30/01/19

Afterwork-podcast: Kauneuskatastrofeja

1 63

Oletko koskaan istunut kampaajalla ja tajunnut, että nyt menee pieleen ja pahasti? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jaetaan epäonnisimpia kampaajakokemuksia ja kamalimpia kauneusmuistoja. Ketkä kaksi ovat itkeneet hiustenleikkuun jäljiltä? Entä kenen kampaamokäynti päättyi lääkärireissuun?

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Erppa

    Kävin joskus reilut 10 vuotta sitten kampaajalla, kun kerrostus oli vielä muotia. Kampaaja sitten loihti sellaisen upeuden, että hiuksissa todellakin oli kaksi selkeää kerrosta, päällimmäinen sellainen leukapituinen polkka, ja sen alla loput hiukset roikkuivat suorana olkapäiden yli :D Siinä meinasi kyllä melkein päästä itku, mutta sitä sai onneksi vähän pelastettua sillä että leikattiin vielä yksi kerros väliin tasoittamaan. Onneksi nykyään muodissa on luonnollinen surffitukkatyyli, pysyttelen suosiolla sellaisessa :D

Related posts