9/03/19

Haluaisitko lähteä lounaalle kanssani?

86

Minua pyydettiin hiljattain mukaan Iltalehden järjestämään mentorointiprojektiin, joka starttasi nyt eilen naistenpäivänä. Ideana on, että Iltalehti on valinnut neljä inspiroivaksi kokemaansa naista, joiden kanssa kuka tahansa voi päästä viettämään yhteistä lounashetkeä ja ehkä siinä samalla kyselemään vähän vinkkejä mentorointi-hengessä. Olen tietysti tosi otettu, että minua pyydettiin mukaan ja minun lisäkseni mentoreina toimivat nyhtökauran taustalta tuttu muotoilija ja start up -yrittäjä Maija Itkonen, moniosaaja, kirjailija ja ratkaisukeskeinen valmentaja Anna Perho sekä media- ja kulttuurialan ammattilainen sekä esportsin asiantuntija Miisa Nuorgam.

Jos siis haluaisit päästä minun kanssani lounaalle toukokuussa, niin hae ihmeessä mukaan! Luvassa on rento juttutuokio lounaan merkeissä, jonka aikana voidaan keskustella ihan mistä vain uraan, työhön tai elämän suuntaviivoihin liittyvistä asioista. Minulta voi tulla hakemaan esimerkiksi rohkeutta ja näkemystä, jonka avulla nähdä ympärillä olevia mahdollisuuksia sekä uskallusta tarttua niihin. Moni pelkää tehdä eämässään muutoksia, joten haluan rohkaista kokeilemaan uutta ja luottamaan omiin kykyihin.

Totesin tämän hiljattain podcastin puolella, mutta minusta elämässä ei oikeastaan voi valita väärin, sillä jokainen ”harha-askelkin” johdattaa johonkin suuntaan ja auttaa hahmottamaan, mitä elämältä haluaa ja mitä ei. Joskus päämäärään voi päätyä muutaman mutkan kautta ja kohdekin voi matkalla voi vaihtua. Lopulta elämä muotoutuu kuitenkin aina niiden valittujen polkujen ympärille.

Jos kuulostaa mielenkiintoiselta, niin hae mukaan Iltalehden sivuilla! Voit hakea yksin tai kavereiden kanssa: mikä on sinun unelmasi, joka kaipaisi vähän sparrailuapua mentorin kanssa. Mukaan valituille päivä sisältää tapaamisen oman mentorin kanssa, uralla etenemiseen liittyvän tietoiskun yhteistyössä Monsterin kanssa, valokuvauksen esimerkiksi LinkedIn-profiilia varten sekä hemmottelua ja halutessa hotelliyön Helsingissä. Päivä toteutetaan kokonaisuudessaan Helsingissä toukokuun 2019 aikana, matkakulut eivät sisälly palkintoon. Voit hakea 24.3.2019 asti ja voittajille ilmoitetaan viikon 13 aikana.

Photo: Camilla Bloom

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts