17/04/19

Afterwork-podcast: Pelottaako?

5 54

Ahtaat paikat, hämähäkit, piikit ja verikokeet… Kaikki nämä ovat aika yleisiä pelkojen kohteita, mutta kun Afteroworkin äärellä ryhdytään juttelemaan fobioista, paljastuu, että meillä on toinen toistaan kummallisempia pelkoja! Takaan, että osalle niistä ei voi olla nauramatta… :D

Afterwork-podcast on muuten nykyään myös Instagramissa, joten tule ystäväksemme myös siellä. Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Janita Autio

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maria

  Mä en ole ikinä ennen kuullut muista, kenellä olisi yhtä paha oksennuskammo kuin mulla! Mä tunnistin aivan kaikki, mitä kerroit. Minä saatan jopa pyörtyä, jos kuulen jonkun oksentavan. Ja todellakin hyppään bussista pois, jos joku edes rapistelee muovipussia jonka tietenkin yhdistän siihen että joku aikoo laatata. En myöskään pysty katsomaan telkkaria, jos siinä laatataan. Poikaystävä onneksi tietää sen, että pistää aina äänet pois jos näin on käymässä. Mahtavaa saada vertaistukea! Ja niin, yksi syistä miksi en vieläkään 31-vuotiaana tiedä haluanko lapsia, on se että niille todellakin tulee oksennustauteja. Pitäisiköhän mennä terapiaan? :D

  • Maria

   Pakko vielä lisätä: en ole enää useampaan vuoteen asunut Suomessa ja minulle tulee aina järkytyksenä se suomalaisten kännikäyttäytyminen ja ne jäljet kaduilla railakkaan viikonloppuillan jälkeen. Ainoa maa, mikä oli pahempi, on Etelä-Korea. Asuin siellä vuoden ja he eivät osaa sitten yhtään juoda ilman että se menee laattailuksi. Suosittelen varovaisuutta mm. metroissa, jos sinne joskus suuntaat!

   • Apua, kiitos varoituksesta! :D Mutta siis tosiaan, asuin jossain vaiheessa ulkomailla puoli vuotta ja näin koko puolen vuoden aikana koko kaupungissa tasan yhden oksennuksen. Paluu Suomeen oli tältä osin vähän järkytys…

  • Ei ole todellista!!! Kohtalotoveri! <3 Kaikki kuulostaa niin tutulta! Tai no ehkä muovipussin rapistelu ei vielä aiheuta minussa kauhua, mutta kaikenlaiset yskimiset ja muut "epäilyttävät" äänet saattavat kyllä laukaista pelon ja ahdistuksen. En myöskään kestä katsoa telkkariohjelmia, missä on oksentamista. Mutta siis ihan uskomatonta, että joku ymmärtää tämän kauhun, huhhuh.

 • Riina

  Pakko oli tulla kommentoimaan, että sillä Petran paistanlastahysteriassa on peränsä. Raakaa ja kypsää lihaa ei hygieniasyistä saisi periaattessa käsitellä samoilla välineillä, mutta harva kotikokki vie homman ainakaan noin äärimmäisyyksiin :D ammattikeittiöistä en osaa sanoa…

Related posts