2/12/18

Luonnonkosmetiikkamerkki Dr. Hauschka – mistä hypessä on kyse? (+ KISA)

209 95

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: DR. HAUSCHKA

Yksi luottomerkeistäni ihonhoidon saralla on ehdottomasti saksalainen Dr. Hauschka, jonka avulla olen päässyt eroon yhdestä jos toisestakin hermoja raastavasta ihopulmasta. Tiedän, etten ole ainoa, joka vannoo Dr. Hauschkan nimiin ja merkillä onkin melkoinen kulttimaine ympäri maailman. Mistä tämä hype Dr. Hauschka -tuotteiden ja hoitojen ympärillä sitten oikein johtuu? Tässä jutussa otetaan siitä selvää!

Omasta kokemuksesta voin säännöllisesti Dr. Hauschkan hoidoissa jossain vaiheessa käyneenä kertoa, etten ole eläissäni kokenut sellaista rentoutta kuin Ihohoitola Lupauksen hoitopöydällä. Haastattelinkin tätä juttua varten Lupauksesta tuttua ihonhoitogurua Tarja Kivistä, joka on pelastanut minut ja ihoni vuosien varrella useampaankin otteeseen Dr. Hauschka –tuotteiden ja –hoitojen avulla. Tarjalla on taustallaan kemian opintoja sekä pitkä ura farmaseuttina, ennen kuin hän loikkasi apteekkimaailmasta Dr. Hauschka -kosmetologiksi. Nykyään Tarja vastaa myös Dr. Hauschkan maahantuonnista, joten tuumasin, että hän lienee paras henkilö kertomaan, miksi Dr. Hauschka on noussut tällaiseen maineeseen ja miksi sen tuotteet ovat niin kiiteltyjä ympäri maailman.

Mikä tässä merkissä siis on niin erityistä? ”Voisi sanoa, että Dr. Hauschkan tuotteet ovat yksinkertaisesti vain todella hyviä, luonnonkosmetiikan saralla aivan omalla tasollaan. Tänä päivänä kehitellään jatkuvasti valtavia määriä uusia tuotteita, mutta harvan tuotteen tutkimus on sillä tasolla kuin Dr. Hauschkalla, missä tuotteet oikeasti testataan lääketieteellisin menetelmin, sillä merkin omistamalla WALAn tehtaalla valmistetaan myös lääkkeitä. Tästä johtuen tuotteet täyttävät sekä luonnonkosmetiikan että lääketieteen standardit”, Tarja kertoo.

Dr. Hauschkan juuret ovatkin itse asiassa lääketieteessä, sillä kemisti Rudolf Hauschka perusti aikanaan vuonna 1935 WALAn lääketehtaaksi, jossa valmistettiin uraa uurtavia luonnonmukaisia lääkkeitä. Valikoimaa laajennettiin lopulta myös kosmetiikan puolelle, kun Hauschka tutustui kosmetologi Elisabeth Sigmundiin, joka ryhtyi yhdessä lääkesiantuntijoiden avulla kehittelemään reseptejä ihonhoitotuotteille. Yhteistyön tuloksena syntyi vuonna 1967 päivänvalon nähnyt kosmetiikkamerkki Dr. Hauschka ja nelisen vuotta sen jälkeen Elisabeth Sigmund koulutti ensimmäisen Dr. Hauschka –kosmetologin. Loppu onkin historiaa.

Dr. Hauschka on aikanaan ollut pioneeri ja todella aikaansa edellä omassa ajattelussaan, sillä sisäinen ja ulkoinen kauneus ovat alusta asti olleet osa brändin filosofiaa. Rudolf Hauschka uskoi aikanaan vahvasti siihen, että ihmistä tulisi tarkastella kokonaisuutena ja pyrkiä nopeiden teknisten ratkaisujen sijaan lähestymään terveyttä ja hyvinvointia laaja-alaisemmin ja syvällisemmin.

Tämä filosofia näkyy myös Dr. Hauschka –kosmetologien koulutuksessa, ammattitaidossa ja osaamisessa: ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, joten hänet halutaan hoidossakin kohdata syvällisesti ja laaja-alaisesti. Useilla Dr. Hauschka –kosmetologeilla onkin erityisosaamista nimenomaan haastavien iho-ongelmien hoidossa ja asiakkaat ovat saaneet hoitojen ja tuotteiden avulla erittäin hyviä tuoksia esimerkiksi perioraalidermatiitin, rosaccean, aknen ja hormonaalisen aknen, atopian sekä muiden iho-ongelmien hoidossa. Hyvät tulokset puhuvat puolestaan ja osaamisen maine kiirii. Tarja kuitenkin haluaa muistuttaa, että hoitoon saa mieluusti tulla, vaikke mitään suurempia iho-ongelmia ei olisikaan, sillä hoito ja rentoutushetki tekee hyvää ihan kenelle tahansa.

Miten Dr. Hauschka -kosmetologin koulutus poikkeaa muista alan koulutuksista?

”Dr. Hauschka –kosmetologiksi ryhtyminen vaatii usein jo lähtökohtaisesti ihmiseltä tietynlaista mielenlaatua, sillä koulutus on vaativa ja aikaa vievä prosessi – huomattavasti pidempi ja vaativampi kuin muiden brändien koulutukset”, Tarja pohtii. ”Koska hoitotyön ydin on kohtaamisessa ja kosketuksessa, Dr. Hauschka –kosmetologilla tulee olla tietynlaista herkkyyttä. Eikä tämä filosofia sovikaan ihan kaikkien persoonaan, joten juuri Dr. Hauschka -kosmetologeiksi hakeutuu usein juuri tietyntyyppisiä ihmisiä.”

Voisi sanoa, että monia Dr. Hauschka –kosmetologeja yhdistää loputon tiedonjano ja halu ymmärtää ihmistä kokonaisuutena syvällisemmin. On itse asiassa varsin yleistä, että monella Dr. Hauschka –kosmetologilla on myös jokin toinen koulutus. Tarja itse on päätynyt kosmetologin työhön kemian opintojen ja farmaseuttiuran jälkeen ja Suomen Dr. Hauschka -kosmetologien joukossa on muun muassa myös sairaanhoitaja, sosiologi, luontaistuoteneuvoja, toimintaterapeutti sekä useampi hieroja ja monella on myös taustalla kemian opintoja. Ei ole myöskään tavatonta, että Dr. Hauschka -kosmetologi päätyy syventämään osaamistaan vielä kosmetologiopintojen jälkeen hankkimalla rinnalle jonkin toisen koulutuksen. ”Monessa Dr. Hauschka -koulutus herättää tiedonjanon ja halun syventää omaa ymmärrystä useammallakin eri tasolla”, Tarja valottaa.

Kaikki Dr. Hauschka –kosmetologit käyvät läpi pitkän teoriakoulutuksen ja käytännön harjoittelujakson ennen pätevyyden saamista. Dr. Hauschka –koulutus on käytännössä lisäkoulutus varsinaisen kosmetologikoulutuksen päälle ja opetusohjelmaan päästäkseen tulee olla hankittuna laillistetun kosmetologin arvo. Peruskoulutus antaa valmiudet kasvohoitojen tekemiseen ja osaamista voi halutessaan syventää lisäkoulutuksen kautta erikoistumalla esimerkiksi vartalohoitoihin. Koulutuksen etenemistä valvotaan näyttötutkinnoilla, joiden avulla pidetään huoli, että jokaisen Dr. Hauschka –kosmetologin osaaminen on vaaditulla tasolla. Lisäksi kaikki kosmetologit käyvät säännöllisesti kertaamassa taitojaan ja näyttökoe tulee uusia kahden vuoden välein. Jopa kouluttajat käyvät vuosittain jatkokouluttautumassa Saksan WALAssa pääkonttorilla, joten ammattitaidon taso todella on Dr. Hauschkalle kunnia-asia.

Koska koulutus on vaativa, Dr. Hauschka –kosmetologeja on Suomessa melko vähän. Tarja kertookin saavansa paljon yhteydenottoja ihmisiltä ympäri Suomen, jotka kaipaisivat ihonhoidon osaajaa lähemmäs omaa kotikaupunkiaan. Tästä syystä osa matkustaa Dr. Hauschka -hoitoihin kaukaakin. ”Eräs asiakkaani tulee hoitoihin useita kertoja vuodessa Helsinkiin Porista asti ”, Tarja paljastaa ja kertoo kuulleensa, että erityisesti Lahden ja Tampereen seudulla olisi kysyntää Dr. Hauschka -kosmetologeille. ”Dr. Hauschkan riveissä osaaminen on huipputasoa ja maahantuojana tavoittelemme myös uusia sopivia ja motivoituneita osaajia Dr. Hauschka –kosmetologeiksi. Koulutus on vaativa, mutta se antaa erittäin hyvät valmiudet käytännön työhön”, hän vinkkaa. Mikäli ura Dr. Hauschka –kosmetologina voisi kiinnostaa, kannattaa siis olla yhteydessä maahantuojaan.

”Olen itse huomannut, että työn kautta oma kiinnostukseni ihonhoitoon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin syvällisempään ymmärrykseen kasvaa koko ajan ja prosessi tapahtuu hyvin luonnollisesti kuin itsestään. Huomaan etsiväni tietoa jatkuvasti lisää ja pohdiskelevani monelta kantilta, mistä voisi olla kyse, kun asiakas saapuu luokseni ongelmatilanteen kanssa. Dr. Hauschka –filosofian syvällisyys on tehnyt minuun voimallisen vaikutuksen ja asiakkaatkin hyötyvät tällaisesta lähestymistavasta – se näkyy todella hoitojen tuloksissa”, Tarja kertoo. ”Koulutuksessa syvennytään hyvin laaja-alaisesti kosmetologin työhön kosketuksen laadusta raaka-aineisiin ja jo tämä filosofia ruokkii itsessään kiinnostusta syvempään osaamiseen, kun opit vievät mennessään. Erityisesti ymmärrys erilaisia raaka-aineita kohtaan on tässä työssä todella tärkeässä roolissa ja sitä koulutus kiitettävästi kartuttaakin.”

Poikkeuksellista Dr. Hauschkan ihonhoitofilosofiassa on myös se, että siinä ei tuijotella niinkään perinteisiä ihotyyppejä, vaan ihoa hoidetaan aina sen hetkisen tilanteen ja kunnon mukaan. Näkökulma ihonhoitoon on siis vielä paljon yksilöllisempi ja tästä syystä moni kosmetologi haluaa syventää osaamistaan, jotta pystyisi ymmärtämään kokonaisuutta laajemmin ja sitä kautta löytämään parempia ja toimivampia hoitoratkaisuja asiakkailleen.

Kosketuksen laatu ja läsnäolo

Yksi keskeisimmistä asioista Dr. Hauschka –kosmetologin työssä on kosketus ja eritoten sen laatu. Mitä sitten tarkoittaa laadukas kosketus? Se on empaattista ja läsnä olevaa. Dr. Hauschkan slogan onkin the art of touch ja se kuvastaa hyvin sitä, mihin yrityksessä uskotaan. ”Läsnäoloa harjoitellaan pitkin koulutusta ja se on todella tärkeä osa työtä. Kosketus voi olla mekaanistakin ja ihminen kyllä tuntee, milloin häneen todella keskitytään”, Tarja toteaa. Hän kertoo, että Dr. Hauschka –kosmetologeja tavallaan opetetaan kuuntelemaan käsillään. Se tarkoittaa hellävaraista tunnustelua, herkkyyttä, tarkkailua, tietoisuutta ja äärimmäistä keskittymistä. ”Kosmetologin työ ei koskaan saisi olla sellaista automaattista suorittamista, vaan asiakkaaseen keskitytään kaikilla aisteilla. On tärkeää myös muistaa, että kaikki asiakkaat ovat omanlaisiaan, joten jokainen kohtaaminen on ainutlaatuinen sekä hoitajalle että asiakkaalle. Se tekeekin tästä työstä niin mielenkiintoista!” Tarja kertoo.

Millaisia vaikutuksia tällaisella laadukkaalla kosketuksella sitten oikein on? Miksi se on niin tärkeää? Parhaimmillaan toisen ihmisen kosketus vähentää stressiä, rentouttaa syvältä ja vahvistaa sekä fyysistä että psyykkistä terveyttä. ”Asiakasta tarkastellaan aina kokonaisuutena eikä hoito ole koskaan pelkkä kasvohoito. Kosketuksen kautta voi jopa aistia asiakkaan tunnetiloja. Moni kertoo tuntevansa hoidon jälkeen olonsa valoisammaksi, keveämmäksi ja tasapainoisemmaksi”, Tarja kertoo. ”Kunnioitus ja läsnäolo tuntuvat ja näkyvät myös kosketuksessa, ja kasvava stressin määrä näkyy ihmisten kaipuussa kosketukseen. Olen kuullut, että nykyisin terveydenhoitoalallakin puhutaan yhä enemmän kosketuksen merkityksestä ja alan sisällä käydään keskustelua, pitäisikö sairaanhoitohenkilökunnalle opettaa kosketuksen laatua.”

Oikeanlaisella kosketuksella voidaan myös tehostaa kehon lymfa- eli imunestekiertoa ja lymfahoidolla on monenlaisia positiivisia vaikutuksia myös ihonhoidossa. Koulutetut kosmetologit osaavat stimuloida lymfaa, mikä on tehokkaampi ja hellävaraisempi käsittelytapa kuin perinteinen kasvohieronta. Tämä on myös niitä syitä, miksi Dr. Hauschka –hoidoissa ei käytetä laitteita: laitteella ei koskaan saada yhtä hienovaraista vaikutusta lymfaattiseen järjestelmään tai hermostoon ja aivoihin. Monen iho-ongelman taustalla on kovaa stressiä ja kosketuksen avulla parasympaattista hermostoa pystytään rentouttamaan kokonaisvaltaisemmin kuin laitteella.

Toinen olennainen asia kosketuksen lisäksi hoidoissa on rytmi ja rytminen hieronta on tärkeä osa Dr. Hauschka –hoitoa. ”Meillä on päästä varpaisiin ulottuvia elintoimintoja ja rytmejä kehossamme ja jos puhutaan terveestä ihmisestä, kehon luontainen rytmi toimii oikein eli kehon elintoiminnot ovat balanssissa ja oikeassa rytmissä. Kun ihminen voi huonosti, häiriintynyt rytmi paljastaa usein itsensä oireilemalla esimerkiksi ihon kautta. Siksi esimerkiksi ihossa olevia vaurioita hoidetaan myös pyrkimällä palauttamaan kehon rytmi tasapainoon – tämä näkyy juuri vaikkapa lymfahoidon vaikutuksissa ihoon”, Tarja kertoo.

Dr. Hauschka –hoidossa ihmistä ajatellaan aina kokonaisuutena, joten ei ole sattumaa, että esmerkiksi kahden tunnin klassinen kasvohoito alkaa ehkä monelle hieman yllättävästi lämpimällä jalkakylvyllä. Hoitofilosofian mukaan ajatellaan, että jalkojen hyvinvointi vaikuttaa koko kehoon ja sitä kautta myös hoidon tehoon, ja näin ollen jalkakylpy sekä jalkojen rytminen hieronta on hyvä lähtökohta hoidolle. Se antaa vastapainoa ylikuormittuneelle päälle, kun stressi ja negatiiviset tunteet kaikkoavat jalkojen rentoutuessa. ”Ylipäänsä tällaisia asioita mietitään Dr. Hauschka -hoidoissa paljon. Lämpö on esimerkiksi tärkeä hoidon tehostaja ja kehon rentouttaja. Jos asiakkaalla on hoidon aikana vilu, koko keho jäykistyy ja pingottuu. Tästä syystä esimerkiksi pidämme aina Lupauksessa huolen siitä, että asiakas ei varmasti palele – viluisimmille sujautetaan peiton alle kuumavesipullo”, Tarja kertoo.

Minkä hoidon valitsisit?

Voin runsaan oman kokemukseni pohjalta lämmöllä suositella Dr. Hauschka –hoitoja ihan jokaiselle. Olen saanut omakohtaisesti kokea niiden ihoa parantavan ja koko kehon hyvää oloa lisäävän vaikutuksen, kun muutama vuosi sitten toivottoman stressaantuneena ja vaikeista iho-ongelmista kärsivänä ryhdyin käymään säännöllisesti hoidoissa. Tuntui, että hoitopöydälle jäivät niin ihopulmat kuin se pahin stressikin.

Tällä hetkellä Dr. Hauschka -hoitoloita on ympäri Suomen yhteensä 13 ja voit kurkistaa nettisivuilta, missä itseäsi lähin hoitola sijaitsee. Helsingissäkin on yhteensä 5 Dr. Hauschka -hoitolaa ja muualla Suomessa hoitoloita on Oulussa, Iisalmessa, Laihialla, Ilomantsissa, Kemiössä, Salossa, Hyvinkäällä ja Espoossa. Kokosin tähän alle muutaman tärpin ihanista hoidoista, joita useimpien hoitoloiden valikoimaan kuuluu. Mikä olisi sinulle sopivin juuri nyt?

Klassinen kasvohoito (2h)

KENELLE?

Tämä hoito on täydellinen stressaantuneille, joka kaipaa todellista rentoutustuokiota. Paljon perinteistä kasvohoito kokonaisvaltaisempi paketti sisältää muun muassa jalkahieronnan ja sopii ihan kenelle tahansa ja missä tilanteessa tahansa. Tämä hoito on loistava lahjaidea niin naisille kuin miehillekin ja asiakkaat ovat kuvailleet sitä kuin lomamatkaksi, jonka vaikutus jatkuu pitkään myös hoidon jälkeen.

Räätälöity hoito (1h 15min)

KENELLE?

Tämä hoito soveltuu erityisesti sellaiselle, jolla on ihonhoidossa jonkinlaisia haasteita. Hoito räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivaksi ja sen yhteydessä voidaan tarvittaessa tehdä myös mekaaninen ihonpuhdistus. Hoidon myötä voidaan miettiä, miten ihon haasteita ryhdyttäisiin ratkomaan, mutta parhaan tuloksen saat, jos varaat aikasi yhteyteen myös ihonhoidon konsultaation, mikäli ihosi tarvitsee järeämpiä hoitokeinoja.

Heleyttävä kasvohoito (1h)

KENELLE?

Tämä hoito on ihana hemmottelu hetki morsiamille, tärkeisiin juhliin valmistautuville tai kaikille, jotka kaipaavat johonkin erityiseen hetkeen ekstraheleyttä. Tämä hoito sopii myös säännölliseksi hoidoksi ylläpitämään ihon ja kehon tervettä ja luontaista rytmiä sekä sitä kautta myös ihon hyvinvointia.

KILPAILU

Tämä loppuvuosi on aina kaikilla hurjan hektistä aikaa, joten Dr. Hauschka halusi ilahduttaa teitä Pupulandian lukijoita näin joulun kynnyksellä ihanalla kilpailulla, jossa yksi onnekas pääsee hemmoteltavaksi Dr. Hauschkan klassiseen kasvohoitoon (2h), joka tosiaan jalkahierontoineen on aika paljon kokonaisvaltaisempi kokemus kuin mitä moni kasvohoitoon tullessaan odottaisi. Pääset osallistumaan kisaan kommentoimalla tätä postausta: Mitä mietteitä juttu herätti? Onko sinulla kokemusta Dr. Hauschkan hoidosta tai tuotteista? Entä mikä hoito yllä mainituista olisi sinulle itsellesi kiinnostavin? Kilpailu on voimassa 7.12.2018 asti ja muista jättää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite, sillä kontaktoin voittajaa sähköpostitse. Voittaja voi itse valita, missä Suomen Dr. Hauschka –hoitolassa haluaa palkintonsa lunastaa.

Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, niin käy osallistumassa samanlaiseen kisaan myös Instagramin puolella!

Lisää luettavaa:

Mielen, kehon ja ihon hyvinvointia: mitä on holistinen ihonhoito?

Apua iho-ongelmiin lymfahieronnasta

Ihohoitola Lupaus – hyvinvointia ja apua haastaviinkin iho-ongelmiin

Pirun perioraalidermatiitti – tarinaa suunympärysihottumasta

Kuinka nitistää perioraalidermatiitti?

Hormonaalinen akne: Miten aikuisiän aknesta pääsee eroon?

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

209 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SannaN

  Kokonaisvaltaisuus kuulostaa tosi hyvältä! Minulla ei ole kokemusta tämän merkin tuotteista tai hoidoista, mutta kahden tunnin hemmottelu toisi varmasti kaivatun tauon hektiseen arkeen

 • Santsa

  Ei ole kokemusta Dr. Hauschkasta, mutta olen kuullut tuotteista hyvää. Hinta vain on aina hirvittänyt, kun jos kaupassa valitseekin itse väärän tuotteen omalle iholle, niin tulee kallis kokeilu. Siksi olisi ihana saada neuvoja Dr. Hauschka-hoitajalta ja tuo klassinen kasvohoito kuulostaisi juuri sopivalta rentoutushetkeltä omaan stressaavaan elämäntilanteeseeni.

 • EmmiM

  Miten mainio tilaisuus tutustua tarkemmin tähän sarjaan! Olen tämän vuoden puolella kokenut aknen uudelleenpihkeamisen näin aikuisiällä ja nämä tuotteet ovat aina kiinnostaneet juurikin näiden hehkutus- ja pelastustarinoiden vuoksi. Opiskelijabudjetilla on täytynyt valita kuitenkin aina edullisempi vaihtoehto, mutta nyt alkaa olla keinot vähissä. On niin helppoa olla kova stressaaja:D

 • Iida

  Vielä ei ole kokemusta Dr. Hauschkan tuotteista, mutta nyt tuli tunne että pakko päästä kokeilemaan. Arvostan sitä, että tuotteet on huolella tutkittu ja kosmetologit hyvin koulutettu. Tuo kahden tunnin kasvohoito kuulostaisi ihanalta hemmotteluhetkeltä kiireisen arjen keskelle.

 • Kerttu

  Kokemukseni Dr. Hauschkasta ovat aika ohuet. Sinun blogistasi olen kuullut sarjasta ja hoitomenetelmistä. Lisäksi vuosia sitten jonkun lehden tilauksen yhteydessä sain tuotelahjaksi merkin kasvovoiteen. Normaalisti annan kaiken ilmaiskosmetiikan suoraan siskolle, mutta tuolloin jonkin veti kokeilemaan rasvaa itse: ehkäpä pakkauksen hillitty ulkoasu tai merkin erikoinen nimi.Voide jäi omaan käyttöön:muistan, että koostumus oli ohut ja tuoksu ihanan sitruunainen.

  Klassinen kasvohoito kuulostaa ihanalta! En ole koskaan käynyt oikeassa kasvohoidossa. Ehkä vuosi 2019 tuo muutoksen tähän asiaan.

 • Henna

  Olen jo pitkään halunnut kokeilla Dr. Hauschkan tuotteita, sillä olen kuullut niistä todella paljon hyvää. Hinta on kuitenkin ollut opiskelijabudjetilla elävälle liian kova, vaikka iho olisikin varmasti hyötynyt näistä tuotteista. Olisi ihana päästä klassiseen kasvohoitoon kokeilemaan tuotteita, sillä opintojen loppuvaiheessa rentoutus tulisi tarpeeseen. Ehkä valmistumisen jälkeen myös tuotteet päätyisivät omaan ostoskoriin :)

 • Lumikukka80

  Olipa perusteellinen juttu, mielenkintoisia huomioita

 • Ninna

  Kiitos kattavasta postauksesta. Olen kuullut tuotteista paljon hyvää, mutta tarvitsisin apua yksilöllisten ja oikeiden tuotteiden valintaan. Kahden tunnin hemmottelu olisi ihana irtiotto hektisen syksyn jälkeen, kun olen viimeistellyt opintoja ja palanut työelämään uuteen positioon suoraan hoito-ja opintohoitovapaalta.

  Joulun odotuksen taikaa Sinulle Jenni!

 • Jane

  Mulla ei ole vielä käytännön kokemusta tän sarjan hoidoista tai tuotteista, mutta täältä ja muualtakin olen lukenut paljon kaikkea hyvää ja haluaisin todella kokeilla. Ongelmaihoisena parhaiten sopisi tällä hetkellä räätälöity hoito. Se mikä on vielä jarrutellut on näiden tuotteiden hinta, joten olisi ihana päästä kokeileen! Oon kuitenkin sitä mieltä, että hyvästä ja toimivasta voin todellakin maksaa.

 • Alexandra

  I have been using Dr. Hauschka skincare only for around 7 years already. It has carried me through all the challenfes and changes, and I love how you can adjust the routine to the skin condition. I have once given the classic care in Ihohoitola Lupaus to my mother in law as a 60-year birthday gift, and would love to try it myself some day :)

 • Johanna I.

  Ostin vuosia sitten omatoimisesti jonkun Dr. Hauschkan kasvovoiteen, joka ei sitten sopinutkaan iholleni. Siitä jäi käsitys, ettei merkin tuotteet sovi hieman hormonaaliseen akneen taipuvaiselle hipiälleni. Nyt näiden blogipostausten jälkeen olen tajunnut tehneeni johtopäätöksen aika heppoisin perustein, ja olisikin kiva antaa merkille ”uusi mahdollisuus” ammattilaisen opastamana. Josko löytäisin oman luottomerkkini

 • Lau

  Dr.Hauschkan tuotteet ovat tuttuja, ja kasvohoidossa olen pari kertaa käynyt. Ihana arvonta, mukana!

 • Memmu

  Myös oma akneihoni sai avun Dr. Hauscha- hoidoista ja siellä iholleni valituista aineista. Lymfa on niin ihana ja tärkeä osa prosessia! Mielelläni osallistun, kiitos!

 • Sanna

  Hauschkan silkkipuuteri on mahtavin monitoimituote. 2h kasvohoito kuulostaa ihanalta!

 • St'rawberry

  Mielenkiintoinen teksti. En ole käynyt, mutta nyt voisin.

 • Hanna

  Minulla ei ole aiempaa kokemusta näistä tuotteista, mutta tämän sekä aiempien kirjoitustesi perusteella mielenkiinto on herännyt. Muutenkin olen juuri vaihtanut ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikkaan,joten kiinnostaisi näitäkin kokeilla. Harmi ettei Tampereella ole Dr. Hauschka hoitolaan, mutta voisin hyvin tulla Helsinkiinkin.

 • Iines

  Olen käyttänyt Dr. Hauschkan tuotteita jo pitkään, mutta en ole ikinä käynyt kasvohoidossa. Sitä olisi mukava kokeilla! Esimerkiksi tuo klassinen kasvohoito kuulosti hyvältä. Tuotteista minulla on pelkkää hyvää sanottavaa, ne ovat sopineet omalle hyvin herkälle iholleni loistavasti.

 • Johanna

  Räätälöyty hoito kuulostaa ihanalta. Olen teinistä lähtien kärsinyt näpyistä. Olisu ihanaa kokeilla jotakin uutta ja lempeää niiden hoitoon.

 • Piia

  Muutamia Dr. Hauschkan tuotteita olen jo käyttänyt, ja haaveilen että saisin kaikki käyttämäni kosmetiikkatuotteet vähitellen korvattua luonnollisilla vaihtoehdoilla mm. Hauschkalta. Ihoni käy parhaillaan läpi melkoista myllerrystä, joten räätälöity hoito kuulostaisi loistavalta!

 • Maria

  Dr. Hauschkan tuotteet ovat jo pitkään kiinnostaneet, mutta olen aina päätynyt opiskelijabudjetilla elävänä edullisempiin tuotteisiin ja kasvohoitoihinkaan en ole päässyt. Varsinkin nyt aknen kanssa kamppaillessa olisin kuitenkin varmaan säästänyt, jos olisin noin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisen luona käynyt hoidattamassa ihoani ja saamassa kotihoitovinkkejä, jotka oikeasti sopivat iholleni. Klassinen kasvohoito olisi varmasti myös ihana rentoutushetki stressaavaan arkeen, joka pyörii lähinnä gradun keskellä.

 • Annah

  Hemmotteluhetki keskellä pimeyttä, hyvillä tuotteilla, olisi enemmän kuin ihanaa! Muutamia tuotteita on vuosien varrella tullut käytettyä, mutten ole perehtynyt sarjaan enempää, tämän hoito ja asiantunteva kasvohoitaja varmasti paikkaisivat.

 • Sirpar

  En ole koskaan kokeillut Dr. Hauschkan tuotteita tai hoitoja, mutta tämä todellakin houkettelee kokeilemaan. Rakastan kaikkia hoitoja eli näistä kelpaisi mikä vain!

 • Pia

  Tuskailin itse pitkään iho-ongelmien kanssa ja onneksi viime keväänä lopulta menin Dr Hauschka -kosmetologille. Nyt iho voi paljon paremmin ja en stressaa enää ihonhoidosta, koska luotan kosmetologin ohjeisiin. Hoitoihin kuuluva lymfahieronta rentouttaa todella hyvin!

 • Myy

  Kiitos jutusta! Harkinnassa on ollut varata aika hoitoon ennen joulua, itselle hemmotteluksi ja ehkä myös jollekulle lahjaksi. Nyt vakuutuin vielä enemmän!

 • Paula Ajanko

  Hei, Omaan elämäntilanteeseeni sopisi nyt tuo klassinen kasvohoito ihan täydellisesti.Olen käyttänyt tuotteita aikaisemmin ja uskon että luvassa olisi ihanan rentouttava hoito.

 • pöllö

  AI että, kun olisi mukavaa ja mahtavaa päästä hemmotteluun. Juttu sai kiinnostuksen heräämään todella.

 • Liisa

  Olen testannut merkin rauhoittavaa naamiota, ja se toimii niin hyvin! Tuntuu että olokin rauhoittuu! :) Itse rentoudun parhaiten liikkeen tai kosketuksen myötä, joten kaipaisin varmaan eniten juuri tuollaista 2h rentoittavaa klassista kasvohoitoa.

 • Milla

  Uskon kyllä, että kokonaisvaltaisempi näkemys olisi tarpeen kaikessa kauneuden- ja terveydenhoidossa, oli kyse sitten ihosta tai vaikka kehon kivuista tai mielen uupumuksesta. En yhtään ihmettelekään, että Dr. Hauschka on saavuttanut niin suuren suosion.

 • Tiia / Black + White = Grey

  Minulla ei ole kokemusta Dr. Hauschkan tuotteista tai hoidoista, mutta mieleni tekisi todella paljon päästä kokeilemaan niitä. Kävin itseasiassa vasta tänä syksynä ensimmäisen kerran kunnollisessa, rentouttavassa kasvohoidossa, josta jäi niin hyvä fiilis (ja pehmeä iho) pitkäksi aikaa, että haluan ottaa kasvohoidot säännölliseksi hemmotteluksi arjen keskelle.
  Klassinen kasvohoito kiinnostaisi kaikkein eniten.

 • Nia

  Olen jo vuosia, tosin hieman vaihtelevasti, käyttänyt sarjan eri tuotteita. Loistavia ovat! Hauschkan hoidoissa en ole koskaan käynyt, joten tähän vuoden aikaan ja hetkeen hemmottelu sopisi valtavan hyvin.

 • Iida

  Mukana!

 • Iina

  Mulla ei oikeestaan oo kokemusta Dr. Hauschkasta, mutta suosituksia oon kuullut. Oma budjetti ei oo antanu mahista kokeilla tuotteita vielä. Kasvohoitoon menisin enemmän kuin mielelläni, kärsin myös hormonaalisesta aknesta ja jotain helpotusta tähän olisi kiva saada. Muuta kuin myrkyllisiä lääkekuureja. Noista mainitsemistasi hoidoista valitsisin varmaan räätälöidyn, varmaan vastaisi tarpeisiini parhaiten.:)

 • Saraj

  Klassinen kasvohoito kuulostaa ihanalta! Olen vähän stressiherkkä luonne ja huomaan, että nyt kroppa ja mieli kaipaisivat hemmottelua. Kokonaisvaltainen ajattelu sopii myös omaan ajatusmaailmaani paremmin kuin hyvin!

 • Mu

  Muutama tuote on joskus ollut käytössä. Räätälöity hoito olisi ihana. Tarvitsisin neuvoja, millä muulla omia kasvoja voisi hoitaa kuin vedellä, putsarilla ja voiteella. :)

 • Kira H

  Kokonaisvaltainen hoito kuullostaa todella hyvältä! Olen yrittänyt käydä säännöllisesti kosmetologilla, mutta omaa luottopaikkaa ei ole toistaiseksi löytynyt. Usein juurikin se hoitokokemus on jäänyt jotenkin puolittaiseksi. Iho tulee hoidetuksi, mutta kohtaaminen tai hoitolaympäristä ei ole ollut aina täysi kymppi. Olisi upeaa löytää kokonaisvaltaisesti rentouttava ja hoitava paikka! Dr. Hauschkasta minulla ei ole kokemusta. Olen kyllä heidän tuotteitaan välillä kaupoissa tutkinut, mutten ole osannut valita heidän tuotteistaan minulle sopivia tuotteita. Oma ihoni on oireillut aknea kuluneen vuoden ajan aika usein ja sen vuoksi tuo räätälöity hoito kuullostaisi kyllä mielenkiintoiselle. Toisaalta klassinen hoito olisi ihana, kun siihen kuuluu myös jalkojen hemmottelua.

 • Kirsi

  Klassinen kasvohoito kiinnostaisi. Tällä hetkellä ei onneksi ole ongelmia, mutta ikääntyvä iho kuivuu helposti, ainakin talvella.

 • Hemppe

  Olen kuullut tuotteista pelkkää hyvää, mutten ole itse kokeillut tuotteita. Olisi mahtavaa saada neuvoja suoraan hoitajalta näistä tuotteista ja mitkä sopivat omalle iholle, ja etenkin tuo kasvohoito kelpaisi tähän stressaavaan elämäntilanteeseeni erittäin ihanaksi rentoutushetkeksi! Postaus oli oikein kattava kokonaisuus.

 • Anni

  Aina, kun lukee näitä juttuja, tulee jopa pieni nolo olo et niin vähän itse huolehtii omasta ihosta! Tuossa oon ihan samaa mieltä, että laadukas kosketus esimerkiksi kasvohoidossa vähentää stressiä. Itse ainakin joskus kasvohoidossa käyneenä tuntuu, etten edes muista mitä se stressi on hoidon jälkeen.
  Klassinen kasvohoito kuulostaa omiin tarpeisiin sopivalta, miten ihana oliskaan päästä kahdeksi tunniksi täysin omiin maailmoihin! Tuotteista ei ole henkilökohtaista kokemusta, mutta äidilleni olen niitä joululahjaksi ostanut :)

 • Anniina

  Ei ole tuttuja tuotteita tai hoitoja, mutta olisi tosi mielenkiintoista, ihanaa ja rentouttavaa päästä kokeilemaan.

 • Taina

  En ole vielä koskaan kokeillut näitä tuotteita, mutta tämä kirjoituksesi sai taas pohtimaan, että täytyy kokeilla!

 • jannna

  Mua ihastuttaa kosmetologien herkkyys ja hoidon kokonaisvaltaisuus. Voi kun muillakin asiakaslähtöisillä aloilla (tai miks ei muuallakin!) Olisi sama lähestymistapa.

  Dr.Hauschkan hoidoista ei ole kokemusta, enkä muista olenko kokeillut tuotteita.

  Valitsisin klassisen kasvohoidon… tosin voiton antaisin lahjaksi henkilölle, joka tämän ansaitsisi.

 • Pikka

  Tämä vakuutti, konsepti menee ehdottomasti kokeiluun. Toivon siis hurjasti arpaonnea.

  – 20 vuotta iho-ongelmista kärsinyt ;(

 • Niina-A

  Dr. Hauschkan hoidosta ei ole kokemusta, mutta tuotteista kyllä senkin edestä :) Olen vannoutunut luonnonkosmetiikan kannanttaja ja perinteikäs ja laadukas ovat mielikuviani Dr. Hausckasta. Miniloma Klassisen kasvooidon muodossa kuulostaisi aivan ihanalta!

 • Katja

  Dr. Hauschkasta ei ole kokemusta, mutta rakastan rentouttavia kasvohoitoja, joten klassinen kasvohoito kuulostaa hyvältä.

 • Kristiina

  Ei ole kokemusta Dr.Hauschkasta eikä edes ammattilaisen tekemistä kasvohoidoista! Luonnonkosmetiikka on kuitenkin ollut jo vuosia käytössä. Klassinen kasvohoito kuulostaa ihanalta.

 • Elina

  Klassinen kasvohoito kuulostaisi ihanalta! Arvostan kovasti kokonaisvaltaista lähestymistapaa, johon kuuluu muutakin kuin vain perinteinen ihon mekaaninen hoitaminen!

 • Dunja

  I am now on my second day of Dr. Hauschka Christmas advent calendar so a two hour facial treatment would be a perfect bonus pampering treat this December!

 • K

  Mulla rajun ärtynyttä PODia rauhoitti muinoin ampulleilla tehty kuuri – niitä voin lämmöllä muuten suositella kanssakulkijoillekin! Mun valintani olisi ehdottomasti klassinen kasvohoito, mielellään Lupauksen hellässä huomassa :)

 • ja

  olen kuullut tuotteista aikaisemminkin, ja nyt mielenkiinto vain lisääntyi :) klassinen kasvohoito kuulostaa ihanalta.

 • Saima//

  Alkoi kiinnostamaan ja houkuttelemaan ihan älyttömästi! Aikaisempaa kokemusta näistä ei minulla ole. Tuo klassinen kasvohoito kuulostaa täydelliseltä!

 • Noora

  Näin monien iho-ongelmien kanssa kamppailevana olen erityisesti miettinyt viime aikoina kehon kokonaisvaltaisuutta, sitä miten jatkuva stressi ja ylikierroksilla olo taatusti vaikuttaa myös ihooni. Dr. Hauschkan periaatteet kuulostavat siis erittäin mielenkiintoisilta ja tärkeiltä.

 • Aino

  Itse en ole perinteisten kasvohoitojen fani, jäänyt traumoja sen yhden ja ainoan kerran talinpuristelusta.. siitä oli hellä kosketus kaukana. Tämän filosofian hoidot kuulostavat ihanilta! Oma iho reagoi varsinkin stressiin, ja hoito voisi olla tarpeen.

 • Epsu

  Voi kuulostaapa aivan ihanalta! Olen pitemmän aikaa kärsinyt iho-ongelmista ja pyöritellyt ajatuksia ammattilaisen apuun turvautumisesta. Dr. Hauschka on tuttu nimi, mutten ole koskaan itse kokeillut merkin tuotteita. Tämä postaus sai kyllä kiinnostuksen heräämään. Klassinen kasvohoito houkuttelee ehdottomasti eniten. Nyt peukut pystyyn jos vaikka onni suosisi! Kiitos ihanasta blogista ja podista!

 • Veera

  Mielenkiintoinen ja informatiivinen postaus. Olisi mieletöntä päästä tutustumaan minulle uusiin tuotteisiin ja saada asiantuntevalta vaikuttavaa palvelua. Tuntuu, että ihoni kunto vaihtelee paljon enkä ole vieläkään löytänyt luottotuotteita ihon hoitoon. Klassinen hoito kuulostaa täydeltä luksukselta, mutta räätäköitykin olisi ihana :)

 • Saara

  Olen Lupauksen ja dr. Hauschkan vannoutunut fani, mutta en ole vielä käynyt 2 tunnin hoidossa, joka kyllä kiinnostaisi. Dr. Hauschkan tuotteet ja ”metodi” ovat jännittäviä, itsellä meni hetki, että miellyin ihonhoitotapaan ja tuotteisiin. Tuotteet alkoivat toimia, kun aloin käyttää niitä hieman oman intuitioni vastaisesti, mutta ohjeiden mukaisesti.

 • Marika

  En ole koskaan ollut kasvohoidossa mutta tähän voisin mennä. Sinun suosituksia olen lukenut ja käyttänyt nyt pari viikkoa itsekin Dr. Hauschka tuotteita. Vaikuttaa hyvältä ainakin toistaiseksi.

 • Olen kuullut paljon näistä tuotteista, mutta henk.koht. kokemusta mulla ei niistä ole. Tämä juttu toi paljon uutta tietoa hoidoista ja tuotteista! Itseäni kiinnostaa eniten heleyttävä kasvohoito.

 • Jezz

  30+ ikäisenä yritän edelleen löytää toimivaa ihonhoitorutiinia. Dr. Hauschkaa en ole vielä kokeilla, joten tämä sopisi enemmän kuin hyvin.

 • SaaraP

  Ihana arvonta! En ole ikinä käynyt kasvohoidossa joten tuo klassinen kasvohoito olisi valintani. Merkki kiinnostaa minua paljon :)

 • RO

  Oon itse käyttänyt dr hauschkan tuotteita nyt puolisen vuotta ja paluuta entiseen ei ole! Itsellä tällä hetkellä suunnitelmissa juurikin tuo klassinen kasvohoito.

 • Vappe

  On kokemuksia tuotteista vuosien takaa. Jostain syystä niiden käyttö sittemmin jäi. Voisi taas tutkia niiden aloittamista uusiksi.

 • Sari

  klassinen kasvohoito. monen vuoden kokemus tuotteista sekä kasvo että muu keho. tuotteet on superia. myös meikit.

  Sari L

 • M

  Hyvin kirjoitettu juttu kokonaisuudessaan! Olen käyttänyt ongelmaiholle Dr. Hauschkan tuotteita parin vuoden ajan ja todennut ne toimiviksi. En ole kuitenkaan koskaan käynyt merkin kosmetologilla ja voin sanoa, että uteliaisuus heräsi! Olisi mukava kuulla analyysi omasta tämänhetkisestä ihosta ja saada vielä täsmävinkit rutikuivalle naamalle.

 • Eliiina

  Dr. Hauschka (etenkin kasvovesi, puuteri ja Kvitten-kasvovoide) on ollut minulla käytössä yli 10 vuotta. Olen useamman vuoden haaveillut kasvohoidoista, jotka tehtäisiin Dr.Hauschkan tuotteilla. Mitään haaveen eteen en tietenkään ole tehnyt ja edellisestä kasvohoidostakin on hävettävästi yli neljä vuotta aikaa. Joten klassinen kasvohoito kuulostaa täyttymykseltä!

 • MaMa

  Olen käyttänyt Dr. Hauschkaa jo vuosia. Olen saanut aikaisemmin todella kuivan ihoni hehkumaan Hauschkan ideologialla, jossa kasvoille ei laiteta yöksi rasvaa, vaan ihon oma tuotanto saa aktivoitua yöllä. Käyn säännöllisesti kasvohoidossa Dr. Hauschka kosmetologilla, mutta olisipa ihana yllätys saada hoito lahjaksi.

 • Anni

  Minulla ei ole kokemusta merkin tuotteista, mutta olen toki huomannut sen tuubit luontaistuotekaupassa asioidessani. Kasvohoito yhdistettynä jalkahoitoon kuulostaa taivaalliselta. Atooppisen ihon vuoksi etenkin luomille on vaikea löytää sopivaa tuotetta ja tarvitsisin siihen apua aina näin talviaikaan.

 • Taru

  Tulee yhä enemmän pohdittua koko kehon ja mielen hyvinvointia kokonaisuutena, joten tämä kuulostaa juuri hyvältä. Pysähtymistä arkeen, kosketusta ja rentoutumista. Kahden tunnin kasvohoito kuulostaa juuri oikealta.

 • Jaana

  Antaisin hoidon lahjaksi itselleni ja kävisin ehdottomasti Lupauksessa. Rosaceani on huonossa jamassa eikä talouteni anna nyt myötä hoitola käynneille niin usein kuin sitä tarvitsisin. Kiitos avaavasta kirjoituksesta!

 • Sannakk

  Mulla oli testerinä yksi dr. Hauschkan kasvanaamio ja kieltämättä oli yksi parhaista kasvonaamioista mitä olen kokeillut. Taisi olla joku kirkastava ja ihon sävyä tasoittava ja mulla on usein punoittava iho ja aknearpia, jotka näytti heti yhden (!) käyttökerran jälkeen haalentuneen?. En vain oikein tiedä mitkä tuotteet itselle sopisivat parhaiten dr. Hauschkan sarjasta, joten en ole vielä saanut ostettua. Sarja kiinnostaa kyllä erittäin paljon juurikin tuon hyvän kokemuksen perustella :)

 • Sanna Kumpulainen

  Kahden tunnin hoito kuulostaa ihanalta. Olen toisinaan ostanut tuotteita jos on ollut hyvä tarjous, mutta varsinaisesti en ole käyttänyt pelkästään sarjan tuotteita. Tykkään tuotteiden tuoksuista paljon. Pelkästään jutun lukemisesta tuli hyvä fiilis. Arvostan sitä että joku on asialle omistautunut ja suhtautuu työhönsä intohimoisesti.

 • annmark

  Olen aina jotenkin mietänyt Dr. Hauschkan ”vanhaksi” (johtuu ehkä nimestä, Dr. kuulostaa niin aikuiselta!) tai jotenkin en vain ole kokeillut sitä ja kaikkien luontaisen ihonhoidon maailman laajentuessa jättimäisesti viime vuosina kaikkea muuta uutta on tullut kokeiltua. Tämä postaus herätteli, että hei, jos tämä merkki on ollut vahvasti markkinoilla jo aikoja ennen monia muita perässä seuraajia ekokosmetiikassa, niin hei, sitten Dr Hauscka on ehdottomasti kokeilun arvoinen kaikkien nimen aiheutamien vuosien ennakkoluulojen jälkeen :’D Kiitos tästä!

 • Anna

  Vau, kokonaisvaltainen (kasvo)hoito kiinnostaa! Olen kokeillut yksittäisiä Dr. Hauschan tuotteita mutta toistaiseksi ei ole jäänyt vakkari käyttöön. 2h hoito kuulostaa taivaalliselta.

 • AnnaI

  Ihanaa saada tietoa ja kokemuksia tästä Dr. Hauschkasta, kun itselläni ei ole. Olenkin harmitellut, kun täällä päin ei ole heidän tuotteita käyttäviä kosmetologeja, vaikka tuotteita muuten myydään siellä täällä. En ole uskaltanut summamutikassa ostaa tuotteita, mutta ehkäpä hemmottelu-hoidon ja asiantuntijan opatuksella löytyisi itselle oikeat tuotteet.

 • Pia

  Kiinnostava juttu, itselläni on kokemusta näistä tuotteista ja oikein positiivisia kokemuksia onkin. Klassinen kasvohoito olisi mieleinen.

 • Erika

  Olisi ihanaa päästä vihdoin rentoutumaan! Ujosti toivoin tätä kasvohoitoa jo synttärilahjaksikin, toivottavasti jompi kumpi toive olisi onnekas!
  Kerran aikaisemmin olen testannut jotakin saippuaa joka kyllä vakuutti. Kirjoituksesi ja muiden kommenttien perusteella olisi mahtavaa tutustua enemmänkin ja käydä elämäni ensimmäisessä kasvohoidossa!

 • JHS

  Dr. Hauschka on tuttu joidenkin tuotteiden osalta, esim. kajalkynää metsästän taas. Klassinen kasvohoito olisi paikallaan.

 • Heta

  Tosi mielenkiintoinen juttu, etenkin kun olen viime aikoina yhä enemmän kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Tuo kahden tunnin kasvohoito olisi ihana! Ja kiva lukea, että hoitoja saa myös Oulussa.

 • Sancho

  Mielenkiintoinen ja informatiivinen kirjoitus. Olen vuosia sitten kokeillut kyseistä merkkiä todeten, ettei tämäkään paljon hypetetty merkki sopinut iholleni. Juuri siitä syystä haluaisinkin tulla asiantuntijan käsittelyyn ja kuulla mitä sarjan tuotteita hän suosittelisi herkälle iholleni. Luultavasti ammatti-ihminen osaisi valita oikeat tuotteet ja opastaa niiden käytössä. Toivottavasti kävis flaxi!

 • Anna

  Merkin tuotteet ja nyt hoitolahoidot ovat alkaneet kiinnostamaan blogipostaustesi ja kokemuksiesi myötä. Sarjan tuotteet ovat toki vuosien ajalta tuttuja, mutten ole itse niitä käyttänyt. Luonnonkosmetiikkaan siirryttyäni alkuvuodesta olen erityisen kiinnostunut eri merkeistä ja filosofioista brandien takana. Minua kiinnostaisi räätälöity kasvohoito, jossa voisin saada apua hormonien ja stressin vaikutuksesta ajoittain oireilevaan ihooni.

 • Ansku

  Olen tutustunut Dr.Hauschkaan syksyn aikana ja ihastunut täysin❤️Olen ollut yhdessä Dr.Hauschka hoidossa mutta klassinen kasvohoito jalkakylpyineen olisi taivaallista!

 • Mia

  Minulla ei ole kokemusta tuotteista, mutta olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan. Kasvohoito olisi kiva, mutta jos itse en sitä kerkeäisi käyttämään, lahjottaisin sen varmaankin äidille. (:

 • Maarit

  Olen vuosia käyttänyt monipuolisesti Dr. Hauschkan tuotteita ja käynyt Hauschkan hoidoissa luottokosmentologillani ❤️
  Klassinen kasvohoito on kovin tervetullut ja ajankohtainen, kiivastahtisen ja työntäyteisen vuoden päättämiseen kuin samalla myös uuden vuoden aloittamiseen!

 • Pilvikki

  Olipa kiinnostava lukea Dr. Hauschka koulutuksesta. En tiennyt, että se on niin pitkä ja jatkuva. Käytän Dr.Hauschkan naamioita ja ne sopivat herkästi reagoivalle iholleni hyvin. Haaveilen 2h hoidosta, koska siihen kuuluu myös jalkahieronta.

 • Hilla

  Hauschkan puhdistustuotteita ja voiteita olen käyttänyt, voisipa pitkästä aikaa ostaa taas! Hoidoista klassinen kasvohoito kuulostaa hyvältä (jos vaikka pääsisi yli teini-iän traumaattisesta kasvohoitokokemuksesta.. ;)

 • JannikaI

  Teksti vahvisti kiinnostusta kokeilla merkin kasvohoitoja. Olen joskus käyttänyt heidän tuotteitaan, mutta se jäi jostain syystä. Kosketuksen vaikutuksen ymmärtäminen osana hoitoa oli minulle uutta ja selkeä plussa tässä konseptissa!

 • marantella

  En ole koskaan kokeillut merkin tuotteita, mutta pidän kovasti ideologiasta! Kokonaisvaltaisuus kiinnostaa kaikessa ja jalkojen hieronta kuulostaa mahtavalta lisältä kasvohoitoon – jalkojen jumeja ei oikein voi purkaa tarpeeksi, hah.

 • Jess

  Ei ole vielä kokemusta, mutta on ollut ostoslistalla jo pitkään.
  Kasvohoito kuulostaa kyllä ihanalta!

 • Janniina

  Tämä postaus sai todella kiinnostumaan Dr Hauschkan hoidoista! Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta merkin tuotteista, mutta uskon, että hoidon kautta niihin tulisi hyvä väylä tutustua. Klassinen kasvohoito kuulostaa minusta ihanalta hemmotteluhetkeltä!

 • Ellen

  Minulla on akneen taipuvainen herkkä iho, joka vaatii hellää käsittelyä. Olisin erittäin kiinnostunut testaamaan Dr. Hauschkan tuotteita, joihin en ole vielä satsannut niiden korkean hinnan vuoksi :)

 • Minna

  Dr. Hauschkan tuotteet & Tarjan neuvot paransivat mieheni pahan ruudufinnin. Itse käytän ihanaa silkkipuuteria.

 • Ansku

  Olen käyttänyt ruusuvoidetta, joka teki ihosta kuulakkkaan. Dr Hauschkan hoitoja en ole kokeillut mutta klassinen kasvohoito olisi luksusta.

 • Annamari

  Harvoin osallistun mihinkään tällaisiin, mutta nyt on pakko. Löysin iho-ongelmia googlaamalla sivuillesi ja sitä myöten tieni Ihohoitola Lupaukseen. Käynnistä on kolmisen viikkoa ja iho-ongelmani on lähes tulkoon historiaa. Jo yksi hoitokerta rauhoitti lievää akneani ja ei niin lievää PODia, ja kotiin sain huikeat (joskin melko tyyriit) Dr. Hauschkan tuotteet. Aivan superihana paikka ja odotan kuin kuuta nousevaa seuraavaa kertaa, hoito oli kaikkiaan niin rentouttava ja mahtava, että voisin käydä tuolla vaikka viikoittain. <3 eli olen ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Peikonlehti

  Dr. Hauschkan tuotteet kiinnostavat kovasti ja kahden tunnin hemmotteluhetki varsinkin!

 • LauraK

  Merkin tuotteet ovat jotkin tuttuja ja hyväksi havaittuja. Tuollainen hoito olisi aivan ihana ja olisi todella mielenkiintoista kokea miten omaa haastavaa rosacea-ihoa hoidettaisiin asiantuntijan käsittelyssä sekä tietysti päästä rentoutumaan samalla.

 • Anu Leppänen

  Hei,
  Ihana postaus.
  Olen käyttänyt Sitruuna ruoko öljyä ja rasvaa. Luottotuote. Ruusuvoidetta.
  Olen haaveillut tuosta 2 h hoidosta. Sopisi juuri nyt elämä tilanteeseeni.

 • tiitu

  Klassinen kasvohoito kuulostaa ihanalta ja pitkältä. Tuotteet on pitkään kiinnostaneet, mutta en ole vielä kokeillut. Hoitola näyttää paratiisilta <3

 • Salla

  Itse valitsisin klassisen kasvohoidon ✨
  Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta tuotteista tai heidän hoidoistaan. Mielenkiinnolla testaisin!

 • Emmi

  Kyllähän tuo klassinen hoito kuulostaa ihanalta kokonaisuudelta jalkakylpyineen ja hierontoineen mielelläni kokeilisin! Kyllä meistä jokainen varmaan hyötyisi tällaisesta holistisesta ja kokonaisvaltaisesta hoidosta kiireisessä ja stressaavassa arjessa. Näiden arvostus pitäisi nousta, tuntuu että monet eivät osaa nähdä sitä, mitä itsestään huolehtiminen ja hemmottelu antaa.

 • Ida

  En ole aikaisemmin kokeillut Dr. Hauschkan tuotteita tai hoitoja, mutta olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan. 2h Klassinen kasvohoito kuulostaa ihanalta!

 • Anna

  Holistisempi lähestyminen kuulostaa korvaani erityisen hyvältä – toivoisi joskus myös länsimaisen lääketieteen ajattelevan samoin! Pelkän oireen hoito ei paranna syytä vaan pahimmillaan vain pahentaa tilannetta. Toisaalta oireiden todellinen syy saattaa olla toinen, kuin aluksi voisi luulla. Siskoni on saanut Dr. Hauschkan tuotteista apua atopiaansa ja olen itsekin miettinyt, että olisi kiva kokeilla!

  Ensi kevään morsiamena toivoisin tietenkin pääseväni hemmotteluhoitoon! Toisaalta klassinen kasvohoito olisi oiva tapa purkaa häästressiä!

 • vilpsku

  Klassinen kasvohoito kuulostaisi sopivalta rentoutushetkeltä stressaavan syksyn jälkeen :-) En ole käynyt kasvohoidossa kymmeneen vuoteen, joten olisi hauska päästä pitkästä aikaa! Käytän lähinnä luonnonkosmetiikkaa, joten senkin puolesta tämä olisi tosi mieluinen juttu.

 • Maarit

  Klassinen kasvohoito olisi ihana ja tarpeellinen kuivaan ja kylmään ilmaan reagoineeseen kasvojen ihoon. Kokonaisvaltaisuus ihonhoidossa on kiinnostavinta ja inspiroivinta, mikä on tullut tutuksi luonnonkosmetiikkaan siirryttyäni noin viisi vuotta sitten. Hauschkan tuotteista ruusuvoide on tuttu ja käytössä nytkin.

 • Emmi

  Käytän pelkästään luonnonkosmetiikkaa, mutta Dr. Hauschka ei ole koskaan erityisemmin kiinnostanut. Ihan mielenkiintoinen postaus kyllä.
  Dr. Hauschkan aurinkopuuteri mulla itseasiassa on ollut käytössä, ja se on kyllä huippu!
  2 tunnin hemmottelu kuulostaisi ihanalta

 • Nelli

  Olen kuullut paljon tästä ihonhoitosarjasta, mutta en ole uskaltanut lähteä omin neuvoin ostamaan tuotteita kokeiluun korkean hinnan vuoksi. Olen kärsinyt epäpuhtauksista ja ihoni on muuttunut muutenkin hormonaalisen ehkäisyn lopettettuani ja näistä syistä tuo räätälöity hoito olisi ihana! Sen kylkeen varmasti varaisin myös ajan konsultaatioon. :)

 • Heidi

  Olen käyttänyt Dr. Hauschkan ruusu- ja melissavoidetta, jotka ovat aivan ihania! <3 Kasvohoitoon pääsy olisi oikea unelmien täyttymys! :)

 • Maria H

  Ihana juttu, paljon tietoa mitä en tiennyt vaikka olen Dr. Hauschkan on tuotteita jo vuosia käyttänyt!

 • Henna Seppälä

  Kokemukseni mukaan hoito on kokonaisvaltaisesti hoitava.

 • Margaret

  Olen saanut nauttia Dr. Hauschkan klassisesta kasvohoidosta kahdesti ja sen rentouttava vaikutus sivellinhierontoineen on kyllä paras kaikista kasvohoidoista joita olen kokeillut. Valitettavasti taloudellisesti ei ole mahdollisuutta käydä hoidossa säännöllisesti, joten osallistun toiveikkaana arvontaan!

 • Kanerva

  Rakastan Lupauksen Tarjan hoitoja! Dr. Hauschkan tuotteet ovat myös todella laadukkaita ja olen saanut niistä apua iho-ongelmiini, vaikka vielä hyvinvoivaan ihoon onkin matkaa. Olen käynyt kerran Klassisessa kasvohoidossa, mutta en ole huonon rahatilanteen takia raaskinut ottaa sitä uudestaan. Olisi ihana päästä sinne taas!

 • Kerttu Kleemola

  Olen käyttänyt hauschan tuotteita noin yli 20 vuotta,mutta noloa kyllä en ole koskaan käynyt heidän hoidoissaan.

 • Maria T

  Heippa! Jutun luettuani olin taas vaikuttuneempi Hausckhan tuotteista ja ihanaa että laadukkaita ’kemppareita’ löytyy jotka käyttävät kyseistä sarjaa.Tuotteita olen itse käyttänyt satunnaisesti mutta nyt viime aikoina olen tullut siihen tulokseen että haluaisin keskittää kaikki kosmetiikani Hausckhan tuotteisiin.
  Eli ehdottomasti minun tähän alkuun minun juttuni olisi: Klassinen kasvohoito <3

 • Tarja

  Kiitos kattavasta tietopaketista. Olen kyllä kuullut Dr. Hauschkan tuotteista pelkkää hyvää, itselläni on käytössä sarjan puuteri. On kyllä loistava tuote. Kasvohoito varmasti rentouttaa ja saa unohtamaan arjen huolet.

 • Heidi

  Olen tutustunut Dr Hauschkaan juurikin Tarjan kautta ja todennut tuotteet toimiviksi, mutta sarjan hoidot ovat suorastaan taivaallisia. En voi ehkä enää ikinä mennä ”tavallisen” kosmetologin kasvohoitoon.

 • Marika

  Olen puolen vuoden ajan käyttänyt Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteita aknen hoidossa ja ne ovat selvästi rauhoittaneet ihoa. Olen ollut suunnattoman tyytyväinen tuotteisiin. Kosmetologilla en ole kuitenkaan vielä päässyt käymään.

 • Virve

  Olen kokeillut kasvojenkuorintaa ja Melissa-päivävoidetta ja tykkäsin molemmista.

 • marjut cadia

  kyllä, olen käyttänyt näitä tuotteita yli 20 vuotta enkä niitä vaihda!! kokonaisvaltainen hoito olisi enemmän kuin ihana.

 • Nina Kuosmanen

  Omaan ihooni ei tunnu näin talvella auttavan mikään. Siksi voisin todeta, että uskon tämän kaiken, vasta kun itse koen ;)

 • Marjo Niemelä

  Ehdottomasti kokonaisvaltainen. Ihanan Minnan käsittelyssä olleena voin suositella lämpimästi Kauneushoitola Pigmentin hoitoja❤

 • Niina

  Ei ole kokemusta, mutta kiinnostaa kovasti. Klassinen olisi oma valintani hoidoista. :)

 • Olgamaria

  En ole kokeillut, mutta paljon olen kuullut hyvää. Kokonaisvaltaisuus kuulostaa hyvältä.

 • Miitu

  Hakeuduin Lupaukseen kirjoitustesi ja kehujen perusteella. Hoidot ovat ihania <3 Käytössä on myös useita Dr. Hauschkan tuotteita.

 • Jessica Eriksson

  Kärsin itsekin tällä hetkellä perioraalidermatiitista, jonka kukistamiseksi en ole löytänyt vielä tehoavaa mutta luonnonmukaista keinoa. Antibioottihoitoa haluan välttää, ja kun kuulin että olit saanut Dr. Hauschkan hoidoista apua, toivo heräsi itsessänikin. Haluan ehdottomasti kokeilla, josko hoidosta olisi apua! Räätälöity hoito toisi varmaan parhaan avun. Lisäksi, hoito hellisi kasvojen ohella myös mieltä! Olen kokeillut erästä Dr. Hauschkan meikkivoidetta, mutta hoidoista ei ole aiempaa kokemusta.

 • Minttu

  Olen tainnut testata ainoastaan Melissa-voidetta, mutta tämän tekstin jälkeen täytyy tutustua tuotevalikoimaan vielä paremmin :)

 • Kiki

  Pidän tuotteista paljon, yksi suosikeistani on ruusuvoide, joka sopii täydellisesti kuivalle iholleni. 2h klassinen kasvohoito olisi täydellinen stressinlievittäjä juuri nyt!

 • Sini-Kukka Laulaja

  Dr. Hauschka on mullisti ihonhoitoni ja jopa koko elämäni jo ensimmäisestä hoidosta lähtien. Sain lahjakortin joitakin vuosia sitten klassiseen kasvohoitoon, jossa hoitaja oli todella läsnäoleva ja kokemus oli myös terapeuttinen. Sen jälkeen olen käynyt hoidoissa säännöllisesti ja löytänyt Dr. Hauschka kirjankin lukemisen myötä elämälle ihan uuden merkityksen. Viimeksi lähdin hoidosta itkien, ehkä onnesta ja stressin laukeamisen vuoksi, mutta huomasin kuinka paljon apua tuotteista ja hoidoista on. Ei pelkästään iholle vaan myös mielelle.

 • Tanza

  En ole vielä ehtinyt kokeilemaan Dr.Hauschkan tuotteita. Olen lopettanut e-pillerit vähän aikaa sitten ja huomaan, että ihoni on alkanut rasvoittumaan ja epäpuhtauksia nousee pintaan. Minulla oli ennen pillereitä todella paha akne ja jouduin syömään Roaccutan kuurin, jolla akne lähti pois. Nyt pillereiden lopettamisen myötä pelkään, että akne palaa takaisin. Olen lukenut sinun hyviä kokemuksia tämän tuotemerkin hoidoista ja tuotteista. Minua kiinnostaisi kokeilla hoitoja ihoni epäpuhtauksien ja mahdollisesti jopa estää aknen palautumisen.

 • Aino

  Ei ole aiempaa kokemusta merkistä, vaikka se on tullut vastaan jo vuosia sitten Hollannissa. Klassinen kasvohoito olisi oma valintani, en muista olenko itseasiassa koskaan ollut vastaavassa.

 • Mirja

  Tämä tulisi kyllä todella tarpeeseen ❤️

 • Essi

  Dr. Hauschka on brändinä tuttu, mutta en muista itse käyttäneeni koskaan mitään muuta kuin merkin huulipunaa (joka oli ihan huippu!). Pitäisikin tutustua paremmin ihonhoitotuotteisiin :) Hinta on vaan opiskeljana ollut esteenä. Kasvohoito olisi ihan mieletön juttu tähän viimeisen vuoden opintojen viimeistelyn, gradupaniikin ja töiden keskelle!

 • Olga

  Olen käynyt pari kertaa Dr. Hauschka hoidossa ja käyttänyt tuotteita yli 10 vuotta. Klassinen hoito kuulostaa ihanalta.

 • Sari

  Tutustuin dr Hauschkan tuotteisiin kesällä ja rakastuin!

 • Siiri

  Ihana kun ihminen otetaan kokonaisuutena huomioon ja on niin totta, miten stressi vaikuttaa omaankin ihoon. Tällä hetkellä klassinen kasvohoito kuulostaisi ihanalta, haaveilen jalkahieronnasta sillä vietän päivät pitkät töissä jalkeilla ja näin pitkällä raskaana ollessa se tuntuu jaloissa. Ja työpaikan ilmastointi vaikuttaa myös ihon kuntoon.

 • Lotta R

  En ole käyttänyt muuta kuin merkin ruusuvoidetta joka ihonhoitoni luottotuote ja kulmakivi. Juttua lukiessa kyllä alkoi pohdituttaa että olisi tarve tutustua muihinkin tuotteisiin ja joskus ajatella uskaltautua ihan hoitolaan. Kiehtova juttu!

 • RiinaT

  Itse en ole aiemmin kuullut Dr. Hauschkan hoidoista tai tuotteista, mutta kuvauksien perusteella pitää kyllä tutustua näihin. Klassinen kasvohoito kuulostaa mahtavalta, mutta henkilökohtaisesti räätälöity kasvohoito olisi oma valintani nuoren ihon ongelmieni ja mahdollisten vinkkien perustella :)

 • Maarit

  Mielenkiintoinen juttu! En ole kyseistä merkkiä kokeillut , mutta paljon olen kuullut. Olisi kiva päästä kasvohoitoon, itselle on siunaantunnut monet iho-ongelmat ja jos oppisi samaan ne paremmin kuriin olisi ihanaa

 • Milla

  Olisi ihana tutustua sarjaan ja tuo kahden tunnin hemmotteluhoito kuulostaa todelliselta luksukselta❤️

 • Smirgeline76

  Tosi kiinnostava postaus, koska olen taistellut monien iho-ongelmien kanssa vuosia! Tuo yksilöllinen räätälöity hoito kiinnostaisi ehkä eniten. Olisi ihanaa päästä kokemaan noin kokonaisvaltainen hoito ja kokeilemaan tuotteita!

 • Anniina J.

  Enpä tiennytkään, että Dr. Hauschkalla on tällaisia hoitoja! Tuotteet ovat kyllä jo tuttuja. Tuo klassinen kasvohoito kuulostaa minulle sopivalta!

 • Lotta

  antaisin tällasen hoidon niin mielellään äidille. :)

 • HJ

  Ei ole kokemusta tuotteista mutta juttu sai mielenkiintoni heräämään.

 • Maiju

  Haluaisin kovasti siirtyä käyttämään pelkästään luonnonkosmetiikkaa, mutta iholleni on todella vaikeaalöytää toimivia tuotteita. Virheostokset tulevat kalliiksi.. Tämän postauksen peruteella haluaisin kovasti päästä kokeilemaan Dr. Hauschkan tuotteita ja rentoutua ihanassa käsittelyssä.

 • Merja

  Lahden alueella tällaista hoitomahdollisuutta ei tosiaan ole, joten ei ole kokemuksiakaan. Räätälöity hoito kyllä kiinnostaisi.

 • Piia

  Ei ole omakohtaista kokemusta Hauschkasta, mutta yksi ystävä käyttää heidän tuotteitaan ja kovasti kuuluu olevan tyytyväinen :) Hoidoista menisin mieluiten klassiseen kasvohoitoon, tai miksei räätälöityynkin!

 • elsary

  Olisipa ihana <3 Kuulostaa niin rentouttavalta, tuli hyvä olo jo tätä juttua lukiessa! Pitäisi varmaan lähteä kokeilemaan merkkiä itsekin

 • virpi

  Olen kokeillut muutamia Dr. Hauschkan tuotteita, ja todella pidän niistä. Täytyisi niistä saada vielä rakennettua se oma hoitosarja, siihen tarvitsisin apua ammattikosmetologilta! Olisipa ihana päästä hoitoon ja opastukseen samalla :)

 • hanna

  Olen joskus nuorempana käyttänyt Dr. Hauschkan melissavoidetta ja tykkäsinkin siitä kovasti. Muitakin tuotteita voisi olla kiva vaihteeksi kokeilla. Tuota klassista kasvohoitoa olisi ihana päästä testaamaan.

 • Karkkinen

  En ole koskaan käynyt kasvohoidossa, koska en ole uskaltanut erilaisten komplikaatioiden pelossa. Dr. Hauskan tuotteet tuntuvat sen verran luotettavilta postauksesi perusteella, joten tähän uskaltaisin lähteä. Ja olisin kyllä niin pienen hemmottelun tarpeessa rankan vuoden jäljiltä..

 • Maria

  En ole vuosiin käyttänyt Dr Hauschkan tuotteita, kun käyttöön on aina jostain syystä valikoitunut muuta luonnonkosmetiikkaa. Mutta kiinnostavaa olisi taas kokeilla ja kasvohoito tulisi niiiin tarpeeseen, viimeksi kävin sellaisesta ylellisyydestä nauttimassa ennen lasten syntymää.

 • Silja

  Olen pitänyt laadukkaana, mutten ole hinnan vuoksi kokeillut :) Luonnonkosmetiikkaa käytän, siksi sekä tuotteet että hoito kiinnostavia! Kokonaisvaltainen hoito kuulostaa täydelliseltä.

 • Käytän säännöllisesti Dr Hauschkan kasvorasvoja ja nyt kokeilussa on mm. kasvovesi ja puhdistusaine. Minullakin on ollut riesana POD ja ihoni alkaa vasta toipua siitä, joten räätälöity hoito sopisi varmaan parhaiten.

 • Nora Siivonen

  En ole käyttänyt merkin tuotteita, mutta kuullut paljon ja olisi mahtavaa päästä hoidon kautta tutustumaan näihin tuotteisiin.

 • Milou

  Edellisessä kasvohoidossa hoitaja ihmetteli, mitä kuivia näppyjä kasvoissani on. Ja totesi perään optimistisesti, että tilanne varmasti entisestään pahenee iän myötä! Word. Rehellisyydestä pointsit, mutta naama entisellään Klassinen kasvohoito & kahden tunnin ´lomamatka´ siis ehdottomasti.

 • Piia

  Todella kiinnostava juttu, herätti kiinnostuksen tuotteisiin, joista ei ole aiempaa kokemusta. Klassinen kasvohoito kuulostaisi ihanalta kokonaisvaltaiselta kokemuksella, mutta voisin kokeilla myös räätälöityä hoitoa.

 • Sari

  Valitsisin klassisen kasvohoidon, kuulostaa rentouttavalta. Itselleni tuotteet on siinämäärin tuttuja että käytin niitä aikoinani paljonkin, Saksasta sai edullisesti joten siellä käydessäni nappailin niitä mukaani. Sittemmin jostain syystä en ole näitä enää käyttänyt mutta edelleen kiinnostaa kyllä. Ei vaan meinaa pysyä perässä enää tässä kosmetiikka viidakossa, Huoh!

 • Rosa

  Kokonaisvaltainen lähestymistapa, kosketukseen keskittyminen ja lymfakierron stimulointi kuulostavat hyvältä! Itselläkin on joitain lemppareita Hauschkan tuotteiden joukossa, esimerkiksi tuo kuvissakin näkyvä silkkipuuteri.

 • Liisa Vaalasranta

  Kovasti kiinnostaisi päästä kokeilemaan Dr. Hauschkan ihonhoito!

 • Tiia

  Dr. Hauschkan tuotteet käytössä muutaman vuoden ajan ja on kyllä ihan parhaita, iho on rauhoittunut paljon! Stressaavan syksyn jälkeen 2h hoito tulisi kyllä tarpeeseen.

 • Anni

  Dr Hauschkaa olen kokeillut ja tykännyt ihan hurjasti! Iho tykkäsi kovasti tarpeaksi lempeistä mutta tehokkaista tuotteista. Nyt mulla on käytössä myös sarjan meikkejä, ripsari ja huulipuna, ne on kanssa ihan timanttiset! Tuo kahden tunnin hoito olisi ihana itselle, mutta jos voitan se kyllä menisi varmaankin ystävälleni lahjaksi joka on hurjan stressaantunut ja kiireinen äiti ja tarvitsisi hetken rentoutusta ja hemmottelua <3

 • Olga

  Erityisesti tuo kytkös lääketieteeseen ja lääkkeisiin on kiinnostava, ei heti tulisi mieleen yhdistää luonnonkosmetiikkamerkkiin millään tavalla. Mutta toisaalta onhan se myös laadun tae!

 • Hannnna

  Kokonaisvaltainen kauneuden- ja terveydenhoito kiinnostaa! Hoitojen lähestymistapa kuulostaa juuri siltä, mitä tähän loppuvuoden stressiputkeen kaipaisi

 • Hanna

  Dr. Hauschka tuotteet on olleet lemppareita pitkään!

 • KK

  Klassinen kasvohoito olisi noista vaihtoehdoista oma valintani. Kokemusta tämän merkin tuotteista ei ole, mutta monesti olen kaupassa pyöritellyt käsissäni heidän ruusuvoidettaan, sillä omalla ihollani on havaittavissa pientä couperosaa.

 • Elsa

  Ostin joskus aikoinaan Dr. Hauschan käsirasvaa kun luonnonkosmetiikka ei ollut vielä tuttu juttu. Muistan että siinä oli vähän erikoinen tuoksu verreattuna muihin käyttämiini käsirasvoihin. Olisi ihana päästä kasvohoitoon :)

 • E

  Hauschka on tuttu sarja vuosien takaa. Ruusuvoide on ihan parasta talvisin yövoiteena! Kasvohoito Hauschkan tuotteilla olisi todella kiinnostava kokemus.

 • Salla

  En ole koskaan käyttänyt tuotteita, mutta kuullut paljon hyvää! Jostain syystä minulle on aina ollut iso kynnys kokeilla uusia kosmetiikkatuotteita (jämähdän herkästi tiettyyn merkkiin vuosiksi) ja yleensä siksi kasvohoitojen yhteydessä uusiin merkkeihin tuleekin tutustuttua paremmin kun asiantuntija osaa suositella oikeita tuotteita. Tämä teksti sai minut nyt kuitenkin innostumaan kovasti! Klassinen kasvohoito olisi stressaavan syksyn päätteeksi täydellistä kuivalle iholleni!

 • Sanni

  Dr. Hauschkasta ei ole entuudestaan kokemusta, mutta paljon hyvää olen siitä kuullut! Omalle iholle terää tekisi räätälöity kasvohoito joka sisältäisi ihonpuhdistuksen, se on ollut to do listallani jo ainakin vuoden

 • Maria

  Olen käynyt joskus tuossa klassisessa kasvohoidossa ja se oli kyllä rentouttava kokemus. Menisin siis mielellään uudestaankin!

 • Elina Syrjälä

  Klassinen kasvohoito kuulostaa parhaalta, koska ensimmäisessä lauseessa mainittiin jo stressi ja sitä pitäisi lievittää.

  Teksti itsessään oli kattava. En ole koskaan kokeillut tämän tuotemerkin hoitoja. :)

 • meri

  Olen joskus käyttänyt Dr. Hauschkan tuotteita, mutta en jotenkin edes ajatellut että ne ovat luonnonkosmetiikkaa, mikä on suuri plussa. Olisi ihana päästä kasvohoitoon, ja uskos saavani ammattilaiselta apua iho-ongelmiini. Valitsisin klassisen hoidon, mutta jatkossa voisin kokeilla myös räätälöityä hoitoa.

 • Leenu

  En ole itse vielä kokeillut Dr. Hauschkan tuotteita tai hoitoja, mutta kiinnostaisi kyllä. Tiedän muutaman ystäväni vannovan niiden nimeen. Syksy on ollut monin tavoin aika raskas, joten tuo klassinen kasvohoito tekisi kovin hyvää. En ole myöskään koskaan aiemmin ollut kasvohoidossa!

 • AM

  Käytän pääosin luonnonkosmetiikkaa, mutta Dr. Hauschkaan en ole jostakin syystä tutustunut. Itsellänikin on kyllä kaikenlaisia iho-ongelmia, ehkä pitäisi tutustua…

  Klassinen kasvohoito olisi kyllä ihana. Juuri nyt on sen verran pidempiaikaisia rahareikiä, että mihinkään ylimääräiseen (kalliiseen) ei ole varaa, valitettavasti.

 • Saana

  Klassinen kasvohoito kuulostaa ihanalta

 • Pauliina

  Olen käyttänyt jo useamman vuoden luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa, mutta Dr. Hauschkan tuotteista ei ole kokemusta. Tämän jutun perusteella sarjaan olisi kyllä todella mielenkiintoista tutustua. Kasvohoito kuulostaa ihanalta hemmottelulta mutta myös loistavalta tavalta tutustua Dr. Hauschkan tuotteisiin.

 • Ulla

  Dr Hauschka on tuttu ja hyväksi todettu sekä ihonhoitotuotteiden että meikkien osalta, mutta kasvohoitoa en ole vielä päässyt kokemaan. Kahden tunnin hoito olisi niin ihana!

 • Sannamarianna

  Räätälöity hoito olis kiinnostavin. Tuotteita olen käyttänyt mutta hoidoista en ollut ennen kuullutkaan. :) Hemmottelu on ainoa asia mitä olen toivonut joululahjaksi (tiedän, ettei kukaan läheisistäni tätä toteuta, he kun uskovat tavaralahjoihin) ja tämä juttu vaan vahvisti toivettani. <3

 • Peppi

  Vielä ei ole minkäänlaista kokemusta Dr. Hauschkan tuotteista, mutta on kyllä alkanut kovasti kiinnostamaan sinun blogitekstien myötä. Miulla oli 22-vuotiaaksi lähestulkoon täydellinen iho, joka ei murrosikäänkään reagoinut muutamaa hassua näppyä enempää. Siispä ihonhoitoasioitakaan ei ole sen kummemmin tarvinnut miettiä, ennenkuin nyt viime kesänä jostain syystä sitten puhkesi akne, ilman mitään loogista selitystä, ja oon kärsinyt siitä lähtien kamalista itsetunto-ongelmista. Miulle iho on ollut aina se asia josta pidän itsessäni kaikkein eniten, ja nyt koen itseni aivan järkyttävän rumaksi, en halua olla valokuvissa tai osallistua sosiaalisiin tapahtumiin samalla lailla kuin ennen. Ihotautilääkärin määräämä aknevoide on ollut käytössä muutaman kuukauden, mikä on hillinnyt tilannetta vähän, mutta olen pyöritellyt mielessä jos luonnonkosmetiikasta olisikin enemmän apua. Siksi olisikin täydellistä jos pääsisi oikeasti asiantuntevan kosmetologin hoidettavaksi, kokonaisvaltainen hoito olisi luksusta verrattuna yths:n 15 minuutin lääkärikäyntiin joka näin opiskelijana on ainoa, mihin on varaa:D

 • MaijuK

  Ihoni on haastava yhdistelmä näppylää, rosaceaa ja herkkyyttä joten hoito tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Hoidot kuulostavat superihanilta ja tuotetarjonta ei ole vielä itselle tuttu, joten olisi sukellus uuteen senkin puolesta :)

 • Maija

  Klassinen kasvohoito olisi varmaan omalle iholleni paras, koska ihoni on aika helppohoitoinen ja hyvä. On ihana ajatuskin käydä tuollaisessa kokonaisvaltaisessa hoidossa!

 • Suski

  En ole ikinä ennen tajunnut, että tämä on luonnonkosmetiikkabrändi! Ajattelin että on ihan vaan joku apteekkimerkki tms. Kiinnostava juttu! Pitääkin antaa tälle mahdollisuus, jos saisin apua ihoni ongelmiin.
  Tuo kasvohoito kiinnostaisi, stressiä lievittämään tietenkin :) Joulukiire ja tuhannet muut murheet saavat ilomielin unohtua hetkeksi.

 • Alexandra

  En ole vielä kokeillut näitä tuotteita, mutta tulisi nyt todella tarpeeseen. ❤️

 • Anni Kivimäki

  Minua on jo pidempään kiinnostaneet kyseisen merkin tuotteet ja nyt sain ison harppauksen eteenpäin postauksen avulla! En ole tuotteita tai hoitoja vielä testannut, mutta kiinnostukseni kasvoi edelleen kun luin heidän pitävän ihonhoitoa kokonaisvaltaisena ja yksilöllisenä. Todella hienoa. Itseäni eniten kiinnosti räätälöity hoito, kuitenkin kiireisenä ja välillä aika stressaantuneenakin nuorena kaikki vaihtoehdot kuulostivat arkea piristäviltä :)

 • Dandea

  En ole vielä kokeillut heidän tuotteitaan, vaikka olen kuullut niistä aika paljon hyvää. Tässä postauksessa oli hyvä ja kattava paketti tietoa, kiitos siitä!
  Tuo klassinen kasvohoito kuulostaa ihanalta! Räätälöity hoito tosin voisi olla tarpeen :D

 • Marjukka

  Oi, kuulostaa todellakin kokeilemisen arvoiselta. Minulle ihan uusi tuttavuus mutta klassinen kasvohoito tekisi tälle muuttostressissä olevalle naiselle hyvää.

 • Krista

  Mulla ei oo kokemusta Dr. Hauschkasta, mutta olen kyllä kuullut tuotteista ja ymmärtänyt, että ovat suosittuja. Klassinen kasvohoito kuulostaisi juuri ihanalta piristykseltä tähän pimeään talveen ja melko harmaaseen arkeen.

 • Hilla

  Moi! Kiinnosti kovasti tuo, että voisi löytää apua POD:iin – olen vähän sormi suussa tämän asian kanssa! Aikaisempaa kokemusta tuotteista ei ole. Klassinen kasvohoito kuulostaa ihanimmalta. :)

 • Susanna

  Itse olen saanut avun iho-ongelmiin Hausckan tuotteilla ja nimenomaan Tarjan avustamana ja neuvomana. Apu on ollut suunnaton ja olen niin helpottunut kun iho on vihdoin terve. 2 h hemmotteluhoitoa en ole kokeillut, mutta muuten Tarjan hoidettavana olen ollut.

 • Piia

  Joskus useita vuosia sitten aloitin luonnonkosmetiikkaan siirtymisen juuri Dr. Hauchkan tuotteilla ja hoidoilla. Minulla on couperoottinen ja herkkä iho ja tuotteet toimivat hyvin, mutta silloin tuntui että markinoille tuli paljon uusia merkkejä ja teki mieli kokeilla kaikenlaista. Nyt vuosien jälkeen haluaisin jättää testailut sikseen ja palata selkeään ihonhoitoon, josta saa tuloskia. Olisi ihanaa päästä aloittamaan se hoidolla!

 • Marianna Mänttäri

  Atopiaan taipuva ihoni rupeaa joka syksy ryppyilemään auringon kadottua ja patterien pärähdettyä kotona päälle. Olen yrittänyt kotikonstein rauhoittaa ihoani jo vuosia luonnonkosmetiikan avulla, mutta Dr. Hauschkan tuotteet ovat lähinnä meikkilaukusta tuttuja. Olisi ihana saada ammattilaisen apua ja läikikäs naama pikkujoulukuntoon.

 • Olen nyt kaksi kertaa käynyt Lupauksen kasvohoidossa ja nukahdan joka kerta ja allekirjoitan väitteessi, että rentouttavampaa hoitoa saa hakea. Mietin usein, että jos vaan olisi varaa ja voisin käydä useammin hoidossa, olisin aika paljon harmonisempi ja rentoutumeempi ihminen. Dr. Hauschkan tuotteista on käytössä varmaan aika samat tuotteet kun sulla: ongelmana melnaan POD.

 • Marie

  Oon ollut jo vuosia Hauschka-fani, ärtymään päässyttä ihoa rauhoittaen pari vuotta käyttänyt melkeinpä pelkästään ja fanius vain syvenee koko ajan. Kokonaisvaltaisuus on mieletön juttu. Lisäksi voisin asua Ihohoitola Lupauksessa – mikä tahansa hoito siellä tuntuu pieneltä lomalta :)

 • Micaela

  Olen elämäni aikana muutaman kerran kokeillut Dr. Hauschkan eri tuotteita, kun olen niistä paljon hyvää kuullut/lukenut. Koen, että tarvitsisin kuitenkin tuoteviidakossa henkilökohtaista räätälöintiä oikeista tuotteista juuri omalle, hieman haastavallekin, iholle. Tästä syystä kyseisen merkin tuotteet ovat toistaiseksi jääneet kaupan hyllylle.

  Kirjoituksesi oli erittäin kattava ja mielenkiintoinen, jäi yrityksestä mukavan asiakaslähtöinen ja lämmin vaikutelma.

  Klassinen kasvohoito kuulosti taivaalliselta, terveisin ikuinen stressipallo.

 • Ansku

  Mukana kisassa!

 • Laura

  Mahtava, mieltä avaava kirjoitus. En ollut osannutkaan ajatella, miten luonnollinen Dr. Hauschkan sarja on.

 • RT

  Elän tällä hetkellä erittäin stressaavaa aikaa, sillä olen piakkoin vaihtamassa työpaikan lisäksi asuinmaata. Tämän kaiken keskellä tällainen kokonaisvaltainen hoito kuulostaa juuri tarvitsemaltani rentouttavalta hemmottelulta, josta voisi saada uutta energiaa kaikkien muutoksien käsittelemiseen.

 • Anna

  Kärsin varsinkin talvisin kuivadta ja kuoriutuvasta ihosts. Tää juttu herätti kyllä mielenkiinnon kokeilemaan näitä tuotteita tähän ongelmaan.

 • Riikka

  Tunnistin itseni juuri siksi tyypiksi jolla on valtavan stressin aiheuttamia iho-ongelmia. Joskus kokeilin jotain dr. Hauschkan tuotteita, mutta ilman opastusta niiden käyttö ei tuottanut toivottua tulosta. Hoito ja opastus olisivat siis enemmän kuin paikallaan!

 • Sanna

  Itse olen jo pitkään käyttänyt Dr hauschkan tuotteita, sillä luotan niiden laatuun ja yrityksen filosofia ihmisestä kokonaisuutena vastaa omaani. Lisäksi suuri arvo on luonnollisuus, mikä onkin yksi tärkein valintakriteeri minulle kosmetiikan saralla. Juttu kyllä vahvisti vain ajatustani siitä, että tässä on yritys joka sopii minulle ja omaan arvomaailmaani. Vaikka olenkin jo tuttu kyseisen firman kanssa, niin nyt on pakko myöntää että näköjään olen silti lahjakkaasti onnistunut välttämään tiedon Dr hauschka hoitoloista. MITÄ?! Ensimmäistä kertaa tämän postauksen kautta kuulen tästä asiasta ja voin olla varma,että ensi kerralla kun suuntaan kaupunkiin, jossa näitä hoitoja on saatavilla, niin tämä tyttö käy ihan varmasti tutustumassa! Itselleni sopisi varmasti tuo klassinen kasvohoito parhaiten, joka tutustuttaisi vielä paremmin tähän hoitomaailmaan!

 • Tilda

  Jutun perusteella todella heräsi olo, että haluaisin kokea tuon. Esimerkiksi klassinen kasvohoito kiinnostaisi. Tuotemerkistä minulla ei ole vielä omakohtaista kokemusta.

 • Riina

  En ole aiemmin lukenut vastaavaa juttua kauneuden hoidosta. Lähinnä olen kuullut juttuja tuomitsevista kosmetologeista jotka näkevät asiakseen arvostella asiakkaan ihon sen hetkistä kuntoa ja olematonta ihonhoitorutiinia. Siksipä en ole koskaan tohtinut mennä minnekään kasvohoitoihin. Mutta tämä kuulostaa aikas ihanalta. Oma ihoni on aina ollut suht hyvässä kunnossa, mutta varmasti ammattilainen osaisi kertoa, mihin pitäisi jatkossa kiinnittää huomiota

 • Taru

  Ihoni on todella herkkä, ohut ja helposti ärtyvä, joten Dr. Hauschkan hoidot ovatkin melkeinpä ainoita, joita uskaltaudun kokeilemaan. Luonnonmukaisuudesta myös iso plussa! Kerran olen Lupauksessa käynytkin ja kokemus oli aivan ihana. Räätälöity hoito sopii varmaankin parhaiten minun hankalanpuoleiselle nassulleni.

 • Senja

  Ihopulmista sekä erittäin herkästä ihosta kärsineenä Dr. Hauschkan tuotteet ovat kiinnostaneet jo pitkään. Paljon hyvää olen siis kuullut tuotteista ja eritoten tänne blogiisi jakamat kokemukset Dr. Hauschkasta ovat lisänneet kiinnostusta sekä tuotteita että hoitoja kohtaan. Klassinen hoito kuulostaa ihanalta, sillä rentoutus tulisi todella tarpeeseen. Kasvohoidoissa en ole sitä paitsi aiemmin käynyt, joten hemmotteluhetken lisäksi olisi kiva saada ammattilaisen vinkkejä juuri oman ihoni hoitoa varten!

 • Annika

  Mulla ei ole kokemusta Dr. Hauschkan tuotteista, mutta olen kuullut niistä useasti. Luultavasti tuotteiden hinta on vaikuttanut siihen etten ole niitä tähän mennessä kokeillut. Mutta vinkit
  Dr. Hauschkan ammattilaiselta omalle iholle sopivista merkin tuotteista voisivat olla hyödyllisiä. Ja ai että kahden tunnin hemmottelu olisi parasta tähän kiireeseen!!

 • Jenni

  Mielekiintoinen postaus ja paljon uutta tietoa tuli! Itse olen hetken aikaa käyttänyt Dr. Hauschkan tuotteita ja minulla ne toimivat loistavasti ja olen saanut POD:n niillä kuriin. Kaikki hoidot olisi ihanaa hemmottelua, mutta tottakai tuo kahden tunnin hoito olisi todellista luksusta!

Related posts