26/10/18

Punainen perjantai-inspiraatio

15 75

Punainen oli pitkään lempivärini. Sitten kyllästyin hetkeksi ja tarvitsin vähän taukoa, mutta nyt parin vuoden ajan punainen on taas tehnyt uutta tulemistaan lempivärieni joukkoon. Olen joskus koonnut tänne blogin puolelle hauskoja väripostauksia omista kuva-arkistoistani tietyn teemavärin mukaan. Olen tehnyt muun muassa vaaleanpunaisen ja vihreän postauksen, joten tuumailin, että nyt voisi olla punaisen aika. Selasin valtavan määrän kuvia punaista metsästäen ja sitähän löytyi! Niinpä tarjoilen tänään teille punaisen väripläjäyksen syksyisen perjantain iloksi ja inspiraatioksi. Oli itsekin hauska sukeltaa kuvien kautta takaisin näihin hetkiin, joista kaukaisimmat taitavat olla jostain liki viiden vuoden takaa. :)

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus, Matkat, Muoti

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts