30/12/18

Vuoden 2018 tykätyimmät – tarinoita kuvien takaa

4 120

Vuosi vaihtuu huomenna ja minä vietäkin sitä täällä Malesiassa aikaeron ansiosta hiukan Suomea jo aiemmin. Terkkuja siis tulevaisuudesta! Koska viedään vuoden viimeisiä hetkiä, tuumasin, että voisi olla hyvä hetki koota mennyttä vuotta jotenkin yhteen ja päätin tällä kertaa tehdä sen vuoden tykätyimpien IG-kuvien kautta. Nappasin hauskan postausidean Saralta, joten kiitos inspiraatiosta sinne suunnalle!

Minua on vähän naurattanut, kun olen Instagramin puolella seuraillut, mistä kuvista tykätään kaikkein eniten ja mitkä kuvistani keräävät eniten katselukertoja. Kuvakoosteen melkein jokaista kuvaa nimittäin komistaa eräs ranskalainen naamataulu. Julkaisinkin tämän kollaasin jo jokin aika sitten IG:n puolella saatesanoin: taidatte tykätä hänestä yhtä paljon kuin minä! Ihan himpun verran kärkiyhdeksikkö on tämän koosteen tehtyäni ehtinyt muuttua, sillä uusi punainen tukkani sekä itse kooste kiilasivat kärkisijoille, mutta mennään nyt näillä kuvilla, kun tämän olen ehtinyt tallentaa, höystettynä muutamalla bonuskuvalla, jotka ovat siinä ihan kärkijoukon kintereillä. Nyt on siis luvassa tarinoita kuvien takaa sekä niiden julkaisuhetkien tunnelmista.

Syyskuu 2018

Tämä kuva on itse asiassa jo syksyltä 2017. Urban Decay järjesti tilaisuuden, jossa saimme kauniin meikin ammattilaisten loihtimana uudella Naked Heat –paletilla. Rakastin minulle tehtyä meikkiä ja pääsimme valmiissa lookeissa poseeraamaan ammattikuvaajalle. Tämä meikkituokio mullisti koko meikkirutiinini, koska siitä lähtien olen käyttänyt luomiväriä käytännössä joka päivä – ja nimenomaan noita Naked Heat –paletista tuttuja terrakotta-sävyjä. Vanha kuva muistui syyskuussa mieleen, kun tatuoijana työskentelevä ystäväni Mikael paljasti käyttäneensä tätä kuvaa tekemänsä flash sheetin pohjana. Jos haluatte nähdä sen flashin, niin sen pääsette kurkkaamaan tämän linkin takaa. Ja jos puolestaan Mikaelin tatuoitavaksi pääsy kiinnostaa, niin hän tekee tatointeja Kalliossa sijaitsevalla Koditon Perhe –studiolla.

Heinäkuu 2018

Tällä kuvalla juhlistin minun ja poikaystäväni puolivuotispäivää ja se keräsi nopeasti ylivoimaisen tykkäysennätyksen koskaan julkaisemistani kuvista. Kuva on napattu kesällä Pariisissa ja rakastan siihen ikuistettua tunnelmaa. Sama kuva on myös kännykkäni taustakuvana – ja itse asiassa ainoa ja ensimmäinen koskaan itse asettamani taustakuva kännykkääni (kyllä, tiedän, että tämä on ehkä hiukan hämmentävää).

Elokuu 2018

Olin kesällä pienellä lomalla Berliinissä ystävieni Sannin ja Annikan kanssa. Eräänä päivänä kuvasimme Annikan kanssa kadulla, kun herttainen vanhempi herrasmies köpötteli rollaattorin kanssa ohitse. Yhteistä kieltä meillä ei ollut, mutta herra huudahteli innoissaan ylistyssanoja saksaksi: ”Wunderbar! Wunderschön!” Hän viittilöi, että haluaisi ottaa kanssani yhteiskuvan, joten odotimme, kun hän hitaasti mutta varmasti kävi parkkeeraamassa rollaattorinsa tien laitaan ja köpötti takaisin kävelykeppiinsä tukeutuen ja leveä hymy naamallaan. Sitten napattiin pari yhteiskuvaa ja lopuksi herra kiitti lämpimästi saksaksi ja antoi herrasmiestyyliin kämmenselkääni suukon. Olimme Annikan kanssa molemmat liki kyynelissä, koska koko tilanne ja herra oli kertakaikkiaan niin sympaattinen. Vitsailin poikakaverilleni, että hän on saanut kilpailijan ja tyyppiä nauratti, kunnes hän huomasi, että pappa on kiilaamassa tykkäysten määrässä hänen ohitseen. Sittemmin tämä vanha herra on ollut vitsikkään tuohtuneiden jupinoiden aiheena useamminkin kuin kerran: ”Goddamn grandpa, how could anyone ever compete with that??” Vielä tätä postausta kirjoittaessani poikakaveri manasi vieressä: “That f****** grandpa! Trying to steal my girlfriend!”

Lokakuu 2018

Olin Pariisissa käymässä muotiviikon aikaan ja nappasin poikaystävän kanssa yhteisselfien ennen Suomeen paluutani. Stockmannille suunnittelemani pieni neuleasustekokoelma oli lanseerattu noin kuukautta aiemmin ja vihdoin Pariisissakin alkoi olla sellainen sää, että asusteita saattoi jo käyttää myös siellä. Paitsi että innokkain fanini oli käyttänyt niitä ylpeänä ja sinnikkäästi jo melkein sen koko kuukauden lämpötiloista huolimatta. Ihailen sitä tukea ja kannustusta, mitä hän minulle osoitti, mutta kysyin useampaankin kertaan Pariisissa ollessani, että eikö hänelle tullut hiki näissä kamppeissa. Ei kuulemma tullut. On suorastaan liikuttavaa, miten suurella ylpeydellä hän on näitä asusteita kantanut ja muistanut mainostaa polleana kaikille kavereillekin, että ovat muuten hänen tyttöystävänsä käsialaa.

Lokakuu 2018

Kaukosuhteessa eläminen ei ole aina helppoa ja etäisyys tuo arkisiinkin tilanteisiin ja asioihin omanlaisiaan haasteita. Hetkeäkään en ole harkinnut luovuttavani, mutta on luonnollisesti päiviä, jolloin erossaolo ja aamujen laskeminen tuntuu erityisen raskaalta. Tämän julkaisin hetkellä, kun poikaystävälläni oli vähän vaikeaa ja se vaikutti luonnollisesti myös parisuhteeseemme. Samana iltana hän päätti spontaanisti perua kaikki menonsa tulevan viikon ajalta ja lensi viikoksi Suomeen.

Tammikuu 2018

Tämä kuva on siitä samaisesta Urban Decay –kuvaussessiosta syksyltä 2017. Julkaisin kuva-arkistoihini unohtuneet ”glamour shotit” 34-vuotissynttäreideni kunniaksi ja nämä selvästi ovat olleet suosituimpia koskaan julkaisemiani kuvia. Pitäisi ilmeisesti tehdä glamourkuvauksia useamminkin, jos niistä näin kovin tykätään. Kuvauspäivänä kyllä jotenkin kaikki osui nappiin: niin meikki kuin kemiat kuvaajankin kanssa. Ja se näkyy lopputuloksessa.

Toukokuu 2018

Huh, mikä hässäkkä tästä kuvasta saikaan alkunsa. Tällä kuvalla paljastin, että elämääni on ilmestynyt tällainen ihana tyyppi ja melkoisen vastaanoton hän sitten saikin myös seuraajieni joukossa. Moni oli tainnut arvata leveistä hymyistä ja onnellisesta olemuksesta jo aiemmin, että rakkautta saattaisi olla ilmassa, mutta maltoin pitää asian salassa melkein 4 kuukautta ennen kuin uskalsin paljastaa asian myös julkisesti. Tässä kuvassa olemme syömässä korealaisessa Giwa-ravintolassa (joka muuten on ihana!) Helsingin Bulevardilla.

Maaliskuu 2018

Olin maailman parhaan reissukaverin Liisan kanssa Barcelonassa keväällä ja minulla sattui olemaan ihan poikkeuksellisen hyvä hiuspäivä. Niinpä Liisa ikuisti hetken ja hiukset aamupalapöydässä kuvaksi. Ja ilmeisesti kannatti, koska muutkin ovat kuvasta tykänneet. Ja onpahan nyt kuvatodiste siltä yhdeltä päivältä, kun tukka kerrankin oli erityisen hyvin!

Joulukuu 2018

Matchaavissa pipoissa Helsingin kaduilla. Kävimme kaupungilla ostoksilla ja syömässä, ja kylläpä olikin kiva päivä yhdessä harmaasta säästä huolimatta. Kaukosuhteessa sitä huomaa loppujen lopuksi kaipaavansa kaikkein eniten niitä ihan tavallisia juttuja: Netflixin katselua ja sohvalla löhöilyä yhdessä, käsi kädessä kävelemistä, spontaaneja iltapaloja lähipizzeriassa, yhteisiä ruokakauppareissuja ja iltakävelyitä. Toisaalta on aika mahtavaa, että noita yksinkertaisia yhdessäolon hetkiä osaa etäisyyden takia arvostaa. Julkaisin kuvan sen jälkeen, kun poikaystävän oli pitänyt lähteä takaisin Pariisiin – taas kerran aivan liian aikaisin.

Toukokuu 2018

Meille tuli joskus aika varhaisessa vaiheessa suhdettamme tavaksi ottaa tällainen huvittava mökötyskuva Grumpy Cat –hengessä aina, kun eron hetki koitti. Vieläkin nappaamme melkein aina tällaisen kuvan erotessamme. Tämä kyseinen kuva taisi olla ensimmäinen laatuaan, ja siitä näkyy pituuseromme aika hyvin. Tosin, todellisuudessa taidan tässäkin seisoa varpaillani, että saamme naamamme mahtumaan samaan kuvaan.

Elokuu 2018

Elokuu oli henkisesti hiukan haastavaa aikaa, sillä jouduimme olemaan erossa molempien matkojen, töiden jamuiden käytännön syiden takia yli kaksi kuukautta. Se tuntui todella pitkältä etenkin, kun samaan ajankohtaan ajoittui paljon stressiä ja muuta murhetta. Ikävä oli kova ja mieli hetkittäinmaassa, mutta siitäkin selvittiin! Tämän kuvan olen julkaissut hetkellä, jolloin poikaystävää oli erityisen kova ikävä.

Tammikuu 2018

Julkaisin elämäni ensimmäiset ja toistaiseksi ainoat bikinikuvani! Ja on myönnettävä, että se jännitti aivan älyttömästi. Lämmin kiitos siis armeliaasta vastaanotosta! Saapa nähdä uskaltaudunko täällä rantatunnelmissa heilumaan kameran edessä toisenkin kerran uikkareissa. Jos mietteeni bikinivartaloista ja -kuvista kiinnostavat, kannattaa lukaista tämä vanha postaus.

Mitä siis voimme päätellä tästä… Tykkäätte rakkaudesta ja poikaystävästä, glamourkuvista sekä bikinimimmeistä? :D Nämä kuvat kyllä summaavat aika hyvin tämän vuoden kohokohtia. Toivotan teille hyvää uutta vuotta 2019 jo hiukan etukäteen ja jäädään mielenkiinnolla odottamaan, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan!

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ihania kuvia ja tarinoita niiden takana, varsinkin tuo vanha herrasmies <3 Joskus tuommoiset pienet ja yllättävät kohtaamiset nousevat tosi merkittäviksi.

    Upeaa tulevaa vuotta ja kiitos hyvästä blogista!

    • Hahaha, poikakaveri ei todellakaan diggaa siitä papparaisesta, mutta me muut tykätään. :D Ja kiitos! Upeaa alkanutta vuotta myös sinulle!

  • elsary

    Te kaks ootte kyllä niin söpö pari, haluan samaa joskus!! <3 Kaikkea hyvää tälle vuodelle!

    • Voi kiitos! :) Olen kyllä suunnattoman onnellinen tuosta tyypistä rinnallani. Onnea ja iloa myös sinulle tulevaan vuoteen!

Related posts