25/11/18

Marraskuun piristyskynnet

2 70

Yleensä tässä loppusyksystä ja joulun alla kynsityyleissä himottavat lähinnä glitterit ja kaikki talvisen tummat sävyt, mutta tässä välissä oli minulla sellainen olo, että tarvitaan jotain vähän kevyempää. Ehkä se oli tämä tiedossa oleva Tansanian reissu, joka ohjasi ajatuksia värejä kohti.

Bongasin Pinterestistä jokin aika sitten hauskan inspiskuvan, jossa kynsiin oli vain läiskitty eri värejä huolettomaan tyyliin epäsymmetrisesti. Ja väitän, että jotain juuri tällaista sitä ihminen tarvitseekin elämäänsä marraskuussa. Mitäs tuumitte ei-niin-vakavista kynsistäni? Tämä tyyli olisi varmaan aika helppo toteuttaa kotonakin.

Geelikynnet minulle sponsoroivat Bio Sculpture ja Bio Sculture Hoitola.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts