24/02/19

Inspiraatiota aurinkolasiostoksille: 4 tyyliä (+ KISA)

92 114

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SPECSAVERS

Aurinko on pitkän aikaa luurannut jossakin pilviverhon takana piilossa, ja siksi viimeisen parin viikon ajalle sattuneet aurinkoiset päivät ovat tuntuneet kuin juhlahetkiltä. On uskomatonta, miten paljon auringosta voi saada energiaa, kun se ei ole itsestäänselvyys. Veikkaan, että moni aina aurinkoisessa ilmastossa elävä ei välttämättä ihan ymmärrä suomalaisen intoa aurinkoisesta päivästä.

Aurinkoiset päivät tarkoittavat myös sitä, että on aika kaivaa talviunilta myös aurinkolasit. Minä tosin olen sitä herkkäsilmäistä joukkoa, joka joutuu suojaamaan silmiä valolta joskus pilvisenäkin päivänä. Silmäni sietävät todella huonosti kirkasta valoa ja alkavat vuotaa tosi helposti. Joskus niihin jopa sattuu, jos taivas tuntuu liian kirkkaalta. Aurinkoisina päivinä silmien auki pitäminen tai auringon suuntaan katsominen on käytännössä mahdotonta – tämä on joskus haastavaa esimerkiksi valokuvausprojekteissa: en yksinkertaisesti pysty pitämään silmiä auki auringon paistaessa silmiin kirkkaalta taivaalta.

Specsaversin hyväntekeväisyysreissulla Tansaniassa opin, että valoherkkyydelle on nimikin: photophobia. Sana kuulostaa siltä kuin jännittäisi valokuvattavana olemista, mutta kyse on siis ihan lääketieteellisestä termistä, joka tarkoittaa nimenomaan valonarkuutta silmissä. Joillekin valoherkkyys saattaa aiheuttaa jopa migreeniä, joten kun näet jonkun pilvisenä päivänä aurinkolaseissa, kyse ei välttämättä ole diivailusta. Vaikkakin se on myös oivallinen keino pysytellä vähän incognitona tai peittää puolet naamasta väsyneessä mielentilassa tai huonona naamapäivänä.

Aurinkolasien käyttö vähän niin kuin kuuluu asiaan kesähelteillä ja auringon paahtaessa siniseltä taivaalta, mutta moni unohtaa, etttä itse asiassa talvipakkasilla silmien suojaaminen saattaa olla jopa vieläkin tärkeämpää. Lumi heijastaa auringon UV-säteilyä ja melkein tuplaa säteilyn määrän, joten ei kannata unohtaa aurinkolaseja kotiin hiihtolomalle lähtiessään!

Tämä nimenomainen hetki silmä- ja aurinkolasimuodissa on siinä mielessä erityisen ihana, että melkein kaikki on trendikästä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että vaihtoehtojen kirjo on runsas ja todennäköisesti jokainen löytää kehysten joukosta mieleisiään muotoja. Muistan ikuisesti, kun sellaiset litteät ja kulmikkaat kehykset olivat trendien aallonharjalla eikä optikkoliikkeistä tai aurinkolasihyllyiltä käytännössä löytynyt mitään muuta. Minulla on aika helppo silmälasinaama, mutta siinä on yksi malli, joka ei kyllä imartele meikäläisen kasvoja. Tällä hetkellä on myös paljon tarjolla niin metallikehyksiä kuin paksuja muovisankojakin. Aurinkolaseilla samoin kuin silmälaseillakin voi muuttaa ilmettä tosi paljon.

Specsavers-myymälöissä on nyt haluttu helpottaa sopivan aurinkolasimallin löytämistä siten, että nykyään aurinkolasit on järjestetty hyllyyn nimenomaan muotojen mukaan. Yhdeltä riviltä löytyvät kulmikkaat, toiselta pyöreät ja myös pilottilaseille, kissamaisille muodoille sekä neliön mallisille kehyksille on omat osastonsa. Kun kävin itse liikkeessä sovittelemassa, huomasin, että muodon mukaan järjestetty valikoima helpottaa myös samankaltaisten mallien vertailua keskenään ja auttaa löytämään sieltä sen itselle kaikkein parhaiten sopivan kehystyylin. Poimin näihin kuviin inspiratioksi mukaan kissamaista muotoa, pyöreät kehykset, pilottilasit sekä kulmikkaampaakin mallia.

Omia kehyssuosikkejani ovat ehdottomasti pyöreämmät mallit, eikä aina tarvitse olla näinkään täyspyöreää kuin näissä jutun kuvissa, vaan arkikäytössä minulla on useimmiten vähän pienemmät, arkisemmat ja hillitymmät aurinkolasit. Näihin kuviin valitsin Balmainin pyöreät aurinkolasit, joiden kehyksiä reunustavat hauskat metalliset ”pilkut”. Ihania pyöreitä kehyksiä löytyy Specsaversilta myös esimerkiksi Ivana Helsingin kokoelmasta.

Vihreät kissamaiset aurinkolasit ovat Specsaversin omaa mallistoa. Minulla on sen verran leveät kasvot tuosta poskipäiden kohdalta, että kissalasit näyttävät usein omilla kasvoilla liian pieniltä ja kapeilta. Näissä kehyksissä on kuitenkin riittävästi kokoa, että toimivat myös leveämmillä kasvoilla. Pidän myös kovasti tuosta tummanvihreästä väristä!

Toinen klassikko ja kestosuosikkini on kivalla tavalla unisex-mallinen pilottikehys. Tiger of Swedenin aviator-laseissa yhdistyy hauskalla tavalla vähän pehmeämpi pyöreä muoto ja pilottimalli. Tykkään ihan perinteisistäkin aviator-laseista, mutta mikäs sen parempaa, jos kaksi lempparimallia yhdistetään toimivaksi yhdistelmäksi. Samanlaista muotoa on myös Dayn kokoelmaan kuuluvissa silmälaseissani.

Myös kulmikkaat ja paksuilla muovikehyksillä varustetut aurinkolasit ovat Tiger of Swedenin kokoelmaa. En yleensä välitä kovin kulmikkaista kehyksistä, mutta näissä on jotakin vetoavaa. Toisaalta suosittelen tsekkaamaan myös sellaisia vähän pienempiä kulmikkaita metallikehyksiä, ne ovat nyt kovasti nosteessa ja ovat aika kiva vaihtoehto erimerkiksi vähän pienemmille pyöreille kehyksille.

Näiden jutussa mainittujen lisäksi kannattaa katsastaa Specsaversin valikoimasta uutuusmerkki Lacoste, jolla on myös tosi kivoja aurinkolaseja kokoelmassaan. Ja itse asiassa saan nyt ilahduttaa teitä kisalla, sillä Specsavers lupasi lahjoittaa teille yhdet vapaavalintaiset Lacosten aurinkolasit (arvo 129€) kilpailua varten. Osallistu kisaan näin: kerro, mikä näistä aurinkolasityyleistä tai kokonaisuuksista sopii sinusta minulle parhaiten? Entä minkä malliset aurinkolasit valitsisit mieluiten itsellesi? Jätä kommenttisi pe 1.3.2019 mennessä ja muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite, sillä kontaktoin voittajia henkilökohtaisesti sähköpostilla. :)

PS. Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, osallistu kisaan myös Instagramin puolella, missä jaan myös yhden vapaavalintaisen parin Lacosten aurinkolaseja!

PPS. Specsaversilta saat muuten aurinkolasit kaupan päälle, kun ostat silmälasit!

Photos: Angelina Ilmast

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

92 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sini

  Cat eye lasit näyttää parhaalta! Liekö johtuu mätsäävästä takista?

 • Riina

  Isot kissalasit all the way!

 • Riikka

  Toi vihreä asukokonaisuus on tosi magee! Parhaiten musta sulle kuitenkin sopivat nuo pyöreät lasit, mitkä valitsisit itsekin. Itseäni kiinnostaisi kokeilla pyöreitä laseja, mutta myös nuo isommat kulmikkaat lasit kiinnostavat. Tykkään kulmikkaissa aurinkolaseissa niiden kehysten kuvioinnista ja olisi hauskaa testata, miltä tuollainen hieman epätyypillinen malli näyttäisi.

 • Sanni Salonen

  Itselleni valitsisin pyöreät aurinkolasit ja kuvien perusteella ne sopivat myös sinulle upeasti! Tosin pakko sanoa että kokonaisuutena tuo vihreä asu on ehkä valloittavin, se on true match ginger-hiustyylin kanssa

 • Mari V

  Kulmikkaat paksuilla sangoilla olevat näyttää parhailta ja ovat suosikini.

 • Jenni Ingman

  Kamppalin tovin miettiessäni mikä tyyleistä oli suosikkini, sillä useampi oli mieleeni. Kaksi ylivoimaisinta olivat koko vihreä tyyli Specsaversin omissa laseissa ja sitten viimeinen, vähän kulmikas tyyli (Tiger of Sweden), joka kokonaisuudessaan toi mieleen Jackie Kennedyn stailin.

  Lempparini pienen pohdinnan jälkeen on koko vihreä tyyli ja valitsisin itsekin kissamaiset lasit, joihin olen viimeaikoina varsin tykästynyt!

  Upeelta näytit, bella donna!

 • Camilla

  Eniten silmääni miellyttivät pyöreät lasit ja niihin liitetty tyyli.

 • laulau

  Noi vihreät lasit sopii sulle superhyvin. Itsekin yleensä ostan tuon mallisia laseja. :)

 • Laura

  Vihreät lasit sopivat sinulle parhaiten. Itselleni valitsisin todennäköisesti pilottimallin!

 • Pauliina

  Pyöreät kyllä sopivat mielestäni sinulle näistä parhaiten! Itselleni nappaisin nuo vihreät kissalasit

 • Karkkinen

  Mä tun noista piloteista. Upea kokonaisuus, vaikka muutkin oli hyviä. Sulle sopii monenlaiset lasit!

 • Ulla

  Pyöreät lasit houkuttavat ensi kesänä. Oranssi kesämekko sopii niiden kanssa erinomaisesti. Hieman leikkisät ja iloiset siitä pidän

 • Elina

  Mielestäni pyöreät lasit sopii sinulle parhaiten ja ne myös valitsisin itselleni.

 • Noi vihreet on niin hienot

 • Kirsi

  Kulmikkaat ovat minun lasini. Tuon poolon ja kirjavan hameen kanssa olevat lasit ovat kivat. Vaikka en yleensä pidä vihreästä tuo koko vihreä kokonaisuus on myös kiva.

 • Kristiina

  Pyöreät sopii parhaiten ja ne haluaisin itsellenikin!

 • Pauliina

  Eniten kokonaisuutena tykkäsin asusta, johon oli yhdistetty Balmainin pyöreät aurinkolasit. Suuret pyöreät lasit sopivat jotenkin ihanasti korkeisiin poskipäihisi :-) Omasta kaapista löytyy hyvin vähän samanmuotoisia, joten lähtisin itsekin rohkeasti testaamaan pyöreitä!

 • Pyöreät on kivat, mutta vihreät kissalasit ovat kyllä ehdottomasti hauskimmat!

 • Ehdottomasti pyöreät, sekä sulle että mulle! Tuossa vikassa kuvassa (kulmikkaat lasit) muistutat muuten ihan Katja Kokkoa :D

 • RO

  Pyöreät lasit ja pilkkumekko! <3

 • Saija

  Vihreät kissamaiset on kyl upeat ja sopii sulle todella hyvin. En osaa kyllä sanoa kokeilematta mikä malli itselleni sopisi. Uudet arskat olis kyllä hankinnassa joka tapauksessa.

 • Essi

  Mielestäni nuo Balmainin pyöreät lasit sopii erityisen hyvin sinulle ja jotkin sellaiset voisin kuvitella myös itselleni silmien suojaksi tänä keväänä ja kesänä. :)

 • Satu

  Ehdottomasti vihreät kissalasit

 • mria

  Vihreät kissalasit haluaisin itselleni.

  Sinulle sopi näistä laseista mielestäni parhaiten aviatorit, ehkä koska pidin niiden stailauksesta ja tekoturkiksesta niin ;)
  Kivoja oli kyllä kaikki tähän poimitut lasit!

 • Ssannah

  Sinulle käy ehkä parhaiten nuo pyöreät lasit, vai johtuukohan tuosta ihanasta mekosta. Omaan pyöreähköön naamaani ottaisin näistä kulmikkaimman mallin.

 • Paula

  Tuo viimeinen kokonaisuus paras missä musta poolo ja ihanan isot lasit. Ja itsekin ottaisin ne lasit! Minulla on myös herkät silmät ja olen vain yrittänyt kestää ilman laseja pilvisellä säällä. Nyt kyllä lähtee lasit käyttöön aina kun tarvetta, kiitos!

 • Anni

  Sulle sopii kaikki! Itselleni valitsisin noi pyöreät.

 • Kukka

  Kaikki näyttää hyviltä, mutta eniten tykkään poolopaita/hame -yhdistelmästä ja Tiger of Swedenin laseista.

  Valitsisin itselleni juurikin tuon malliset, kulmikkailla ja paksuilla muovikehyksillä varustetut aurinkolasit.

 • mamaxx

  Olipas hankala, näytät ihan mielettömän hyvältä näissä kaikissa tyyleissä! Ehkä vihreä kuitenkin vei voiton. Hyvänä kakkosena tuo pyöreät lasit & pallomekko-tyyli. Itselleni (ainakin näistä) valitsisin nuo vihreät, ja vamaan muutenkin vähän samaa tyyliä. Toisaalta ihan lemppariaurinkolasini ovat olleet myöskin Specsaversista ostetut isot, kulmikkaat, 70-lukutyyliset lasit. Harmikseni hukkasin ne.

 • Johanna

  Kissat

 • Maiu

  Isot kulmikkaat

 • IE

  Pyöreät lasit näyttävät parhailta, niitä pitää päästä itsekin sovittamaan, koska uusien aurinkolasien hankinta on ajankohtainen!

 • Kinuski

  Itselle valitsisin kissamaiset tai pyöreät lasit ja mielestä k molemmat sopivat myös sulle. :)

 • Tilda

  Pyöreät näyttävät oikein hyvältä! Valintani osuu siis niihin.

 • Helma

  Noi vihreät aurinkolasit kokonaisuus kyllä todistavat sen, että kun väri on upea, niin se on upea. Toimii!

 • svii

  Jotenkin aina ihailen noita kokonaan pyöreitä laseja ihmisten yllä, kuten sullakin ne näyttävät upeilta :) mutta tiedän että itselleni pyöreäkasvoisena passaa parhaiten kulmikkaammat mallit

 • Kaisa

  Kova kamppailu vihreiden kissalasien ja pyöreiden lasien välillä, mutta ehkä sinulle kallistuisin jälkimmäisiin. Kivan kevyen oloinen kokonaisuus! Itselle nuo vihreät kissat olisivat varmaan mieluisimmat ja sopivimmat ☺️

 • Kristiina

  Melkein tekisi mieli tuon sinun uuden hiusvärin vuoksi sanoa vihreäsankaisten sopivan parhaiten, mutta kallistun kuitenkin pallomekon kaverina oleviin pyöreiiin, mitkä itsekin ottaisin mieluiten! Upea kokonaisuus!

 • Minna

  Sulle sopii tosi hyvin erityisesti nuo pyöreät lasit! Itse koen aurinkolasien valinnan jotenkin tosi haastavaksi. Ei saisi osua poskiin ja oma pyöreähkö naama ei näytä hyvältä kaikkein pyöreimpien lasien kanssa vaikka niistä laseina tykkäänkin. Näistä lähtisin ehkä testaamaan noita tummia kulmikkaita tasoittamaan kasvojen pyöreyttä.

 • sirpar

  pyöreät lasit sopivat hyvin!

 • Minttu

  Upeat kuvat! Itselle kulmikkaat on sopivimmat, mutta näissä kuvissa säväytti etenkin kissamaisten lasien tyyli.

 • Jenny P

  Nuo pyöreät aurinkolasit näyttävät mahtavilta! Itselleni valitsisin pilottimallin

 • Anna

  Nää kaikki tyylit toimi hienosti mut vihreä kissalasityyli on upea.

 • Minttu

  No aikas vaikea tehtävä, jokainen tyyli oli aivan omanlaisensa hyvä kokonaisuus, ja ne sopivat sinulle todella hyvin. Lasit täydentävät hauskasti eri tyylejä! Omaa silmääni miellytti eniten ”kovis”-tyyli (haha, vaikka se ei ehkä tyylillisesti olisi ollut tarkoitus) eli pilottimalliset lasit ja musta asu. Sen ehkä valitsisin itsellenikin.

  Toisaalta vihreä tyyli oli tosi hauska, ja sekin pukee sinua. Kissalaseja olen itsekin joskus haikaillut, mutta mulla on vähän sama ongelma: lasit ovat liian pienet ja alareuna osuu aina huonoon paikkaan keskelle poskea. Näitä voisin jopa käydä sovittamassa, jos ne vaikka istuisivat pienempiä kehyksiä paremmin omaan naamaan.

 • Olga

  Pyöreät on ihan huikeat!

 • Anna

  Vihreät kissamaiset aurinkolasit <3

 • Anni A.

  Eniten ihastuin kokonaisuuksista pilkkumekon ja pyöreiden ladien yhdistelmään! Normaalisti lähtisin itse heti myös pyöreiden lasien perään, mutta nuo vihreäsankaiset kissalasit ottaisin tällä hetkellä itselleni jopa mieluiten

 • Maarit

  Vihreät sopii sinulle, itse olen tällä hetkellä kiinnostunut pilottilaseista.

 • Liina

  Ihania aurinkolaseja! Suosikkini ovat pyöreä malliset, jotka sopivat hyvin kesäiseen tyyliin. Vihreät tuovat myös hauskaa vaihtelua.

 • Liisa

  Pidän eniten piloteista sinulla ja ne valitsisin itsellenikin.

 • Viherfani

  Nuo vihreät kissalasit ovat minusta ihan huiput: vähän erilaiset, kiva väri ja muoto kohottaa kasvonpiirteitä. Itsekin suosin kissamallia, mutta yleensä ohuemmilla sangoilla. Noita vihreitä voisin kyllä itsekin kokeilla, kun eivät ole niin tummat!

 • Rrrosa

  Pilkkutyyli eli pyöreät lasit on mielestäni hauskin ja sulle sopivin tyyli. Itselleni haluaisin kokeilemalla löytää, olisko pyöreät vai kissamaiset pukevammat :)

 • Emsi

  Mun mielestä nuo pyöreät lasit ja pallomekko sopii sulle superhyvin :) pilottilasit on mun unelma!

 • Saw

  Tämä vihreä kokonaisuus on jotenkin niin sinua, se sopii mielestäni parhaiten. Itse olen viehtynyt pilottimallisiin laseihin joten ehkä semmoiset tahtoisin.

 • Helka

  Nuo upeat vihreät lasit sopivat sulle kaikista parhaiten!

  Itsellenikin olisi ihanaa saada tuollaiset!

 • PP

  Mun mielestä sulle sopii kyllä ihan mikä vaan, mutta noi Tiger of Swedenin aviatorit ovat suosikit. Itselläni on hankalat kasvonmuodot laseja valittaessa, aika iso pää ja leveät leuat. Mitkään kivat pyöreät ei sovi lainkaan, eikä myöskään sellaiset, joissa on ylöspäin nouseva profiili. Lisäksi korkeat poskipäät ottavat helposti laseihin kiinni. Aviator-malli yleensä toimii ja joskus olen valinnut miesten mallistoista, kun ne ovat mulle sopivampia.

 • Satu Heinonen

  Sinulle sopii kaikki mallit tosi hyvin mutta valitsen pyöreät.
  Itselleni ottaisin vihreät

 • meri

  näiden kuvien perusteella vihreäsankaiset näyttää parhaimmalle, mutta ei pyöreätkään hullummat ole. Itselleni haaveilen pyöreistä laseista.

 • Tuo viimeinen hameellinen asukokonaisuus on aivan täydellinen. Laseissa pidän ehkä eniten piloteista.

 • Siiri

  Omat suosikit näistä on pyöreät ja kissamaiset

 • Jasu

  Pyöreät sopivat myös pilottimalli, kummatkin on myös omaan makuuni!

 • Iiduliinu

  Pyöreät lasit ja polka dot-mekko olivat toimiva ja kaunis yhdistelmä!

 • MairaK

  Kuvien lookeista olen todella kahden vaiheilla: pyöreät lasit ja pallomekko sopivat sinulle todella kauniisti ja sointuvat hiuksiisi, mutta toisaalta pilottilaseissa, pörrötakissa ja nahkahanskoissa on ihanaa asennetta! Musta asu näyttää siltä että minä hetkenä hyvänsä nurkan takaa ilmestyy roisto ase kädessä, ja potkaiset yhdellä iskulla aseen tämän kädestä Hollywood -tyylillä :D
  Omien aurinkolasini suhteen olen vannoutunut pilottien kannattaja, mikään muu ei tunnu omalle naamalle sopivan yhtä hyvin :)

 • Riikka Härkönen

  Pyöreät sopivat sinulle mielestäni parhaiten; itselleni valitsisin pilotit.

 • carita

  Vihreä kokonaisuus on kiva sinulla. Itse näyttäisin niissä klovnilta joten valitsisin pyöreät.

 • Rea

  Ehdottomasti vihreät aurinkolasit on paras vaihtoehto. Tuo kivasti väriä kasvoille ja on vähän erilaiset. Itselleni ottaisin ehkä hieman kulmikkaat aurinkolasit.

 • Hanna Louhimo

  Vihreät kissamaiset lasit ja tuo keväinen asukokonaisuus muutenkin <3

 • Laurannelev

  Vihreät kissalasit on kyllä kaikkein parhaimmat, hyvänä kakkosena tulee Balmainin pyöreät aurinkolasit. Itse valitsen yleensä aika klassiset lasit, ehkäpä jos voitto osuu kohdalle, niin voisi harkita joitain vähän erilaisempia?

 • Emilia

  Nuo pyöreät lasit! :)

 • Viikie

  Kaikki sopii sulle, mutta aviaattorit rokkaa kovimmin :D Itselle valitsisin pyöreät, kestosuosikkimalli ollut aina.

 • ullakooo

  kulmikkaat lasit on tosi hienot!

 • Annika

  Vihreät sopivat sinulle hienosti. Itse valitsisin ehkäpä kulmikkaat.

 • Julia

  Balmainin pyöreät aurinkolasit ovat upeat!

 • lukija

  Sinulle sopivat kaikki vaihtoehdot, erityisen hyvin pyöreät, jos valita pitää :). Itselleni ottaisin näistä neljästä mallista joko pyöreät tai pilotit.

 • LiMa

  Tuo vihreä kokonaisuus on huikea!

 • Hannele

  Sinulle sopii parhaiten vihreä kokonaisuus. Itselle ottaisin kokonaisuuden jossa pyöreät lasit.

 • Päivi Tikka

  Boheemi polkadot -tyyli pyöreillä aurinkolaseilla näyttää ylläsi raikkaalta. Tyyli on samalla sekä hienostunut että keveä.

  Valitsisin myös itselleni nuo pyöreät lasit.

 • Inka

  Pyöreät lasit sopivat todella hyvin sun kasvoille! Valitsisin ne varmaan itsellenikin. :)

 • Marita

  Pyöreät sopii :) itselle hieman kulmikkaammat

 • T

  Pyöreät lasit on mun mielestä parhaan näköiset sulla. Itselleni valitsisin varmaankin nuo kulmikkaat.

 • Hillamo

  Vihreä kokonaisuus on upea!

 • pöllö

  Balkanin pyöreät lasit. Itselle varmaankin pilotti-lasit!

 • pöllö

  Äh, edelliseen. Balmainin tarkoitin.

 • Julia

  Paha valinta, mutta vihreät kissamaiset ja Tiger of swedenin kulmikkaat lasit ovat ehkä kuitenkin eniten omaan mieleen!
  Varmasti vaikuttaa, että itselle valkkaisin varmasti jompaa kumpaa tyyliä:)

 • Jii

  Parhaiten sopii pilotit! Ne valitsisin myös itselleni, klassikot best!

 • Meeri

  Pidän kaikkein eniten pyöreistä aurinkolaseista ja niiden asukokonaisuudet. Näyttävät niin kauniilta ja siksi pyöreät lasit olisi myös oma valintani.

 • Noora

  Vihreät ja pyöreät sopivat sinulle parhaiten ja nämä kyseiset asukokonaisuudetkin vetoavat eniten. Itselle en ole löytänyt vielä hyvin sopivaa lasimallia. Olisi kiva päästä sovittelemaan.

 • Roosa Lampela

  Minun kasvoni ovat myös ns. Aurinkolasiystävälliset. Monet mallit pukevat minua, mutta haasteeni on löytää tarpeeksi kapeat lasit. Pääni on pieni ja poskeni kapeat, vaikka muuten olenkin todella viehättävä nuori nainen. Eniten minua kinnostaisi hillityn pyöreät, melko ajattomat lasit jotka kestävät aikaa.

 • Heidi

  Pyöreät Balmainit on upeat: rockit ja hipit samassa paketissa.

 • Peppi

  Pilottilasit on eniten mun tyyliset! Ja sopii täydellisesti asuun jonka oot valkannut kuviin<3

 • Linda

  Cat eye

 • Miia

  Pyöreät saavat sinut näyttämään ihan filmitähdeltä! Vau! :) Minua kiinnostaisi pilottilasit, niitä kaipaisin.

Related posts