7/03/19

Taivaallisia torstaisointuja

1 54

Olen viime aikoina löytänyt ihan mielettömän paljon kaikkea ihanaa musiikkia, enkä oikein malttaisi odottaakaan, että pääsen jakamaan sen kaiken teidän kanssanne. Yksi viime viikkojen ahkerimmassa repeat-putkessa soineista biiseistä on Solomon Greyn harmonisen rauhallisena alkava mutta vaivihkaa lopulta täysin otteeseensa kaappaava Choir To The Wild (Extended). Kappale kietoo hiljalleen otteeseensa ja yhtäkkiä huomaakin olevansa jossakin sellaisessa hyökyaallon tavoin uumeniinsa imaisevassa pyörteessä. Levollisesti ja hiukan hiljaisenakin alkanut melodia täyttää yhtäkkiä tilan ja aistit.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun intoilen Solomon Greystä. Lontoosta käsin vaikuttavan duon Miradors-biisin remix vei pari vuotta sitten mennessään ja soi edelleen levylautasella silloin tällöin – kannattaa tsekata sekin. Tom Kingstonin and Joe Wilsonin kokoonpano on itse asiassa julkaissut tässä tämän vuoden puolella ihan uuttakin musiikkia, ihanan Home-kappaleen, jonka unenomaisena soljuva melodia yhdistää täydellisellä tavalla elektronista äänimaailmaa, klassisia jousia ja Wilsonin enkeliääntä.
Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts