12/03/19

Luonnonkosmetiikka: meikki-inspiraatiota kevääseen (+kilpailu)

41 79

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: DR. HAUSCHKA

Kevät tulee kohisten ja huomaan, että se hiiviskelee ajatuksiin myös meikkipussia kaivellessa. Varpaankynnet tekee mieli lakata värikkäiksi, vaikka sandaalikeleihin on vielä melkoinen tovi ja huomaan käyttäväni yhä useammin huulipunaa. Kävin hetki sitten hakemassa myös ihan uutta meikki-inspiraatiota kevätpäiviin, kun meikkaaja Emma Bentley loihti minulle meikin luonnonkosmetiikkamerkki Dr. Hauschkan kevään uutuuksilla. Dr. Hauschkan kevät-look kantaa nimeä High Spirits ja hehkuu pinkin, vihreän ja pronssisen ruskean sävyissä. Minulle tehdyssä meikissä käytettiin enemmän rauhallista ruskeaa, höystettynä kuparilla ja vaaleanpunaisella.

Rakastan Dr. Hauschkan kokonaisvaltaista ihonhoitofilosofiaa ja sitä, että se näkyy myös meikkituotteissa: jokaisen meikkituotteen koostumus on rakennettu niin, että ne eivät rasita ihoa, vaan hoitavat sitä varsinaisten ihonhoitotuotteiden rinnalla. Kaikki se Dr. Hauschkan vankka osaaminen ihonhoidon saralla on tuotu myös merkin meikkeihin. Arvostan myös sitä, että ihan jokainen Dr. Hauschkan tuote on luomua ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa meikeistä lähtien.

Ajattelin, että voisin nostaa muutaman uutuustuotteen tästä kevätlookista että pysyvästäkin kokoelmasta tärpiksi teille muille, jotka haluaisitte kokeilla hoitavaa luonnonkosmetiikkaa myös meikkien osalta. Napatkaa siis tästä vinkit talteen! Ja näitä tuotteita voi siis ostaa muun muassa Sokokselta, Stockmannilta, Ruohonjuuresta sekä hyvin varustelluista apteekeista.

Aurinkopuuteri

Yksi kevätlookin avaintuotteista on lämpöä ja kevyesti hohtoa kasvoille antava aurinkopuuteri. Tuote on pakattu näppärästi mukana kulkevaan pakkaukseen, jossa on mukana myös sivellin.

Meikkaajan vinkki: kopauta puuteria ensin kämmenselkään ja pyöräytä sivellintä pari kertaa kämmenselän iholla, niin väriä ei lipsahda iholle liikaa kerrallaan. Käytä tuotetta antamaan lämpöä aurinkopuuterin tapaan tai korostamaan haluamiasi kohtia kevyen hohteen avulla.

Luomivärikynä

Kahdella eri sävyllä varustettu luomivärikynä on meikkipussin monipuolinen tehotuote, sillä sitä voi käyttää sekä koko luomelle että rajauksen tekoon. Kummassakin sävyvaihtoehdossa on kaksi väriä, joista minun meikissäni käytettiin tuota pronssisena hehkuvaa ruskeaa. Luomivärikynien koostumuksessa on mineraalipigmenttejä sekä rohtokasviuutteita kuten masmaloa, kvittenvahaa sekä karitevoita, jotka hoitavat hellästi silmänympärysihoa.

Meikkaajan vinkki: jos haluat pehmeämmän lopputuloksen, pyöräytä kynästä väriä sormenpäähän ja levitä sävy luomille sormen kautta painelemalla – näin tehtiin myös minun meikkini kuvissa. Lisäksi luomille käytettiin kuparisen sävyistä puuterimaista luomiväriä, jossa on ihanasti pigmenttiä.

Voidemainen huulipuna

Huulipunasta on tämän kevään kokoelmassa tarjolla kaksi herkullista sävyä, vadelmaisempi pinkki ja persikkaisempi koralli. Minun lookissani käytettiin heleän vadelmaista sävyä ja voidemainen koostumus tuntuu huulilla todella miellyttävältä.

Meikkaajan vinkki: taputtele huulille sävyä suoraan aplikaattorilla ja painele lopuksi sormella huulia, niin lopputulos on kauniin luonnollinen.

Hohdevoide

Viime syksyn meikkikokoelmassa lanseerattu illuminating fluid –valovoide tuo kauniisti valoa niihin kohtiin kasvoilla, joita halutaan korostaa. Sipaise meikin päälle esimerkiksi poskipäille tai silmien sisänurkkiin tuomaan valoa tai sekoita meikkivoiteeseen ja anna koko kasvoille pientä ekstrahehkua. Tuote on koostumukseltaan kevyt ja saa ihon todella näyttämään siltä kuin valo osuisi siihen kauniisti.

Meikkaajan vinkki: moni aikuinen nainen arastelee turhaan käyttää hohdetta sisältäviä tuotteita, mutta tämä tuote sopii todella kauniisti myös aikuisemmalle iholle.

Silmä- ja kulmakarvapaletti

Eye & brow palette on Dr. Hauschkan monikäyttöinen klassikkotuote, joka löytyy myös monen ammattimeikkaajan meikkipakista. Tällä paletilla voi tehdä melkein mitä vain: täysmattainen tuote sopii sekä kulmiin että silmiin. Sillä saa loihdittua niin tumman smokey eyes –meikin kuin kevyemmänkin lookin. Minun meikissäni paletilla tehtiin tällä kertaa kulmat. Paletin sävyt elävät iholla eli eri ihosävyillä samat värit voivat näyttää erilaisilta, joten kannattaa testata tuotetta omalle iholle.

Meikkaajan vinkki: Jos haluat panostaa vain yhteen palettiin, tämä on helppo valinta. Luomimeikin ja kulmien lisäksi sävyillä voi tehdä myös rajauksen tai intensiivisemmän sävyn käyttämällä tuotetta märkänä. Ota siveltimeen väriä ja suihkuta siihen kasvovedellä, niin saat intensiivisen sävyn, jolla voit tehdä esimerkiksi rajauksen. Älä kuitenkaan kastele itse palettia.

Ripsiväri

Dr. Hauschkan ripsiväri on ehdottomasti luonnonkosmetiikka-ripsareiden parhaimmistoa: moni ammattilainen on ylistänyt sitä ja kertonut yllättyneensä, että luonnonkosmetiikan puolelta löytyy näin korkealaatuisia ripsivärejä. Hoitavassa ripsivärissä on mukana myös ripsiä vahvistavaa ja korjaavaa risiiniöljyä.

Meikkaajan vinkki: kokeile mustan sijaan ruskeaa ripsiväriä kuten tässä minulle tehdyssä meikissä. Ruskea sävy antaa luonnollisemman ja pehmeämmän katseen.

Meikkivoide

Dr. Hauschkan meikkivoide on saanut kiitosta erityisesti siitä, että se ei tunnu iholla – moni on kommentoinut, että tämän tuotteen kanssa tuntuu kuin iholla ei olisi meikkiä lainkaan. Meikkivoide on koostumukseltaan kevyt ja sitä on haluttaessa helppo kerrostaa peittävämmäksi. Kookos- ja macadamiöljyä sekä granaattiomenauutetta sisältävä meikkivoide jättää kauniin mattapinnan eikä tuki ihoa, vaan antaa sen hengittää.

Nude-sävyinen meikkikynä

Ihonsävyinen meikkikynä on täydellinen täsmätuote väsyneisiin aamuihin tai niihin hetkiin, kun katse kaipaa hiukan kirkastamista. Silmälääkkeissäkin käytettyä silmäruohouutetta sekä mustaa teetä sisältävä kynä itse asiassa hoitaa ja rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa.

Meikkaajan vinkki: jos silmät näyttävät punoittavilta, tee alas silmien sisäluomelle kajal-rajaus, niin katse kirkastuu hetkessä.

Peitevoide

Dr. Hauschkan peitevoide häivyttää tummat silmänaluset ja epäpuhtaudet sekä hoitaa ihoa samalla manteli-, jojoba- ja avokadoöljyä sekä shea-voita sisältävän koostumuksensa ansiosta. Kannattaa huomata, että hyvin pieni määrä tuotetta riittää – ja samaa neuvoa voi soveltaa myös muiden Dr. Hauschka –tuotteiden käyttöön.

Meikkaajan vinkki: peitevoide on melkeinpä helpompi levittää iholle sormen kautta, sillä koostumus kuivahtaa aika äkkiä. Tuote toimii peittämisen lisäksii hyvin myös pohjustukseen.

Bonus:
Silmävirkiste

Silmävirkiste-ampullit ovat yksi Dr. Hauschka -valikoiman salaisista helmistä. Silmiä rauhoittava ja silmänympärysihoa hoitava tehotuote on täydellinen apu esimerkiksi itkeneiden, väsyneiden tai siitepölystä ärtyneiden silmien rauhoittamiseen, vahvistamiseen ja raikastamiseen. Ampullien vaikuttavat ainesosat ehkäisevät silmäpussien syntyä, kutinaa sekä väsynyttä tunnetta silmissä.

Meikkaajan vinkki: levitä ampullin sisältö kahdelle vanulapulle (tulevat pakkauksen mukana), aseta ne silmille ja anna vaikuttaa 10 minuutin ajan – tuokiosta voi ottaa irti tuplahyödyn rentoutumalla ja tekemällä samalla vaikkapa kasvonaamion. Kokeile esimerkiksi ennen juhlameikin tekoa tai kuuriluontoisesti silmänympärysihon heleyttämiseen.

Silmämeikinpoistoaine

Yksi kevään uutuustuotteista on myös silmämeikinpoistoaine, joka poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti myös vedenkestävän meikin ja nopeasti imeytyvien öljyjen ansiosta se myös hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Tuote sisältää muun muassa ruusuvettä sekä seesami- ja auringonkukkaöljyjä sekä silmänympärysihoa helliviä rohtokasviuutteita. Ravista ennen käyttöä, kostuta vanulappu silmämeikinpoistoaineella ja pyyhi kevyesti silmän sisänurkasta ulospäin tai anna tarvittaessa vaikuttaa hetken verran. Tuote sopii myös hyvin herkälle iholle ja on dermatologisesti testattu.

Hei vinkkaan tässä samalla myös, että 22.-23.3. järjestetään Kattilahallissa Helsingin Suvilahdessa luonnonkosmetiikalle omistetut Luonnonkaunis-messut ja myös Dr. Hauschka on mukana messuilla. Erityisen kiinnostava vinkki messujen ohjelmassa on Dr. Hauschkan tuotteita kehittävä asiantuntija Annette Greco Walan tehtaalta, joka pitää perjantaina 22.3. klo 16 sekä lauantaina 23.3. klo 13 supermielenkiintoisen luennon luonnonkosmetiikan raaka-aineista sekä nykyaikaisen tutkimuksen ja perinteikkään ihohoito-osaamisen yhdistämisestä. Kannattaa siis käydä paikan päällä kuulemassa tarkemmin muun muassa Dr. Hauschkan meikkituotteiden synnystä.

Dr. Hauschka halusi ilahduttaa teitä vielä pienellä yllätyksellä, nimittän saan jakaa kolmelle onnekkaalle kahden hengen lippupaketin Luonnonkaunis-messuille. Jos siis kiinnostaa päästä kuulemaan luonnonkosmetiikkamaailman uusimpia tuulia ja tutustumaan kiinnostaviin merkkeihin, kerro jutun kommenttiboksissa, oletko kokeillut värikosmetiikkaa luonnonkosmetiikan puolelta? Entä ovatko Dr. Hauschkan meikkituotteet ennestään tuttuja? Mikä jutussa mainituista tuotteista kiinnostaa eniten? Osallistu kisaan 15.3. mennessä ja muista liittää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite.

LISÄÄ LUETTAVAA:

Luonnonkosmetiikkaa ja vinkkejä ihonhoitoon: 5 + 1 suosikkia Dr. Hauschkalta

♥ Luonnonkosmetiikkamerkki Dr. Hauschka – mistä hypessä on kyse?

♥ Mielen, kehon ja ihon hyvinvointia: mitä on holistinen ihonhoito?

♥ Apua iho-ongelmiin lymfahieronnasta

♥ Ihohoitola Lupaus – hyvinvointia ja apua haastaviinkin iho-ongelmiin

♥ Pirun perioraalidermatiitti – tarinaa suunympärysihottumasta

♥ Kuinka nitistää perioraalidermatiitti?

♥ Hormonaalinen akne: Miten aikuisiän aknesta pääsee eroon?

Photos: Jenni Rotonen & Emma Bentley

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

41 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Emma

  Oon hiljattain siirtynyt ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaan, mutta en ole vielä värikosmetiikkaan tutustunut. Kevyt meikkivoide kuulosti tosi mielenkiintoselta ja testiin otettavalta tuotteelta! Dr. Hauschka ei ole ennestään tuttu, mutta täytyy ehdottomasti tutustua :)

 • Anni

  Oon siirtynyt nyt täysin luonnonkosmetiikkaan kaikessa, myös värikosmetiikassa! Ihanaa kun on niin laadukkaita ja hyviä vaihtoehtoja nykyään <3 Dr Hauschkalta mulla on juurikin tuo ripsiväri käytössä, muuten en oo heidän meikkejä kokeillutkaan, mut ripsari on kyl aivan huippu!

 • Luonnonkosmetiikan tuotteista olen meikissä ehtinyt käyttää vasta ripsivärejä, peiteainetta ja meikkivoidetta – tarkoituksena olisi vaihtaa myös kaikki meikkituotteet luonnonkosmetiikkaan.

  Dr. Hauschkan tuotteita olen käyttänyt ihon- ja kynsienhoidossa, mutta en meikeissä. :)

 • Ee

  Ihonhoidossani on käytössä paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta meikeissä ei. Ripsiväri kiinnostaa, koska silmäni ovat herkät. Aiemmin oli käytössä toisen luonnonkosmettiikkamerkin ripsiväri, mutta se ei täysin vastannut odotuksiani.

 • Anne

  Luonnonkosmetiikan meikkimerkit Dr.Hauschka mukaan lukien ovat jääneet itseltäni vielä kokeilematta, vaikka kiinnostusta kyllä löytyisi! Tuo postauksen voidemainen huulipuna näyttää ihanalta!

 • Katariina

  Melkein kaikki käyttämäni värikosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa, kuten ihonhoitotuotteetkin. Dr. Hauschkalta olen kokeillut meikkivoidetta ja irtopuuteria, jotka ovat huippuja! Eye & brow palette kiinnostaa kovasti.

 • Matilda

  Luonnonkosmettiikkaa löytyy meikkipussistani eniten. Aurinkopuuteri on jokapäiväisessä käytössä Hauschkalta ja luomivärikynä kiinnostaa kovasti!

 • tiitu

  Suurin osa värikosmetiikastani on luonnonkosmetiikkaa. Dr. Hauschkan meikkejä en ole vielä kokeillut. Hohdevoide kiinnostaa eniten.

 • Suvi

  Tuttuja ovat kiinnostavin just nyt silmävirkisteampullit

 • Emilia

  Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteet ovat tuttuja. Tuo meikkivoide kiinnostaa kovasti! :)

 • Anni

  Tuo meikkivoide on ehdottomasti hankittava testiin!

 • Minna

  Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo useita vuosia. Myös meikit ovat ripsiväriä lukuunottamatta kaikki luonnollisia. Dr Hauschkalta käytössä on silkkipuuteri, muutoin tuotteet ovat vieraita. Silmävirkiste kiinnostaa tätä väsynyttä mammaa :D

 • Fyssari

  Oi luonnonkosmetiikkamessut kiinnostelee! <3 Synteettisestä ihonhoidosta vihdoin tasan vuosi sitten pois haluttuani painottaa ihon hoidossa hoitavuueen ja ympäristön kuorman pienentämiseen. Meikeistä olen vaihtanut myös pois pikkuhiljaa ja pitäisikin löytää vielä sopiva kajaali, eyeliner ja puuteri. Käyttöön on vakiintujut jo sopiva cc-voide, parikin huulipunaa ja huultenrajauskynät, luomiväri ja ripsiväri. Merkkeinä on olleet Madara, Lily Lolo, Zuii, Lavera ja Avril. Tarkoituksena on vaihtaa kaikki kosmetiikkaa luonnolliseen paitsi dödö, koska hikoilen kuin pieni possu :) Harmillisesti myös ripsivärit ovat olleet kestävyydeltään pettymyksiä eli se kiinnostaisi kokeilla Dr. Hauschkalta, samoin tietty puuteri joka on saanut paljon kehuja muissa blogeissa.

 • Hanna

  Pikkuhiljaa olen siirtymässä luonnonkosmetiikan pariin, poskipuna ja aurinkopuuteri ovat jo vaihdettu. Dr. Hauschkan meikkituotteet ovat minulle uusia mutta olen kuullut niistä niin paljon hyvää, että olen innokas kokeilemaan. :) Ripsiväri, meikkivoide ja luomivärikynät kiinnostaisivat erityisesti, kaipaisin varsinkin pitkään pysyviä tuotteita. Luonnonkaunis-messut kuulostavat todella mielenkiintoisilta!

 • Annika

  Joitakin meikkejä olen luonnonkosmetiikan puolelta käyttänyt, mutta Dr. Hauschkan tuotteita en ole kokeillut. Aurinkopuuteri kiinnostaa näistä eniten. :)

 • Jasiina

  Täytyy myöntää, että kyseisen merkin tuotteet ovat minulle tuntemattomia eli en ole niitä kokeillut. Luonnonkosmetiikassa olen lähinnä tutustunut ihonhoitotuotteisiin ja ripsiväriin. Värikosmeriikkakin on siis kokonaan kokematta!
  Haluan kyllä siirtyä mahdollisimman kokonaan luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Minulle itselläni tähän on esteenä ainoastaan ollut se, että olen opiskelija eikä minulla ole varaa panostaa laadukkaisiin luonnonkosmetiikan tuotteita. Ostan kuitenkin niitä edullisia, mitkä olen kokenut hyviksi.

  Messuille pääseminen olisi ihanaa!

 • S

  Kaikki muu ripsiväriä ja kahta (liian ihanaa) luomiväripalettia lukuun ottamatta minulla on kaikki luonnon kosmetiikkaa. Jostain syystä D Hauscan ihonhoitotuotteita en ole kokeillut, minulla taitaa olla vain poskipuna. Olen jälleen tänä vuonna menossa messuille :)

 • Anu

  Olen vasta-alkaja luonnonkosmetiikassa. Meikinpuhdistustuotteet, kasvovoide ja seerumi on nyt käytössä ja tykkään kovasti!
  Haluaisin siirtyä käyttämään täysin luonnonkosmetiikkaa! Siksi olisikin tosi mahtavaa päästä messuille tutustumaan eri tuotteisiin ja merkkeihin. ❤️

 • Mari Vee

  Kyllä, luonnonkosmetiikka ja myös luonnonkosmetiikan värikosmetiikka on minulle tuttua vuosien ajan ja Jolie ollut yksi vakioliike. Dr Hauschska tuttu myöskin ja vaikka en kasvojenhoitotuotteita tällä hetkellä heiltä käytäkään (hyviä kyllä ovat), niin mm. Hauschkan irtopuuteri ollut käytössä vuosia; se on huipputuote (koostumus ilmeisesti muuttunut pari vuotta sitten kun pakkaus muuttui mutta yhtä ihanaa oli silloin ja nyt). Muös muuta Hauschkan värikosmetiikkaa olen käyttänyt ja pitänyt. Erityisesti rakastan sarjan vartaloöljyjä ja harmittaa kun en löydä mistään kotimaisesta verkkokaupasta (enkä sokoksista, stockalta tai muista liikkeistä) ihanaa Hauschkan Suo-laventelivartaloöljyä; se on IHANAA.

 • Nina

  Luonnonkosmetiikkaa meikkeinä tai ihonhoitona en ole pahemmin käyttänyt, kiinnostaisi kyllä kokeilla, mikäli tuotteet ainesosien pohjalta sopisivat minulle. Paljoa en luonnonkosmetiikan merkkejäkään tunne ja olisi mahtava päästä messuille tutustumaan tarjontaan. Dr. Hauschkan tuotteita en ole juurikaan testannut, silmävirkisteampullit olleet joskus käytössä, postauksesta jäi mieleen luomivärikynä ja sitä haluaisin testata!

 • Helena

  Huulipunat ja aurinkopuuteri kiinnostaa ehdottomasti eniten! Aikaisempaa kokemusta luonnonkosmetiikan meikkien puolelta on ripsiväreistä, mutta kiinnostaa laajentaa kokonaan luonnonkosmetiikan puolelle. Dr. Hauschkasta ei ole kokemuksia, mutta halusin kyllä testailla! :)

 • Laura

  Luonnonkosmetiikka tuotteet löytyvät niin ihonhoidon kuin värikosmetiikan osalta ja olleet jo muutaman vuoden käytössä.Dr. Hauschkan meikkejä en ole testannut aiemmin.

  Vadelmanpinkit huulet toivat keväisiä fiiliksiä, joten tuo huulipuna ehdottomasti herätti mielenkiintoni.

 • Kristina

  En ole ennen kokeillut värikosmetiikkaa, mutta kiinnostaisi kyllä! Dr. Hauschkan meikkikokoelma ei ole kovin tuttu, vaikka olen kuullut siitä. Olisi hienoa jos tulevaisuudessa löytyisi kakkkien ”normimeikkien” tilalle hyvät vaihtoehdot luonnonkosmetiikasta :) Dr Hauschkalta kiinnostaa erityisesti meikkivoide, koska sitä tulee käytettyä päivittäin ja se olisi ensimmäinen tuote, jonka haluisin vaihtaa luonnonkosmetiikkamerkkiin.

 • laulau

  Merkin meikkejä en ole testannut, vaikka muuta kosmetiikkaa kyllä. :) Omassa meikkipussissa luonnonkosmetiikan meikit elelee rinta rinnan synteettisten kanssa.

 • Nia

  Tältä merkiltä olen kokeillut ainoastaan ihonhoitotuotteta, en meikkejä. Dr. Hauschkan ripsivärin sujauttaisin uutena tulokkaana mieluusti meikkipussiin.

 • Johanna

  Olen siirtynyt meikeissäkin nykyään lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan, joten kiitos näistä vinkeistä! Eniten alkoi kiinnostaa tuo nestemäinen huulipuna, kaipaisin tuollaista vähän kevyempää punaa superpigmenttisten kaveriksi arkeen. :)

 • Sari

  Kaikki meikkini ovat luonnonkosmetiikkaa. Dr Hauschkalta käytössä tuo ripsiväri (taikoo ripsistä tuuheat) ja nude-silmäkynä (toimii hyvin sisäluomella). Seuraavaksi etsinnässä peitekynä ja aurinkopuuteri, ehkä juuri Dr Hauschkalta.

 • Tuuli

  Olen muutamia Dr Hauschkan tuotteita ottanut käyttöön, ja värikosmetiikan puolelta olen testannut tuota concealeria. Se oli kyllä valitettavasti pettymys sekä koostumuksen että peittävyytensä puolesta. Aion kuitenkin testata vielä muitakin tuotteita, kun merkistä muuten pidän ja toiveenani olisi siirtyä meikkienkin osalta luonnonkosmetiikkaan.
  Nuo messut osuvat kyllä hyvää saumaan, kun olen juuri tuolloin käymässä Suomessa!

 • Miia

  Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa nyt noin kolmen, neljän vuoden ajan. Näin myös värikosmetiikan puolella. Ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin! Dr. Hauschkan meikeistä minulla on ollut ripsiväri, joka ei sitten kuitenkaan ollut tarpeeksi pysyvä (ripsiväri on luonnonkosmetiikassa ollut se vaikein korvattava. Ainoastaan Kjaer Weissin ripsari toimii mulla). Merkin meikit kiinnostavat edelleen ja aion ehdottomasti katsastaa nuo uudet luomivärikynät! Jostain syystä näin kevään tullen luomivärit kiinnostaa. Yleensä meikkaan melko luonnollisen meikin, jota piristän korkeintaan huulipunalla. Luomiväri unohtuu lähes aina.

 • Miitu

  Ihonhoidossa on jo käytössä luonnonkosmetiikkaa, etenkin Dr. Hauschkaa, mutta meikkien puolella en ole vielä kokeillut. Luomivärikynät jäivät kiinnostamaan päällimmäisenä, vaikuttavat näppäriltä.

 • Marleena

  En ole vielä ehtinyt käyttämään luonnonkosmetiikan meikkejä, koska haluan käyttää ensin vanhat tuotteeni loppuun. Ihonhoidossa olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa.

 • Tiia

  Ihanan keväinen pinkki huulipuna! <3 Olen käyttänyt vasta joitakin Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteita, mutta meikkejä en ole kokeillut. Ehkä huulipunasta voisi olla hyvä aloittaa.

 • Essi

  Dr Hauschka on tuttu ihonhoitotuotteista, mutta meikeistä kiinnostaisi kokeilla etenkin aurinkopuuteria.

 • Petr

  Kiitos Jenni viimeaikaisista kirjoituksistasi, ovat koskettaneet erityisesti.
  Kysymyksiin vastaten: kyllä ja kyllä

 • Satu

  Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteet ovat tuttuja, mutta sarjan meikkeihin en ole vielä tutustunut. Meikkivoidetta haluaisin kokeilla ehdottomasti! Käytän pääasiassa luonnonkosmetiikkaa. Hyvää ripsiväriä en ole vielä löytänyt luonnonkosmetiikan puolelta…

 • Henna

  Luomivärikynä kiinnostaa ja sille olisi nyt tarvetta

 • Jiila

  Olen kokeillut värikosmetiikkaa luonnonkosmetiikan puolelta, mutta en Dr. Hauschkaa. Olisi kiva testata silmä- ja kulmakarvapalettia! Ja tietty päästä haistelemaan messufiiliksiä :)

 • SaaraP

  Luonnonkosmetiikan käyttäjä täällä. Dr Hauschka on vielä kuotenkin tuntematon merkki, mutta tuotteet vaikuttaa ihanille!

 • Maija

  Olenkin juuri etsinyt uutta ripsiväriä joten tämä voisi mennä kokeiluun! Kuulostaa toimivalta eikä silmiä ärsyttävältä niinkuin useat luonnonkosmetiikkaan ripsarit.

 • Veera Hellgren

  Dr.Hauschkan ihonhoitotuotteita käytän päivittäin, mutta meikkituotteita en ole aikaisemmin kokeillut. Luomivärikynä ja silmänvirkisteampullit lähtee pikimmiten kokeiluun :)

 • Nea

  En ole kokeillut, eikä ole tuttu merkki.

Related posts