16/01/19

Afterwork-podcast: Huumori on taitolaji

1 60

Huumorintaju – ominaisuus, joka löytyy meistä kaikista jo syntyessämme. Se on myös ominaisuus, jota moni peräänkuuluttaa unelmien kumppanissaan. Toisaalta erilaisten huumorintajujen kohtaaminen voi aiheuttaa mielipahaa ja jopa riitaa. Afterworkin äärellä keskustellaan tällä kertaa siitä, millainen huumorintaju meillä itsellämme on. Mikä naurattaa ja mikä ei todellakaan naurata? Entä voiko huumoria käyttää myös vallan välineenä?

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Anne

    Hei! Pääsin vihdoin kuuntelemaan junamatkan iloksi teidän uusimman podcastin. Ja piti tietenkin tulla puolustelemaan omaa huumorintajuani hieman, haha. Oma huumorintajuni on hyvinkin sellaista, että lähes mistä tahansa tahansa saa tehdä pilaa ja mille tahansa saa nauraa – eli nimenomaan jokseenkin sopimattomat vitsit ovat minusta usein hauskoja. En silti koe, että se kuvaisi sitä, miten ajattelen asioista oikeasti; hauskuus tulee mielestäni juuri siitä. Toisaalta, olen myös hyvin tietoinen siitä, kenen kanssa näitä tämän tyyppisiä vitsejä voi viljellä eli kyllä, tilannetaju varsinkin näissä (nämä eivät ole välttämättä niitä avausjuttuja uusien ihmisten kanssa). Mutta myös tilannekomiikka ja huvittavat tapahtumat on ihan parhaita! Ja nimenomaan itselleen, ja itseään koskeville asioille, nauraminen viihdyttää aina :D Ja olen samaa mieltä (muistaakseni) Riinan kanssa: Putous-komiikka ei iske myöskään minuun, vaikka yleisesti minut on melko helppo saada nauramaan. Mutta kiitos kivasta jaksosta taas!

Related posts