26/10/18

Punainen perjantai-inspiraatio

15 89

Punainen oli pitkään lempivärini. Sitten kyllästyin hetkeksi ja tarvitsin vähän taukoa, mutta nyt parin vuoden ajan punainen on taas tehnyt uutta tulemistaan lempivärieni joukkoon. Olen joskus koonnut tänne blogin puolelle hauskoja väripostauksia omista kuva-arkistoistani tietyn teemavärin mukaan. Olen tehnyt muun muassa vaaleanpunaisen ja vihreän postauksen, joten tuumailin, että nyt voisi olla punaisen aika. Selasin valtavan määrän kuvia punaista metsästäen ja sitähän löytyi! Niinpä tarjoilen tänään teille punaisen väripläjäyksen syksyisen perjantain iloksi ja inspiraatioksi. Oli itsekin hauska sukeltaa kuvien kautta takaisin näihin hetkiin, joista kaukaisimmat taitavat olla jostain liki viiden vuoden takaa. :)

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus, Matkat, Muoti

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Punainen on kyllä ihana väri <3

  • Niin on! :) Huomaan tosin, että pukeutumisessa sillä oikealla sävyllä on paljon merkitystä. Minulle sopivat paremmin sellaiset lämpimät kuin kylmät punaisen sävyt.

 • Hauska blogiteksti-idea! :D Saako tämän varastaa? :)

 • Tiinatuulia

  Punaisessa on kyllä jotain taikaa – viimeisen vuoden olen itsekin jotenkin hurahtanut huulipunan ja kynsilakan ulkopuolellekin Kaksi punaista mekkoakin löytyy kaapista nyt uutena tilaisuutta (pikkujouluja) odottamassa, enkä malta odottaa!

 • laulau

  Punainen on kyllä ihana väri, oma lemppari. <3

 • Milla

  Ihanaa! Kiitos tästä, Jenni! Toivon teemalle ehdottomasti jatkoa, kunnes värikirjon kaikki sävyt ja vivahteet on käyty läpi. :D

  • Mahtavaa! :) Ja minulla saattaakin olla hyviä uutisia, sillä olen valmistellut samantyyppisiä juttuja jo monesta muustakin väristä. ;)

 • Rìitta

  Hyvä kuvakooste punaisen ympärille rakennettu, tulee hyvälle tuulelle.
  Kuvasi todella erinomaiset

 • Noooora

  IHANA tuo valkoinen Väska! Saako niitä vielä jostain?

  • Väska on nettisivujen perusteella pitänyt melkoista hiljaiseloa viime vuodet enkä tiedä, onko merkki enää aktiivinen. Olisi sääli, jos ei. Mutta uskon, että varmimmin saat vastauksen, jos laitat nettisivujen kautta heille itse viestiä. :)

Related posts