9/01/19

Afterwork-podcast: Kriisiä pukkaa

6 50

Syntymäpäivä ei aina ole kaikille pelkästään iloinen juhlan aihe ja monesti ikään saattaa liittyä kriiseilyä ja ahdistustakin. Millaisissa elämän hetkissä, ikävaiheissa ja muutoskohdissa me Afterworkin mimmit olemme kiemurrelleet kriisien kourissa? Entä millaisissa tunnelmissa otan vastaan huomenna (!) koittavat 35-vuotissynttärini?

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sariskainen

  Pulpahtaako Afterwork nykyään kuulijoiden ulottuville jo tiistaisin, vai onko nämä pari kertaa ollut poikkeuksellisia?

  • Hmm… Jaksojen pitäisi kyllä ilmestyä keskiviikkoisin? Julkaisu on ajastettu niin, että ilmestyy heti vuorokauden vaihtuessa, mutta ei kyllä pitäisi ennen sitä ilmestyä…

   • Sariskainen

    Spotifyssa lukee ainakin tämän viikonpodcastissa eilinen ja edellis viikolla 1.1. mutta ehkä se sitten johtuu siitä sovelluksesta :D

    • Voisiko olla, että Spotify näyttää ilmestymisen Ruotsin aikaan? Ja koska Suomessa ollaan tuntia edellä, niin se näyttää sitten, että olisi ilmestynyt jo edellisenä päivänä? En tiedä, mutta mystistä joka tapauksessa! :D

 • nipsu

  Nyt on kyllä pakko kommentoida, vaikka en ikinä kommentoi. Olen lukeut blogiasi ja muita kanavia lähemmäs 10 vuotta, tai ainakin melkein siitä asti kun olet aloittanut, en enää edes muista milloin se oli.
  Blogisi on ollut suuri ilon aihe; olen löytänyt paljon yhteisiä, samaistuttavia ajatuksia kirjoituksistasi ja usein myös uutta ajateltavaa. Vaikka elämäntilanteeni on ollut jo vuosia aika erilainen (lapsia) olen aina samaistunut kovasti ajatuksiisi, sillä näköjään kolmenkympin molemmin puolin pohditaan samoja juttuja. Meillä on kaverini kanssa tapana nähdessämme jutella myös pupulandian jennin kuulumiset, niin hauskalta kun se kuulostaakin, kuulut meidän sisäpiiriin:D.
  Kuuntelin kriiseily -jakson ja ilahduin viisaista ajatuksistasi ja pohdinnistasi! En ollut ajatellutkaan miksi kolmenkympin ja viidenkympin kriisit ovat niin ilmeisiä. Täytyy kyllä sanoa että on sinulle luotu huikeat keskustelu- ja, argumentointitaidot sekä luoteva tapa ilmaista itseäsi.

  Olisit varmasti ihan mahtava äiti. Olen myös iloinen siitä, että nykyinen parisuhteesi vaikuttaa onnelliselta. Jotenkin olen kovasti tykännyt siitä, miten bloggaajat vapautuvat puhumaan paljon avoimemmin tuottamissaan podcasteissa. Samaistumispintaa ja kaikkia pohdituttavia asioita löytyy paljon enemmän. Olisi ollut hauska osallistua käymäänne keskusteluun paikan päällä! :)

  Sitten vielä tsemppaus ikäkriisiin ja sen myötä tulleisiin vauva-ajatuksiin/pohdintoihin. Olen kokenut, että vanhemmaksi ryhtyminen on tietysti iso päätös, mutta koskaan siihen ei oma maailma ole täysin valmis, täytyy vain uskaltaa. Seuraukset ovat mahtavia, eikä se kaduta. Mietin myös paljon sitä kun viittasit siihen podcastin lopussa, että miten asiat usein loksahtavat kohdalleen nopeastikin. Itse olen näin kokenut tapahtuvan ja kuten pohditkin jotenkin näin että, se voi johtua joko siitä että asiat menee kuten toivoo, tai että itse tekee rauhan omien ajatusten/tavoitteiden suhteen. Ah kuinka viisaasti ajateltu!
  Kuinka usein asioita jälkeenpäin tarkasteltuaan huomaakin, että enpä olisi itse arvannut näin fiksusti ajatella tai että jossain vaikeassa asiassa olisi ollut jotain hyvääkin, mitä jälkeenpäin sitten löytää.
  Kiitos näistä vuosista ja kaikkea hyvää!

Related posts