1/01/19

Väri-inspiraatiota uuteen vuoteen: minttu

7 73

Ajattelin, että uusi vuosi alkaa takuuvarmasti hyvällä fiiliksellä, kun sen aloittaa herkullisen väri-inspiraation merkeissä. Tammikuun ensimmäinen on omistettu ikilempparilleni mintunvihreälle sekä sitä läheltä liippaaville sinivihreän sävyille (jotka muuten sopii aivan fantastisen hyvin punaisten hiuksien kanssa yhteen)!

Annetaan kuvien puhua puolestaan ja jätetään turhat lätinät sikseen. Jos haluat kurkata myös aiemmin tekemäni väri-inspiraatiopostaukset, niin löydät ne näiden linkkien takaa: oranssi, keltainen, punainen, vihreä ja vaaleanpunainen.

Mahtavaa uutta vuotta 2019!

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Matkat, Muoti

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Milla

    Nyt täytyy kirjoittaa vielä tavallistakin isommat kiitokset tästä inspiraatiopostauksesta – minttu kun sattuu olemaan myös minun lempivärini! Ihanaa uutta vuotta, Jenni.

  • Sari

    Toivepostaus: opeta kietomaan tuo tuubihuivi nätisti kaulalle! Itseltäni löytyy koko setti ja juurikin mintunvihreänä, ihana. Mutta tuskastun kun en saa yhtä nätisti tuubihuiveja ja näyttää kauhealta möykyltä kun sen itse laitan :D

Related posts