17/11/18

Uhana Home Wonder – lempeää Suomi-designia keskelle kaamosta

1 89

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: UHANA

En oikein tiedä, miten olen Suomi-muodin suurena ystävänä onnistunut missaamaan tamperelaisen Uhana-merkin kaikki nämä vuodet, mutta jostain se tupsahti kunnolla tietoisuuteeni vasta muutama viikko sitten. Olen kyllä kuullut Uhanan nimen aiemmin, mutta yhtäkkiä se rymisteli elämääni oikein kunnolla. Törmäsin Uhanaan työn merkeissä ja kuin kohtalon oikusta, brändin mimmit laittoivat minulle muutama päivä myöhemmin viestiä ja kysyivät minua mukaan kataloginsa malliksi. Mietiskelin siinä hetken aikaa tähtien asentoja ja universumin lähettämiä signaaleja, että kylläpä nyt sattuikin. Ja vastasin ehdotukseen tietysti myöntävästi.

Ei tainnut mennä tuosta hetkestä kuin reilu viikko, kun olimme jo Hvitträskin museoksi muunnetussa ateljeekodissa kuvausreissulla. Upea miljöö, vieläkin upeampi Uhana Home Wonder -kokoelma, fantastinen tiimi sekä, luojan kiitos, fiksuna tyttönä mukaan mukaan nappaamani villasukat. Museokodissa oli nimittäin näin sesongin ulkopuolella jonkin verran vilpoisaa – etenkin yöpaidassa ja paljain jaloin. Onneksi Home-kokoelmaan kuuluu myös peittoja ja tyynyjä, joten kiedoin sitten kuvausten väleissä muhkean peiton lämmikkeekseni. Huvittavaa sinänsä, tämä käytännön olosuhteista johtuva tilapäislook päätyi sitten lopulta näihin mallistokuviinkin.

Tummanpuhuvan Uhana Home Wonder -malliston kaunis kuosi on saanut inspiraationsa Suomen metsistä ja kokoelma on luotu pimenevien iltojen kotihengailuun, lepoon ja itsensä hemmotteluun. Siihen kuuluu pussilakanasetti, koristetyynyjä sekä ylellisen silkkisiä vaatteita, jotka sopivat niin rentoon kotona oleiluun kuin kodin ulkopuolellakin käytettäviksi. Itse voisin hyvin kuvitella käyttäväni vaatteita myös ihan päiväsaikaan tai vaikka juhlassakin – monikäyttöisyydestä siis iso plussa! Kokoelman 100% silkistä valmistetut vaatteet on valmistettu Virossa, puuvillasatiinista valmistetut pussilakanat Portugalissa sekä puuvillacanvas-sisustustyynyt sisätyynyä myöten Suomessa.

Jos siellä ruudun takana on joku muukin, jolta Uhana on onnistunut menemään ohi silmien, kyseessä on siis vuonna 2012 Tampereella perustettu designyritys, jonka takana on kaksi HAMK:n vaatesuunnittelulijan kasvattia, Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki. Kaksikon suunnittelupöydällä syntyy kaunista, rentoa ja hauskaa jälkeä, jossa yhdistyvät korkea laatu, toimiva design, omaleimaiset printtikuosit sekä vastuullinen tuotanto. Tuotteet valmistetaan Suomessa, Virossa, Liettuassa ja Portugalissa ja koko tuotantoketju on läpinäkyvä alusta loppuun.

Mallisto ilmestyy myyntiin tänään verkkokaupassa, mutta jos satut olemaan tänään Tampereen suunnalla, käy myös ihmeessä piipahtamassa Uhanan lippulaivanmyymälässä klo 11-17 välillä (Verkatehtaankatu 8), sillä siellä juhlistetaan uutta kokoelmaa raakakakuilla ja kukkasilla. Uhanalla on myös liuta jälleenmyyjiä ympäri Suomen, joten täältä voitte kurkata, missä pääsee hypistelemään tuotteita ihan livenä.

Haluan kiittää aivan ihanasta kuvauspäivästä koko Uhanan porukkaa, meikkaaja Aino-Sofia Kojosta, joka loihti minulle taas niin kauniin lookin kuvauksiin sekä taianomaista Riikka Kantinkoskea, jonka kuvat ovat aina vielä vähän kauniimpia kuin mitä osasi odottaakaan. Kiitos!

UHANA HOME WONDER

Photos: Riikka Kantinkoski

MUAH: Aino-Sofia Kojonen

Categorised in: Muoti, Uncategorized

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts