4/12/18

Väri-inspiraatio tiistain piristykseksi: oranssi

3 77

Tuntuu vähän siltä, että tänään voisi taas pieni väripiristys olla paikallaan. Ja mikäpä sen paremmin piristäisi kuin ihanan hehkuva oranssi. Tässä siis oranssia inspiraatiota tiistaipäivänne piristykseksi valokuva-arkistoistani!

Olen huomannut, että oranssista on vuosien varrella tullut yksi ylivoimaisista lempiväreistäni. En juuri pukeudu oranssiin vaatteiden muodossa, mutta asusteissa, kuosien yksityiskohdissa, sisustuksessa ja monissa muissa pienissä asioissa huomaan tuntevani suurta vetoa oranssiin. Siinä on vähän sellaista voimavärin tuntua: punaisen vahvuutta ja keltaisen aurinkoisuutta samassa paketissa. Rakastan myös yhdistää oranssia esimerkiksi minttuuun, turkoosiin, vaaleapunaiseen ja pinkkiin.

Uusin väriläikkä kotonani on nimenomaan oranssi Jieldén valaisin, joka solahti omalle paikalleen keittiön nurkkaan niin luontevasti kuin olisi nököttänyt siinä aina. Myös oranssi laukku on keikkunut olalla ja kainalossa vähän väliä. Löytyykö ruudun takaa muita oranssin rakastajia?

On ollut ihana huomata, miten tykättyjä nämä väri-inspisjutut ovat olleet, sillä näitä on niin superkiva tehdä itsekin. Kaikenlaista kivaa sitä omista valokuvakansioista löytyykään! Vielä on luvassa tulevina aikoina ainakin sininen ja uusi vaaleanpunainen väripostaus jossain sopivassa hetkessä, kun värinkaipuu Suomen pimeän talven keskellä iskee jälleen.

Photos: Jenni Rotonen, Liisa Kivi, Vesa Silver & Marianna Mäkelä

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Matkat, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Milla

    Oranssi on isäni ehdoton suosikkiväri, joten lienenköhän saanut siitä yliannostuksen lapsena, kun en väriin itse osaa tuntea kovin suurta vetoa. Toisaalta syksyä ja ruskan sävyjä minäkin rakastan yli kaiken, ja niissä oranssilla on kyllä keskeinen rooli. Kiitos taas väri-inspiraatiosta, se ilahduttaa ihan aina, päivästä ja mielentilasta riippumatta!

  • D

    Aiemmin oranssi oli aina inhokkini. Muutamassa vuodessa siitä on kuitenkin tullut lemppari ja näen sen yllättävänkin raikkaana värinä. Lähinnä juuri asusteissa ja pienissä yksityiskohdissa!

Related posts