10/11/18

Vihreää valoa vihreälle

2 58

Jos johonkin uskon kuin kiveen, niin omaan rakkauteeni vihreää väriä kohtaan. Tumma vihreä on väreissä ollut sinnikkäästi lempparini vuodesta ja sesongista toiseen, ja huomaan palaavani siihen etenkin syksyisin aina uudelleen – myös kynsissä. Minulla on ollut tällaiset tummanvihreät kynnet varmaan jo ainakin pariin otteeseen aiemminkin, mutta siitä huolimatta oli taas sellainen olo, että on vihreän aika. Niinpä vihreää oli saatava! Onneksi kynsiteknikkoni rakastaa tätä sävyä myös, joten sain taas kerran sävyvalinnalleni vihreää valoa (pun intended, hohhoo).

Onko teillä muilla jotakin sellaista väriä, jonka pariin palaatte aina vain? Ja onko ruudun takana muita vihreän rakastajia? :)

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts