28/03/19

Ihanaa musiikillista minimalismia

2 56

Nyt on viime viikkoina ollut ihan erityisen päräyttävä inspiraatio musiikkiasioissa tulilla, joten suorastaan sormet syyhyävät päästä jakamaan teille kaikkia mahtavia biisilöytöjä! Tällä viikolla levylautasen lempilapsi on ollut Christian Löfflerin ja Sashan vähäeleisen ihana Shelter remix-versiona. Löfflerin soundit ovat ihastuttaneet ennenkin, mutta tässä remixissä on jotain erityisen koukuttavaa. Biisiä kuunnellessani jokin tuntui oudosti tutulta, mutta asia tuntui saavan loogisen selityksen, kun tsekkasin Sashan alkuperäisen Shelter-biisin ja sen inspiraationa satuttiin mainitsemaan Nils Frahm, Max Richter ja Steve Reich. Hah! Kuinkas sattuikaan, kaikki lemppareita!

Remix on julkaistu pari vuotta sitten ilmestyneellä Scene Delete: Remixes -albumilla, joka on täynnä toinen toistaan kovempien tekijöiden remixejä. Joukosta löytyy Christian Löfflerin lisäksi muun muassa Kiasmos, Rival Consoles ja Matthew Dear, mutta tällä kertaa tuttujenkaan tekijöiden miksaukset eivät oikein innostaneet Löfflerin ihan fantastista versiota lukuunottamatta. Toinen tsekkaamisen arvoinen versio on Colin Bendersin tekemä remix biisistä View 2. Mutta jos siis kaunis ja minimalistinen elektrofiilistely kiinnostaa, niin tsekatkaa tuo Shelter remix – niin hyvä!

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts