30/10/18

Musavinkki Bonobon ystäville: Pavel Dovgal

2 49

Löysin taannoin kappaleen, jota kuunnellessani olin aivan varma sen olevan Bonoboa, ja ihmettelin kuinka tällainen kappale oli mennyt ohi korvien. Vai oliko kenties Bonobo julkaissut uuden kappaleen, johon en onnistunut vielä törmäämään? Mitä vielä, biisi ei erehdyttävän samankaltaisesta soundista huolimatta ollutkaan Bonoboa. Floating Beams -kappaleen takana onkin venäläinen musatuottaja Pavel Dovgal, joka on erikoistunut erityisesti elektroniseen musiikkiin. Muissa kappaleissa ei ehkä ole niin Bonobo-viboja, mutta uskallan arvailla, että jos tykkäät Bonobosta, myös tuo Floating Beams iskee. Pistäkäähän kuunteluun siis!

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts