27/10/18

Pilkettä sormenpäissä

73

Joskus sitä kaipaa vähän jotain leikkisämpää pilkettä silmäkulmaan. Tai kynsiin, kuten minun tapauksessani tällä hetkellä. Tällä kertaa kynsistudion tuolissa syntyi tällaista jälkeä. Vaikka kynsityylissä käytettiin kaikkiaan neljää väriä, lopputulos syntyi aika nopeasti, koska emme edes yrittäneet tehdä kynsistä symmetrisiä ja samanlaisia, vaan jokainen sai näyttää vähän omanlaiseltaan ja se oli osa tätä juttua. Ja vaikka tyyli on leikkisä, värimaailma on nudesävyissään aika rauhallinen, mutta toki tämän voi toteuttaa räväyttävämmälläkin väriyhdistelmällä. Mitäs tuumitte näistä tämänkertaisista kynsistä? :)

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts