25/10/18

Kolonaki Madrid AW18 – inspiraatiota mummon vaatekaapilta

113

Minulla on ne muutamat vaatemerkit, joiden lookbookeja tykkään selailla aina uuden sesongin kynnyksellä. Kotimainen Samuji, ranskalainen Sessùn ja espanjalainen Kolonaki Madrid ovat sellaisia merkkejä, joiden lookbookeista poimin aina kivoja stailausideoita omaan tyyliini. Espanjalainen Kolonaki on viettänyt hiljaiseloa jonkin aikaa ja hetken jo mietin, mahtoiko merkki lopettaa toimintansa kokonaan, kunnes huomasin, että viimein myyntiin on ilmestynyt jälleen uusi kokoelma. Tykkään Kolonakissa kovasti juuri sen ajattomasta ja vintagesta inspiroituneesta tyylistä, joka viis veisaa vallitsevista trendeistä.

Tämän syksyn kokoelma näyttää siltä kuin Kolonakin mimmit olisivat käyneet hakemassa inspiraatiota mummojensa vinteillä ja vanhoista valokuva-albumeista – mallistokuvissa nähdään pitkiä kukkahameita, A-linjaisia takkeja, hiusten suojaksi kiedottuja huiveja sekä suloisia neulehilkkoja, leveitä lahkeita ja pitsein sekä röyhelöin höystettyjä paitoja. Mummojen nuoruusvuosista muistuttavat tyylit on stailattu tähän päivään kimaltavien glitter-sukkien avulla (jotka tosin eivät kuulu merkin omaan kokoelmaan). Ja vähän on matkassa Robin Hoodia ja Handmaid’s tale -fiilistäkin – tosin hilkkoja Kolonakin mallistossa on ollut jo ennen tv-sarjan ilmestymistä.

Ehkä pitää joku päivä vetäistä glittersukat jalkaan ja huivi päähän – vai olisikohan tuo tyyli kuitenkin meikäläiselle vähän liikaa? :D

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts