aivan ihana, rakastuin heti! :)

  Sinulla myös pidin eniten tuosta Polkasta, vaikka kaikki sopii sulle mielettömän hyvin. :)

 • jannna

  Valitsisin itselleni Luoto-mekon, valkoisena.

  Sun päällä tykkäsin eniten mustasta Tyyni-mekosta ja kokonaisuudesta :)

 • Mju

  Kippari mustana olisi kivoin. Sinulla Luoto näyttää raikkaalta.

 • Joliel

  Vaikea valita Polkka-mekon ja mustan Tyyni-mekon väliltä!

 • Heli

  Pellavaisen Luoto-mekon mustana mieluusti kotiuttaisin itselleni.

  Kaikki kokonaisuudet on kyllä ihania, mutta ehkä silti eniten miellyttää tuo pilkullisen mekon stailaus! Aivan ihana kokonaisuus <3

 • Saila

  Kaikki mekot ovat kauniita, mutta jos yksi pitää valita niin se on Tyyni

 • Satu

  Ihastuin jo instagram-postauksessasi Kippari-mekkoon ja etenkin tähän kuvien vaaleaan sävyyn mustilla raidoilla ! Kurkkasin Nanson sivutkin vielä läpi niin Polkka-mekko punaisena versiona sai hymyn huulille, sekin olisi aivan huippu ”kärpässienimekko” kesään <3

 • Anna-Kaisa

  Rakastuin punaisen ja pinkin yhdistelmään ylläsi! Ihanan hehkuva kokonaisuus. :)

  Itselleni valitsisin punaisen Polkka-mekon, koska pallomania on päässyt iskemään kevään tullen. :D

 • Rittimaa

  Polka-mekossa Eiffel-tornin äärellä vai Kippari-mekossa Suomenlinnaan? Sinulle pallot, minulle raidat.

 • Heini

  Itselleni ehdottomasti polkka-mekko mustana. Sinulle sopi hyvin Luoto-mekko.

 • Elsa

  Luoto-mekon stailaus on ihastuttava, pinkki ja punainen sopii yhteen yllättävän hyvin! Luodon valitsisin itselleni, mustana tosin :D

 • Viikie

  Itselleni valitsisin Polkka-mekon, mutta stailauksista punainen Luoto oli ilahduttavin. Ihanaa väri-iloittelua!

 • Maria

  Upeita on kaikki sun päällä, mutta itselleni valitsisin näistä Kippari-mekon. Ehkä täytyy seuraavalla Suomi-visiitillä käydä katsomassa Nanson valikoimaa.

 • Eppuli

  Kipparimekko ois mun suosikki!

 • Laura

  Ei vitsi, kaikki on upeita! Omaan tyyliin sopisi parhaiten musta Tyyni-mekko, ja sulla tykkäsin eniten ehkä Polkasta.

 • Saraj

  Musta Tyyni-mekko olisi mun valinta! Näyttää tosi hyvältä tennareiden kanssa!
  Kaikki mekot oli kivasti stailattu, mutta ehkä eniten sinulta näyttää punainen Luoto-mekko.

 • Olga

  Ihania kaikki! Voisin kuvitella nämä kaikki mekot niin mummuni, äitini kuin itsenikin ylle, joten ajattoman malliston suunnittelussa on todella onnistuttu. Erityisesti ihastutti Tyyni-mekko!

 • Marika

  Punainen Luoto-mekko

 • Emilia

  Ehdoton suosikkini on tuo punainen Luoto- mekko. Punainen väri puhuttelee näin kesän kynnyksellä ja näyttää näissä asukuvissa ihanan raikkaalta! Lemppari asu myös ^^

 • Roosa

  Ihanat stailaukset! :)
  Tuo pallomekko on täydellinen!

 • Susanna

  Polka punaisena on oma suosikkini, mutta tykkäsin eniten Polka-mekosta sinullakin.

 • Riikka

  Olen itsekin vannoutunut pilkkujen ja pallojen ystävä. Siksi valitsisin itselleni ehdottomasti iloisen polkka-mekon, musta-valkoisena. Siun päällä tykkäsin ehkä eniten tuosta raidallisesta seilorimekosta, ihanan leveälierisen hatun kanssa.

 • LauraFo

  Itselleni ottaisin ehdottomasti viimeisen, raidallisen mekon vaalean sävyisenä! Aivan ihanan rento ja tyylikäs samaan aikaan, voin kuvitella niin monta vaatekriisiä ratkenneeksi. Sinun päälläsi suosikiksi nousi ehkäpä punainen mekko pinkillä baskerilla. :) itse käytän värejä varsin hillitysti, mutta näyttää aina upealta, kun ihmiset löytävät itselleen sopivat yhdistelmät. Tämä näytti todella kauniilta.

 • Rea

  Kippari mekko olisi minun valintani. Mielestäni punainen mekko on sinun päälläsi parhaan näköinen.

 • Inksu

  Kaikki mekot ovat aivan ihania ja uskoisin, että myös erittäin laadukkaita! Itselleni ottaisin raikkaan Kipparin, sillä se näyttää kuvissa niin viehättävältä:)

 • Kippari

  Luoto mekko on tosi kauniin mallinen. Mustans olisi varmaan eniten käyttöä.

 • Juliaana

  Punainen Luoto- mekko on sinulle ihan täydellinen… kauaksi ei mielestäni Polkka-mekkokaan jää.

  Itselleni ainoaksi vaihtoehdoksi jää musta Tyyne- mekko, sillä V-kaula-aukko sopii parhaiten leveälle hartialinjalle.

 • pöllö

  Musta tyyni-mekko itselleni ja sinulla luoto-mekko!

 • Ritva Leino

  Punainen Luoto mekko on kaunis ja mieluinen itselläni.
  Sinulle Kippari valko/mustana.

 • Ella

  Kaikki mekot sopivat sinulle hyvin! Itse valitsisin ehdottomasti punaisen Luoto-mekon, se olisi aivan upea <3

 • Katja-Mari

  Kippari-mekko on ihana, joten valitsisin sen jos onni suosii

 • Riina

  Musta Polkka-mekko on mun suosikki! Se näyttää tosi hyvältä kuvissa ja sen myös itse valitsisin.

 • Elina L

  Kippari on tosi kaunis, mutta koska raita on itselleni hieman vieras kuosi käytettäväksi, niin valitsisin Tyyni mekon :)

 • Piia

  Musta Tyyni mulle, Kippari-mekko sulle!

 • Paula

  Tuo Luoto-mekon tyyli asusteineen on sinun yllä samaan aikaan kaunis ja hauska – siis ehdoton suosikkini! Itselleni valitsisin kuitenkin ensisijaisesti punaisen Polkka-mekon. Siitä tulee mieleen 90-luku ja äiti. <3

 • Siru

  Itselleni valitsisin mustan Tyyni-mekon, joka taipuisi moneen erilaiseen käyttöön. Sinulla kaunein on mielestäni Polka-mekko.

 • Sara

  Polkka-mekko punaisena olisi minun suosikkini.

 • Jensu

  Musta Tyyni-mekko on ihana :)

 • Miina1239

  Punainen oli paras sinun päälläsi ja punaisen ottaisin myös itse, ihana väri ja kesäinen malli! :)

 • Iidaj

  Wau, kaikki stailaukset ovat aivan upeita! Etenkin pallomekko baskerin kanssa ja punainen mekko isoilla korvakoruilla ja hauskalla hatulla!<3

  Oma mekkosuosikkini on kuitenkin Kippari kermanvaaleana, se sopisi omaan tyyliini parhaiten :)

 • Teija

  Musta Polkka-mekko itselleni, punainen Luoto-mekko on upea ylläsi.

 • TtK

  Kippari-mekko mustana olisi valinta itselleni. Sinulla pidin eniten Tyyni-mekosta ja sen ympärille kokoamastasi tyylistä.

 • Miu

  Kaikki sopivat sulle mainiosti, mutta jos pitäisi valita sievin, sanoisin Polka! Itselle ottaisin mustan Luodon, pellava ja kesä on täydellinen kombo.

 • heiskav

  Tyyni-mekko Tosi kivasti oot stailannut nämä kaikki!

 • Laura

  Eniten miellytti musta polka dot -mekko sinulla ja saman valitsisin myös itselleni :)

 • Katri Holttinen

  Tyyni-mekko mustana olisi täydellinen ratkaisu duuniin kesäkeleillä: kevyt, mutta silti ”säädyllinen” Kaikki näyttävät päälläsi kauniilta, jälleen kerran

 • Sanni

  Oi, tuo Kippari-mekko näyttää upealta sinun päälläsi! Pitkään mietin näiden kahden välillä mutta päädyin kuitenkin valitsemaan itselleni mustan Polkka-mekon jos arpaonni suosii. Sille olisi kuitenkin enemmän käyttöä vaatekaapissani.

 • Kira H

  Voisin ottaa näistä mekoista jokaisen, mutta jos pitää yksi valita, niin se olisi Polkka-mekko.

  Sinun päällä tuo Luoto-mekko näyttää ihanalle!

 • Elise

  Polkka ja Kippari ovat ihania!

 • Ella

  Pellavamekko on hakusessa kesäksi eli itelle valitsisin mustan Luoto-mekon.
  Punaisen ja pinkin yhdistelmä on ovela, siitä tykkään sun päällä.

 • Ainokaino

  Luoto-mekko on oma suosikki.

 • Satu Männistö

  Kippari-mekko sun päällä paras. Itselleni ottaisin polkan mustana :)

 • Hanna Louhimo

  Musta Polkka ihanin! Sen haluaisin itsellenikin <3

 • Paula

  Kippari best! Sulle sopi kaikki, Luoto erityisen tyylikäs.

 • Miia

  Polkkamekko – mutten osaisi valita väriä.. Musta on kyllä tyylikäs sinulla!

 • Christa

  Ihana nähdä, että Nansolta tulee toinen toistaan ajattomampia ja viehättäviä asuja. Kaikki esittelemäsi mekot olivat ihastuttavia. Itselleni haaveilen Kippari-mekkoa mustana.

 • norps

  Valitsisin Tyyni-mekon mustana. Kaikki asut olivat sulla kivoja, ehkä Luoto jäi parhaiten mieleen :)

 • Neitim

  Näytät raidallisessa kipparissa paremmalta kuin malli Nanson sivuilla! Huolisin itselleni sen myös.

 • Erika Kielosto

  Oi Kippari ohoi!

 • Leena

  Polka mekko kesän juhliin olisi ihana.

 • Sannaliini

  Tyyni- mekko on ihana, ottaisin sen heti käyttöön kaikkialle! Niin helppo yhdistellä klassista kappaletta. Sinun päälläsi kaunein on Luoto, joka on omalla listallani kakkosena. Tykkään kovasti näistä pellavaisista Nansoista.

 • Essi

  Tyyni on ihana

 • Essi

  Luoto punasena itelle. Oot taitava stailaamaan, kaikki näytti sun päällä hyviltä.

 • Mau

  Polkka-mekko mustana ois mun valinta näistä ihanuuksista! Näytät upeilta kaikissa vaihtoehdoissa, mutta näistä suosikkilook on Luoto-mekko.

 • Piennisäkäs

  Kaikki stailaukset ovat mielestäni erittäin onnistuneita ja mekkojen leikkaukset vaikuttavat hyviltä.

  Omalla kohdallani varmaan turvautuisin Kippariin mustana käytännöllisyyssyistä, vaikka beige pohjaväri on kyllä kepeämpi.

  Punainen Luoto-mekko pinkkien mausteiden kera taas on makuuni juuri sopiva esimerkki pienestä leikkisyydestä ja modernista väriyhdistelmästä.

 • AnnaH

  Polka-mekko ehdottomasti, mustana!

 • Heidi

  Kippari-mekko on ihan näköiseni, valintani ei olisi siis vaikea jos onni suosisi minua!

 • Leena_pia

  Raidallinen kipparimekko lierihatun kanssa on ihana.

 • Jiiri

  Kippari-mekko miellyttää silmää näistä kuvista eniten, raikas ja kesäinen!

  Suosikkimekkoni on ehdottomasti musta Tyyni ja sen valitsisin itsellenikin, jos onni suosii. Nanso on ikoninen brändi ja harkitsen osakeantiin osallistumista – koska why not!

 • Maija

  Pellavamekko varasti kyllä sydämeni! Ajaton ja aina hyvännäköinen

 • Helma

  Tyyni-mekko. Se taipuisi vaikka mihin kesämenoon.

 • Laura

  Tyyni-mekko on tosi nätti!

 • Jassu

  Luoto mekosta pidin todella paljon ylläsi ja on myös omantyylisin. Yleensä turvaudun tummiin väreihin mutta tuo punainen olisi ihana! :)

 • Maria

  Luoto-mekko valkoisena!

 • Anna

  Tyyni-mekko on oma suosikki! Sinulle sopi kaikki, mutta ehkä kuitenkin Luoto-mekko oli raikkain kokonaisuus.

 • Marjan

  Kipparimekko ⭐️

 • Julia

  Oih tuo musta Polkka-mekko olisi aivan täydellinen!<3 Ihanan huoleton ja tyylikäs maksimekko; rakastan.

 • Tiinainen

  Tyyni-mekko miellytti silmääni eniten, myös sun päällä. Ihanat korvikset!

 • klaara

  Polka-mekko on suosikkin Kaikki ovat kyllä ihania.!

 • Kristiina

  Ottaisin mieluiten Kippari-mekon. Näyttäisi sopivan rennolta kotiäidin kesämekoksi Sinulle tuo musta mekko on kauniin elegantti.

 • Noora

  Tyyni-stailauksesi on kerrassaan upea! Itselleni valitsisin valkoisen Luodon.

 • HJ

  Tuo polkka-mekko sopi sinulle hyvin ja ihastuin siihen itsekin.

 • Viivi

  Luoto-mekko on ihanan pirtsakka ja imarteleva!

 • Satsa

  Punainen luoto-mekko näyttää upealta ja monikäyttöiseltä, helppo yhdistellä erilaisiin asusteisiin ja saada uusia kokonaisuuksia. Punaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on ihastuttava! Olisi täydellinen kaikkiin kesän juhliin :)

 • Ö

  Punainen Luoto on vastaukseni molempiin.

 • Asma

  For all the parties during springtime I would choose Polka- mekko. I love dots and the shape of it. It’s also ageless and goes easily to many different places and happenings.

 • Jenni

  Voi apua, miten upeita kaikki!

  Luoto-mekko on kuitenkin suosikkini. Ei ole pellavan voittanutta. Ja taskutkin vielä!

 • Pidän kaikista noista tyyleistä, mutta ehdoton suosikkini on räväkkä Luoto-tyyli. Valitsisin saman punaisen mekon myös itselleni, koska janoan tällä hetkellä enemmän kirkkaita värejä pukeutumiseeni, ja taskut mekossa ovat kätevät. Polkka-tyyli ja -mekko ovat toiseksi eniten mieleeni.

 • Mari

  Sinulla upein on Kippari. Ja valitsisin saman myös itselleni.

 • tiitu

  Punainen Luoto <3

 • Merja

  Sinun päälläsi kaikki näyttävät tosi hyviltä! Itse ottaisin punaisen Luoto-mekon, tosin valkoinenkin olisi varmasti ihanan kesäinen.

 • Kaisa__

  Tyyni-mekon mustana! Ois täydellinen; käytän harvoin mekkoja, mutta jos käytän, niiden pitää olla simppeleitä ja minimalistisia.

 • Eija-Riitta Hyvönen

  Polkka ja Tyyni mekot ovat juurikin minua varten. Mustana tietty

 • Tarja

  Sinulle ilman muuta musta Tyyni mekko. Ja
  minulle punainen Luoto mekko. Sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

 • Parsky

  Musta Polkka-mekko <3

 • Heli

  Musta Tyyni-mekko sekä itselleni että stailattuna on ehdoton suosikkini.

 • hm

  Sinulle sopivat kaikki, mutta suosikkini on Polkka-mekko mustana, joten sen ottaisin myös itselleni.

 • Annukka

  Punainen pallomekko oma suosikki. Sinun
  ylläsi punainen Luoto-mekko kaunis.

 • Johanna

  Ehdottomasti Polka!

 • eila

  Ihania asuja ja tosi taiten koottuja stailauksia! Vaikea valita sinun asuistasi parasta, mutta Luoto-mekko on niin pirteä ja ehkä siksi paras! Itselle valitsisin mustan Polkka-mekon. Just sellainen jota olen haaveillut. Ja ihana pallokuosi. Kiitos tästä Nanso-postauksessa! Tuo niin tulevan kesän jo lähelle!
  Hyvää jatkoa! Ihanaa loppukevättä ja tulevaa kesää!

 • JHS

  Polkka näyttää kuvissa hyvältä, itselleni Tyyni olisi paras.

 • Roosaaa

  Rakastuin täysin tohon mustaan pilkkumekkoon!! :) sen näkisin itseni päällä nyt kesällä!<3

  Sinun päälläsi ilahdutti eniten tuo punainen Luoto mekko, olet Jenni mielettömän tyylikäs ja kaunis siinä!<3

 • Marika

  Mustan Tyyni-mekon valitsisin itselleni, aivan täydellinen. Sinulle sopii kyllä kaikki neljä – parhaiten mielestäni Polkka!

 • Hh

  Luoto paras sulla ja musta luoto mieluisin mulle :)

 • Marjaana

  Normaalisti valitsisin varmaankin tuon ihanan mustan Tyyni-mekon, joka sopii myös sinulle valtavan hyvin, mutta koska kaappi on jo täynnä vastaavia mustia mekkoja, tällä kertaa ottaisin itselleni näistä Kippari-mekon!

 • PaulaKoo

  Pellavalle ääni eli suokikkini on Luoto. Musta olisi perusvarma, mutta koska kevät ja kuvasi ovat niin kauniita niin kallistun kuitenkin punaiseen. :)

 • Marianne

  Ehdottomasti Polka-mekko!

 • Elina

  Ehdottomasti ihanin on musta Polkka-mekko :)
  Sinun tyyleistäsi tykkäsin Kipparista upean hatun kanssa!

 • Eila Vakkuri

  Siulle sopii hyvin Polkka-mekko, mie taas voisin ottaa valkean Luoto-mekon (ikuinen lempivärini valkea <3). Ihana se on kyllä punaisenakin ja varsinkin stailattuna pinkin kanssa! Olisi itselle uusi yhdistelmä.

 • Prativa

  I love that black dress with dots. My fav color is also black.

 • Kati

  Polkka-mekko mustana olisi oma valintani, sinun tyyleistäsi pidin eniten Luoto-mekosta. Ihania olivat kyllä kaikki!

 • Noora

  Tykkään pallo- ja kipparimekoista eniten. Siksi ehkä pidin niistä eniten myös sinun päälläsi. :)

 • Kristiina

  Itselle valitsisin näistö Polkkan! Siun yllä ehkä raikas Kippari mekko miellytti eniten silmää!

 • JenniV

  Musta polkka-mekko! Ihana sulla ja sopisi myös ihanasti omaan vaatekaappiin ☺️

 • Eini

  Luoto-mekko mustana (tai punaisena) pääsisi usein käyttöön! ☺️

 • Aino

  Kippari mekko näyttää niin kivalta

 • Satu

  Kippari olisi aika nappi valinta hellepäivään.

 • Maria P.

  Musta polka-mekko

 • Ellen Anttila

  Musta Tyyni-mekko. Ajaton, kaunis ja semmoinen joka paikan mekko.

 • Eeva

  Itselleni ottaisin mustan polkka mekon. Aivan ihanaa pallo kuosia kesään! Tuo kivasti vähän retro ilmettä. Kaikki mekot näyttää erittäin hyviltä sun päällä, mutta ehkä eniten tykästyin Tyyni mekkoon :)

 • Lea Joenpolvi

  Kaikki sinulla kauniita! Itselleni valitsisin polkan

 • Marianna Kaski

  Aivan ihania kaikki Mutta itselle ottaisin tuon pilkullisen!
  Marianka@uef.fi

 • Miia Talvila

  Suosikkini on musta Tyyni-mekko itselleni. Siihen näyttävät esim. mintun väriset tai kukka korvikset, kuten toisen suomalainen suosikkini Ivanan rinnalla, Uhana design mallistosta.

  Sinun ylläsi jotenkin tuo Luoto-mekko luo raikasta retro kevään ja kesän hehkua. Punainen pukee sinua!

 • Petra

  Musta Polkka-mekko on upea. Erittäin tyylikäs myös sinulla ☺️

 • Jaana Joutsiluoma

  Kaikki niin nättejä että, mutta ehkä kuitenkin valitsen mustan mekon, pallomekon ei kun mustan vaan sittenkin sen pallomekon

 • Kauppinen Sari

  Itselleni valitsisin mustan Luoto -mekon. Sinulla tykkäsin erityisesti Polkka-mekosta

 • Emmi

  Ehdottomasti tuo polkka-mekko mustana sulle sopii kyllä nuo kaikki todella hyvin, ehkä tuo punainen pellavamekko parhaiten.

 • JohannaH

  Ihania upeita stailauksia! Eniten oli minun makuuni ihana Polkka-mekko se olisi aivan unelma kesällä

 • Senni P

  Itselle lemppari ehdottomasti musta Tyyni! Sulle parhaiten sopi Kippari. x

 • Johanna

  Musta Polkka-mekko on i h a n a! Sulle sopii noi kaikki aivan mielettömän hyvin <3

 • Tiina

  Kaikki Nanson mekot on ihan huippuja, muuta Tyyni-mekon ympärille rakennettu tyyli oli mieleeni eniten. Polka-mekkotyyli taas näyttää sun päällä upeimmalta! Itselleni valitsisin mieluiten mustan Tyyni-mekon sen omaan tyyliini sopivan monipuolisuuden takia, jolloin saisin siitä moni- ja ympärivuotisen luottomekon.

 • Maisa

  Polkka-mekko on ihan mielettömän kaunis sun päällä, ja ehdottomasti mun suosikki näistä Malli sellanen joka sopii ihan kenelle vaan

 • Saara

  Polkkamekko oma suosikki! Ajaton kuosi ja pitkä helma, ihanaa!
  Sinun päälle toki kaikki sopii ihanasti, mutta kippari oikein erityisesti!
  Ihanaa kevättä! ❤️

 • Elina

  Luoto-mekko lemppari sekä sinun päällä että itselle! Punainen väri näyttää sun päällä ihanalta, mutta itseni tuntien musta varmaan paras valinta :)

 • Johanna

  Musta polkkamekko näyttää ylläsi ihanalta (vaikka kaikki muutkin toki)! Itselleni toivoisin tuon vaalean Kipparin mustilla raidoilla, olisi juuri tuollaiselle kipeästi käyttöä!

 • Alexandra

  Tyyni-mekko on just täydellinen ❤️

 • Sanna

  Ihania mekkoja Luoto on kyllä kiva sun päällä ja sen huolisin itsellekin. Juuri tilasinkin sen mustana, mutta menisi punaisenakin

 • Sanna

  Sinulla kaunein mielestäni Luoto-mekko.
  Samoin ottaisin se itselleni arpaonnen suosiessa.

 • Marika

  Kippari se kesällä olla pitää Merituulen raikkautta ripaus siinä. Kerrassaan valloittava!

 • Päivi Grönstrand

  Kaikki mekot ovat kauniita päälläsi. Ihanin ja raikkain stailaus on punaisessa Luoto-mekossa ja sen myös valitstsin itselleni.

 • Saija

  Luoto punainen on sinun ❤ Luoto valkoinen on minun.

 • Laura

  Tyyni-mekko mustana miellyttäis eniten omaa silmää ja sopis tyyliin! Sulla jotenkin raikkaimmalta näyttää tuo Kippri. :)

 • Maisamiisa

  Oivoi, miten vaikea valinta. Suosikkeja on kaksi, punainen ja raidallinen. Itselle näistä valitsisin raidallisen kippari-mekon mustana.

 • Mira

  Punainen luoto-mekko on lemppari sinun ylläsi. Valitsisin itselle saman mekon, mutta mustana. Myös tyyni-mekko oli ihana!

 • Aini

  Siun päällä punainen Luoto-mekko on ehdottomasti upein! Itse valitsisin mustan Tyyni-mekon monikäyttöisyyden takia.

 • Taru

  Kipparimekko ja look aivan ihana!

 • Merja

  Ihastuin punaiseen Luoto-mekkoon Wau!

 • Essi

  Musta Tyyni mekko aivan ihana ja samoin sun stailaus siihen! :)

 • Enne

  Sinulle mielestäni sopii parhaiten Polkka ripauksella väriä Itse valitsisin Kipparin. Pidän sen eri suuntiin menevistä raidoista. Ja taskut aina mega++++

 • Sonja M

  Kaikki mekot ovat ihanan näköisiä, mutta musta Tyyni-mekko olisi noista eniten oman näköinen. Ja noi punaiset puputennarit kruunas lookin!

 • Jenni

  Itselleni Poika mustana, se on jotenkin niin ihanan vanhanaikainen ja tyylikäs – sinulla tykkäsin eniten Lyyti-mekosta.

 • Jenni

  Aivan ihania mekkoja kaikki Tykkäsin kovasti Luoto-mekon stailauksesta, punainen ja pinkki vaan toimii! Itselle valitsisin kuitenkin Kipparin

 • Taina

  Luoto on hirmuisen nätti päälläsi ja tulee jopa verkkokaupan kuvia paremmin esille. Tämän nappaisin miellelläni omaan kaappiini valkoisena.

 • RO

  Tyyni mustana! Ihanin sun päällä ja sopisi myös omaan vaatekaappiin. ;)

 • Sonja

  ihania mekkoja kaikki! oma lemppari taitaa kuitenkin olla tyyni-mekko mustana. niin yksinkertainen ja simppeli, mutta niin tyylikäs!

 • Heidi

  Kippari itselle, sinulla paras oli Luoto.

 • Kaisa

  Polkka <3

 • Marjaana

  Musta Tyyni-mekko minulle, aivan ihana! Sulle sopii kaikki mekot, mutta ehkä kaikista parhaiten, imo, Polkka-mekko <3

 • Suvi

  Tämän minimalistin sydän sykkii mustalle Luoto-mekolle.

 • -Selma-

  Musta Tyyni-mekko olisi itselleni ihana. Sinulle taas sopii täydellisesti tuo Polkkamekko. Toki kaikki näistä on stailattu tyylikkäästi. ;)

 • annakal

  Musta Tyyni-mekko olisi asuratkaisu moneen hetkeen :) sulle sopii upeasti tuo Kippari!

 • Marjaana

  Musta Tyyni-mekko minulle, aivan ihana! Sulle sopii kaikki mekot, mutta ehkä kaikista parhaiten Polkka-mekko <3

 • Saara

  Kippari-mekko mustana on oma lempparini!

 • Aino Henriksson

  Ah, tuo musta Tyyni mulle kiitos jos mukaan saa myös pienen ripauksen sun eleganssia siinä samalla!

 • Petra

  Kaikki on kivoja, mutta mieluiten ottaisin ton Tyyni-mekon mustana kun se on kivan ajaton ja tyylikäs sun päällä myös toi Kippari on tosi upean näköinen!

 • Viivi A

  Perus musta Tyyni-mekko menee super hyvin kesällä töissä myös punainen Luoto-mekko olisi ihana kesän Pariisin matkalle❤️

 • Marika Mattsson Prinkkilä

  Iloinen Polkka-mekko ja punainen pellavainen olisivat molemmat mainioita mekkoja piristämään kesäistä vaatekaappia Mutta jos yksi täytyy valita niin se on
  Siinä tapauksessa punainen, suoralinjainen pellavamekko ❤️

 • Irina

  Kippari-mekon hattuvalinta painoi vaakakupissa Polka-mekon kokonaisuuteen nähden. Eli Kippari-mekko!

 • Siiri L

  Polkka ois paras!

 • Maria

  Luoto sinulla Jenni upealta! Itse tykkään itselle Polkka mekosta!

 • Saana

  Mitä rakastan näissä kaikissa mekoissa on se, että jokaisessa on taskut!! Miten ihanaa! Kääpiönä valitsisin Kippari-mekon mustana (koska nään jo mielessäni kuinka töhrisin ton ihanan vaalean version puistoretkellä ruohoon, taikka punaviiniin :D) Sulla diggasin eniten samasta mekosta, täydellinen ton lierihatun kanssa!

 • Milja

  Sun päällä toimii niin hyvin toi punainen mekko. Upea! En osaa päättää! Ihastuin tohon pallomekkoon ja toisaalta haaveilen pellavakesämekosta, mikä käy arkeen ja juhlaan.

 • Ada

  Stailasit kaikki mekot tyylikkäästi (ja näytit kauniilta kaikissa), mutta eniten silmiini pisti ihana vaaleanpunaisen ja punaisen yhdistelmä Luoto-mekon stailauksessa! Itselleni valitsisin mieluiten Kippari-mekon mustana :)

 • Veera

  Musta tyyni-mekko!

 • Vilma

  Polkka-mekko ehdottomasti ykkönen!! Ja se vastaus menee nyt oikeestaan kaikkiin noihin kysymyksiin Aivan ihana hulmuava kesämekko

 • an-ni

  Musta Tyyni-mekko näyttää päälläsi erityisen freesiltä ja siksipä valitsisin sen itsellenikin!

 • Heidi

  Iloinen Polkka-mekko! Vaikka omistankin monta polakka-aiheista vaatetta, etsin juuri tällaista mallia: pitkä mekko,jossa lyhyet hihat. Tämä mekko sopisi sekä töihin että juhliin, vähän eri asusteilla höystettynä. Viime viikonloppuna löytyi vastaavanlainen, mutta en ostanut, koska pohdin yleensä ostoksiani viikon ennenkuin teen päätöksen.

 • Linda

  Tyyni-mekko mustana, aivan ihana!

 • Heidi

  Tykkään sinulla erityisesti Luoto ja Pokka -mekoista Kaikki stailaukset ovat onnistuneet erityisen hyvin Itselleni ottaisin joko Luoto tai Tyyni -mekon mustana. Tyyni olisi valinta mielenkiintoisen materiaalin vuoksi.

 • Kirsimarja

  Luoto-mekko näyttää kaikista ihanimmalta sun päällä! Tän saman mekon valitsisin myös itselleni. Olisi niin ihana omiin ylioppilasjuhliin ja kaikkiin muihin kesän juhliin.

 • Anni

  Kippari-mekko on aivan ihana! Kaikki stailaukset ovat erittäin onnistuneita ja pukevat sinua todella hyvin.

 • Jenna

  Ihania kaikki sulla tykkäsin eniten Luoto-mekosta ja itselleni toivoisin mustaa Polkka-mekkoa.:)

 • Hanna

  Tuo Tyyni on aivan ihana sinun päällä! Itselleni haluaisin Polkka-mekon, olen jo pidempään haaveillut pidemmästä mekosta ja tuossa on aivan täydellinen leikkaus ja siluetti

 • Tyyni-mekko tuntuu ehkä omalle kropalle parhaiten sopivalta. V-kaula-aukko on mulle aika varma valinta mekoissa. Samoin aika selkeä vyötärö. Tuntuu, että omat pukeutumistaidot on sen verran huonot, että on turvauduttava varmoihin toimiviin ratkaisuihin. Vaatii heti enemmän vaivaa ja rohkeutta rikkoa kaavaa.

  Selina.kustula@gmail.com

 • Itselleni ottaisin tyylikkään mustan Tyyni-mekon, sun päällä supehyvätä näyttää tuo punainen mekko :)

 • Piritta

  Raidallinen mekko on aivan ihana! Ja sinulla tuo punainen mekko, pinkin hatun kanssa

 • Aini

  Kävin jo hypistelemässä vaaleaa Kippari -mekkoa ja sen kangas tuntui niin ihanan pehmeältä, että valitsisin ehdottomasti sen.

 • Suvi

  Sinulle sopii Luoto-mekko ihanasti! Olit stailannut sen iloisen pirskahtelevasti ja rohkein ottein.
  Itselleni valkkaisin raidallisen Kipparin, hiio-hoi!

 • Lilja

  Kauniita mekkoja yhtä kaikki, itselleni ottaisin mieluiten Polkka-mekon. Olen kyllä valtavan iloinen Nanson uudistumisesta, kivoja ja laadukkaita kotimaisia brändejä ei voi olla liikaa :)

 • Hansiainen

  Suosikkini ovat Luoto ja Kipparimekot. Sinulla tykkään Luoto-tyylistä eniten, itselleni kaipaisin tuon Kipparin.

 • Nina

  Punainen Luoto-mekko on minun valinta. Ihana !
  – Nina

 • Petra

  Kipparimekko, ehdottomasti! ❤

 • Elli

  Aah olipas ihania mekkoja kaikki! Olet kyllä saanut luotua täysin uuden kuvan minulle Nanson mallistoista! Tuo Tyyni -mekko on kyllä mielestäni täydellinen sinun ylläsi ja tuohon Nanson takkiin yhdistettynä ihanan klassinen. Minä taas haaveilen eniten tuosta Luoto -mekosta valkoisessa värissä. Ihanan tyylikäs ja varmasti tämä olisi uusi luottomekkoni. Pienillä yksityiskohdilla saa muutettua koko ilmeen ja tietysti pellava kestävänä materiaalina ei vähennä innostusta!

 • Anna

  Pidin eniten raikkaasta ja ajattomasta Kippari-mekosta. Tätä toivoisin kermanvaaleana itsellenikin kesän menoihin!

 • Katri

  Luoto-mekon stailaus on sulle ihan nappi Itselle haluaisin saman mekon mustana, olisi monikäyttöinen perusmekko ja pellava materiaalina kiehtoo pitkästä aikaa.

 • Veera

  Itselläni näkisin Tyyni-mekon, joka vaikuttaa monikäyttöiseltä. Mekon nimi sopii hyvin yksiin myös luonteeni kanssa :) Sinulla sama mekko ja koko asukokonaisuus antavat mielestäni ajattoman tyylikkään vaikutelman.

 • Sennu

  Tuo musta Tyyni-mekko olisi kyllä ihan must have omaan vaatekaappiini! Sun päälläsi kaikki mekot näyttävät hyviltä, mutta ehkä Polka on eniten mieleeni. Nanso kiinnostaa kyllä kovasti merkkinä, täytyykin tutustua heidän valikoimiinsa tarkemmin :)

 • Marjo Kälviäinen

  Raidallineb Kipparimekko

 • Laura

  Itselleni haluisin Kipparimekon kesäksi! Kuten sanoit, helppo ja ajaton vaate, tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pidin myös mustan mekon tyylistä, mutta musta mekko löytyy kotoa.

 • Jennimyyr

  Mustavalkoinen Kippari-mekko olisi suosikki itselleni ja lempparityyli oli punainen Luoto :)

 • Jenni N

  Ihania ja mukavan näköisiä! Tuo musta Tyyni olisi eniten minua, sopisi moneen tilanteeseen. Kokonaisuutena vaalean takin kanssa näyttää todella hyvältä! Punainen näistä kyllä sopii sulle ehkä parhaiten :)

 • Katja

  Ihana Kippari-mekko olisi oma valintani, näen jo silmissäni kuinka kiva se käytössäni olisi!
  Polkka-mekko näytti mielestäni erityisen kivalta sinulla.

 • S

  Näytät upealta kaikissa mekoissa, mutta lempparini on punainen Luoto-mekko pinkeillä asusteilla! Saman mekon valitsisin itselleni, sillä pellava ja TASKUT!

 • Maria

  Ihana merkki ja ihania asuja ❤️ Sinun päälläsi tykkäsin eniten Polkka-mekosta! Se ei kuitenkaan itselleni kävisi mekoista parhaiten joten valitsisin raidallisen kippari-mekon mustavalkoisena Kuvien tyyleistä tosin parhaimmalta näytti omaan silmään tyyni-mekon ympärille rakennettu kokonaisuus!

 • thinky

  Punainen luoto-mekko! Aivan ihana tyyli ylläsi, niinkuin nyt kaikki muutkin <3 kauniita, ajattoman tyylikkäitä! Arvontaan osallistun myös pellavaisen punaisen luoto-mekon osalta :)

 • Katja

  Tyyni mekko olisi aivan ihana :) <3

 • Essi Vuorinen

  Polkka-mekko on super ihana!

 • Saara

  Kippari-mekko vaaleanbeigenä on tosi raikas, vaikka yleensä tykkään vain mustasta!

 • Kira

  Polkka on mun mielestä kivoin ja hauskin sulla. Itselle ottaisin luodon monikäyttöisyytensä takia.

 • Tiina

  Raidallisesta mekosta tykkäsin eniten sinulla, mutta itselleni valitsisin Polkka-mekon mustana.

 • Tyyni-mekko on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihastuttava!

 • Sanna Louhivaara

  Musta Tyyni-mekko. Se on ihana!

 • An

  Tyyni mekko vei mun sydämen ah kuinka ihanan kaunis klassikko!

 • R

  Kippari mustana!

 • Itselle vaikean valinnan jälkeen musta Tyyni – ja sinä loistat punaisessa Luodossa!

 • Sara

  Luoto-mekko :)

 • Eija Heikkinen

  Punainen Luoto itselle – yllätän nyt itsenikin – mustaa ekaksi havittelin…

  Se oli myös paras stailailaus sinulle :)

 • Kirsi

  Polkka-mekko olisi aivan ihana kaikkiin kesämenoihin!! <3 ***** Pellavainen Luoto-mekko näyttää ihanan raikkaalta ja pirteältä Jennin päällä.

 • Tanja

  Polkka mekko itselle. Sinulle polkka paras myös muut hyviä valintoja.

 • Niina Riikonen

  Nanso on kyllä mielestäni muuttunut tyylikkäämmäksi ja nuorekkaammaksi viime vuosina, hyvä niin! Kaikki mekot oli kyllä täysin minun mieleen. Koska kaapistani yksivärisiä mekkoja löytyy, suosikeiksi poimin pitkän pallomekob sekä Kippari-mekon. Voiko klassisilla raidoilla tai polkadot-tyylillä epäonnistua? Näen itseni kummassakin mekossa lähes missä tahansa kesällä: shoppailemassa, satamassa jäätelöllä, kesäteatterissa, konsertissa, viinijuhlassa, puutarhajuhlissa, terassilla, ulkomaan reissulla… Ekologisuus on itselleni tärkeää, joten vaatteen pitkäikäisyydellä on iso merkitys.

 • Anna

  Tuo koko musta on ehdoton suosikki!

 • Annika

  Kyllä tuo pilkullinen polkamekko vei vaan sydämeni, kovaa taistoa se kuitenkin joutui käymään punaisen pellavamekon kanssa, kuten totesit, siinä on taskut.

 • Musta polkkamekko on paras asu ja kokonaisuus.

 • Musta polkkamekko on paras asu ja kokonaisuus.
  Kippari asu näytti hyvältä päälläsi.

 • Maarit Leino

  Itselleni haluaisin vaalean kipparin, mutta sinulla tuo Luoto ja tyyni mekko oli ihana valinta, en osaa päättää kumpi parempi..ehkä tuo villi puna+-pinkki yhdistelmä oli must

 • Henna

  Itse pidän eniten Polka-mekosta, jos ei arpaonni suosin niin täytyykin käydä hankkimassa mekko itselle. Sopisi juuri hyvin valmistujaismekokseni! Sinulla pidän eniten Kippari-mekosta ja sen stailauksesta – rento ja ihanan kesäinen!

 • Anna

  Kaikki mekot ovat tosi kivoja! Luoto-mekon olet stailannut tosi hauskasti. Itse ottaisin ehkä Polkka- mekon.

 • Tuula Nygren

  Luoto mekon valitsisin itselleni. Olen sitä käynyt sovittamassa, mutta en silloin sitä ostanut.

 • Pidän raitamekosta molemmat värit toimii myös kesä/talvi.

 • Anna-Liisa Helenius

  Kyllä suosikkini on musta Kippari ja Sinulle valitsisin Polkan.Kuitenkin näytät hyvältä kaikissa mekoissa.

  Annuli

 • Veera

  Oon etsinyt mustaa, monikäyttöistä mekkoa, ja tuo Tyyni vaikuttaisi juuri sellaiselta! Sun päällä ihanin on punainen mekko :)

 • Tiina

  Polkamekko vei välittömästi sydämen <3 Kesää kohden mentäessä ottaisin kenties punaisen. Vai mustan. Eikun punaisen. Öö. Haluaa molemmat ;)

 • Heidi

  Luoto mekko sopii sulle tosi hyvin! Itselle kippari mekko kerman värisenä hyviä kaikki mekot

 • Anniina

  Itselle Polkka-mekko! Sun päällä Kippari on ihanin, mutta se ei omaan vartalooni istu..

 • Alisa Sankala

  Luoto mekko valkoisena olisi aivan unelma vaatekappale monelle kesäpäivälle!

 • Maija Nupponen

  Tervehdys keväisestä Lahdesta! Luoto- mekko ehdoton suosikkini paitsi materiaalin ja ajattoman leikkauksen, niin jo ihanan punaisen värin vuoksi. Mikä oman ja muidenkin päivän piristäjä! :-)

 • Kaisa

  Luoto-mekko ja sen ympärille koottu asukokonaisuus sopii siulle todella hyvin ja on ihanan värikäs ja energinen. Omaan tyyliin sopisi parhaiten Tyyni-mekko.

 • Minna

  Rakastan palloja! Ehdottomasti siis Polkka-mekko. Mekko on täydellinen klassikko myös sinun stailauksessasi.

 • Marja Pukema

  Kaikki mekot ihania. Kipparia olen jo sovittanut. Muita en. Musta polkka olisi ihanan käytännöllinen minulle ja sinun päällä olivat kaikki upeita. Ehkä paras oli Tyyni, se on niin tyylikäs.

 • Irene

  Punainen pellavamekko on ehdottomasti suosikkini. Stailauksista suosikki on musta polkka-mekko, se osui aivan nappiin!

  Ihanaa kun mekkokelit todellakin ovat täällä!

 • Irene

  Punainen pellavamekko on suosikkini ehdottomasti. Stailauksista polkka-mekko on osunut aivan nappiin!

  Mahtavaa kun mekkokelit ovat taas täällä!

 • Riitta Karjalainen

  Hienoja mekkoja kaikki, pellava hengittää kuumana kesä päivänä. Luoto mekon valitsin, punainen hieno.

 • Kirisi

  Luoto- mekko punaisena mukava piristys harmaan ja tumman talven jälkeen, tästä tulee kesän suosikki

 • Maryann

  Kippari!

 • Monica Storrank

  Polkka-mekko, ihana ja ajaton

 • Tarja Häkkinen

  Ihania mekkoja kaikki.Sinulle sopii ihanasti tuo polkka mekko,itselle tyyni olis passeli.

 • Mari

  Polkka-mekko mustana olis paras, kun se näyttää niin hyvältä sinun tyylilyylin päälläkin :).

 • Marja

  Musta Polkka on paras sekä sulle että mulle!!!

 • Hanna-Marleena

  Pilkullinen sopii sulle niin hyvin, itselle haluaisin Tyyni mekon

 • Satu

  Punainen ja pinkki ❤️ Luoto-stailaus on oma lempparini. Voisin kokeilla itsekin!

 • HannaS

  Musta Tyyni-mekko on oma suosikki. Sinun asukokonaisuuksista pidin eniten Kirpparista.

 • TiinaTuija

  Itselleni ilman muuta punainen pallomekko mustalla lierihatulla, johon punainen nauha.
  Sinulla mielestäni paras oli musta klassikko ja ehdottomasti puputossuilla!

 • Liikola Tuula

  Polkka ja musta Tyyni mekko ovat suosikkejani :)

 • ulla

  Sinun ylläsi on kaunein Kippari-mekko. Itse haluaisin pallokuvioisen =)

 • Anu

  Tyyni-mekko valkoisena on suosikkini

 • Kiira

  Musta Tyyni-mekko näyttää niin kivalta ylläsi, että ottaisin itselleni saman!

 • Ella

  Nimensä mukainen simppeli, rauhallinen Tyyni-mekko mustana on ihanan pelkistetty ja graafinen sekä helppo yhdisteltävä!

 • Outi

  Kipparimekkotyyli on ihana!Valitsisin mustan Kipparimekon!

 • Petra

  Polkka-mekko! Aivan ihanalta näyttää.
  Sulle sopii parhaiten mun mielestä Luoto-mekko.

 • Jenika

  Upeita tyylejä kaikki! Itseäni puhutteli eniten musta polka-mekko ja olisi todella ihana saada se piristämään kevättä ☺️☀️

 • Leena Peltonen

  Ensimmäinen pallokuosi toi heti kesän mieleen. Mustana monikäyttöinen ympäri vuoden.
  Olit tehnyt tosi kivat stailaukset

 • Luisa

  Polkka-mekko, please :)

 • Minsku

  Polkka-mekko on näistä ehdoton lempparini sinun päälläsi, mutta itselleni valitsisin mustan Luoto-mekon

 • Jaana

  Itselle Kippari, sinulle Polkka. Kauniita kyllä ovat kaikki!

 • Aet Reenpää

  Punainen Luoto pellavamekko on ihana❤️

 • Mari Vee

  Musta Kippari-mekko vei voiton, vaikka myös musta Polka-mekko on kaunis.

 • Minna Stara

  Suosikkini on mustavalkoinen Polkkamekko.

 • Minna

  Suosikkini on mustavalkoinen Polkkamekko.

 • Marjo

  Tuo kipparimekko on ihana!

 • Viivi

  Kippari-mekko omaksi! Mutta sun päällä kyllä taitaa ensimmäinen polkkamekko näyttää parhaalta :)

 • Pallomekko ihanin, punainen mekko myös. Itselleni punainen mekko

 • Päivi Järvinen

  Polkka tai Kippari mustana.

 • Tuula Sirén

  Luoto!
  Ja Luoto, juuri tuo punainen.

 • Sanna

  Kippari-mekko sekä sinun tyyleistäsi että omaan vaatekaappiini :)

 • Hannamari

  Musta Polkka mulle ja tuo punainen 60’s henkinen sulle

 • Nelli

  Lempparini on punainen Luoto, se löytyy itseltänikin jo. Myös Polkka tai Tyyni olisi ihania vaatekaappiin!

 • Enna

  Polkka sulle, Luoto kuin luotu mulle (valkoisena tai mustana).

 • Eeva-Liisa

  Musta polkamekko tai punainen luoto-mekko,joka sinulla näytti parhaimmalta.

 • Tiina

  Pidin eniten ylläsi pinkistä asukokonaisuudesta.
  Itselle haluaisin Polkka-mekon musta-valkoisena, sopii moneen tilaisuuteen arjesta julaan.

 • AK

  Polkka mekko on ihanan laskeutuvaa materiaalia. Sen tai pellavaisen, mut mustana, haluaisin.

 • Isatou

  Sun päälle Jenni sopii punainen ja itsellenikin ottaisin punaisen! ❤️ Sille ei vaan voi mitään että värit kääntää katseet ja varsinkin kun katukuvassa ei niitä paljoa näy niin ehdottomasti pitää pitää!

 • Emma

  Mä ottaisin itselleni mustan polkan, koska se näyttää sun päällä kaikista parhaimmalta. Kaikki tyylit oli kyl tosi kivoja.

 • Tarja Koivusilta

  Pidin eniten Kippari-mekosta ja juuri tuossa vaaleassa värissä.

 • Anastasia

  Pellavainen Luoto-mekko, ihanan klassinen ja ihana materiaali myös. Itselleni valitsisin mustana.

 • Wilma

  toi pilkkumekko ehdottomasti itselle, tosi ihana! se sopii myös sulle, mutta ehkä vielä paremmin tuo punaisen mekon ja pinkin hatun yhdistelmä! :)

 • Pirjo Juntunen

  Kipparimekko tyylikäs

 • Satu Salonen

  Luoto!

 • Sirpa Lemponen

  Ihania mekkoja! Musta Tyyni-mekko olisi oma valintani.

 • Maarit

  Iloinen polkka-mekko ja kippari mekko olivat mielestäni parhaan näköiset päälläsi. Itselleni ottaisin kipparimekon ja mustana.

 • Jonna

  Punainen mekko kuuluu kesään ja nyt sellaista ei kaapista löydy. Kaikki tyypit olivat kyllä onnistuneita ja koukuttavia.

 • Jenni

  Ah, miten kauniita kuvia sinusta ja hauskoja stailauksia kaikista neljästä mekosta! Ihastuin erityisesti Tyyni – ja Luoto – mekkoihin. Suosikkini, sekä sinun päällä että itselleni valittuna, olisi Luoto.

 • Johanna

  En osaa päättää luodon ja polkan väliltä. Sinulla pidin ehkä enkten tuosta luoto tyylistä.

 • Riitta Tuominen

  Minulle sopisi parhaiten musta Tyyni-mekko, kun olen vähän tuhti eukko. Sinun ylläsi miellyttivät eniten Polkka- ja Kippari-mekot. Erittäin ranskalaistyylikästä.

 • Soikku

  Huolettomia, kauniita mekkoja kaikki
  Ottaisin varmaan Luoto tai Kipparimekon, kallistun Luotoon❣

 • Sisko Alapuro-Närhi

  Polkka saattaisi käydä minulle

 • Riitta Tuovinen

  Kaikki ovat ihania mutta eniten pidin Polkka-mekosta. Erivärisillä asusteilla saa muokattua helposti.

Related posts