22/01/19

Päivettynyt iho ja burgundinpunaista

1 73

Rakastan sitä, miltä tummanpunaiset ja luumuiset sävyt näyttävät ruskeaa tai päivettynyttä ihoa vasten. Harmi vain, ettei tämä kalpeanaama oikein koskaan pääse kokemaan tätä väriyhdistelmää itse, koska en itse yleensä juurikaan päivety. Olen täysin sinut kalpeuteni kanssa, mutta onhan se ihan hauskaa vaihtelua, kun joskus väri sattuu huolellisesta suojauksesta huolimatta tarttumaan tähänkin hipiään. Ja nyt sitten, kun auringossa ja lämmössä vietetyn loman jäljiltä iho on saanut vähän väriä, päätin hyödyntää tilanteen ja laittaa kynsiini viininpunaista.

No eihän se omissa hyppysissä ihan samalta näytä kuin Pinterestin ruskettuneilla kaunottarilla, vaan täällä pohjolan kalseassa talvivalossa tumma kynsilakkasävy tuntuu lähinnä kadottavan ne viimeisetkin häivähdykset päivetyksestä – ainakin valokuvissa. :D Mutta sainpahan kontrastia vähän kuvaan, kun asettelin siihen koipenikin, joten ehkä tästä vähän saa käsitystä, mikä ajatus tässä väriyhdistelmässä oli taustalla.

Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts