21/02/19

Väri-inspiraatio: sininen

4 108

Tuumailin, että tänään on taas väri-inspiraation aika ja tällä kertaa päivän värinä on sininen ja ihan erityisesti vaaleansininen. Kaivelin jälleen valokuva-arkistojani ja löysin liudan kaikenlaisia herkullisen sinisiä inspiskuvia. Eli toivottavasti saatte näistä iloa torstaipäiväänne!

Väri-inspiraatiopostauksia on kertynyt jo melkoinen liuta, mutta tuleeko mieleen jotakin väriä, mistä erityisesti kaipaisitte inspiraatiota? En uskalla luvata, että arkistoistani välttämättä löytyy mitä tahansa sateenkaaren sävyä, mutta toivohan aina voi. Ja jos haluatte kurkata myös aiemmin tekemäni väri-inspiraatiopostaukset, niin ne löytyvät näiden linkkien takaa: minttuoranssikeltainenpunainenvihreä ja vaaleanpunainen.

Photos: Jenni Rotonen, Vesa Silver, Johanna Piispa & Olli Keskinen

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus, Matkat, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Anna

    Nämä sun väri-inspiraatiokoosteet on aina tosi hienoja, riippumatta siitä onko itse väri mieleinen vai ei. Kiitos näistä!

  • Ihanat nämä väri-inspiraatiot! Suosikkini ovat tähän mennessä keltainen & minttu. Kuvatekstit olisivat kiva lisä, niin tietäisi mistä kuvat on. Ehdotan tuleviksi väreiksi korallin, lilan ja ruskean.

    xxx
    E
    http://www.elisabethrundlof.com

Related posts