17/10/18

Afterwork-podcast: Tissit tiskiin!

2 60

Oletko koskaan tuntenut tissikateutta? Tänään Afterworkin äärellä puhutaan tisseistä ja omasta suhtautumisesta niihin – sekä omiin että muiden. Saavatko nännit vilkkua? Ollaanko tyytyväisi omaan rintavarustukseen? Mitä tuumitaan silikoneista? Entä miltä tuntuu, kun rintojen tärkein tehtävä ei onnistukaan? Suuri tissikeskustelu alkakoon ja tekin voitte ottaa kantaa kommenttiboksin puolella!

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin, Acastin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Sofie

    Olen ehkä vähän myöhässä kommentoimassa tätä, mutta vasta eilen kuuntelin jakson. Vähän ihmettelen sitä, että silareista ja muista kauneusleikkauksista puhutaan nykyisin niin myönteiseen sävyyn. Ymmärrän tietyllä tavalla sen asenteen, että jos itsensä takia tekee niin mitä haittaa. Noh, itse kuitenkin miellän asian niin, että jos ulkonäkösyistä tekee kauneusleikkauksen niin loppupeleissä huono itsetunto tai mikä vaan ”itseni takia tein” -syy lähtee kuitenkin ulkoisista paineista. Samalla ajattelen, että jokainen leikkaus – ja varsinkin ne jotka näyttävät tosi luonnollisille – vääristävät naiskuvaa ja lisäävät sitä kautta naisten ulkonäköpaineita entisestään. Siksi en pidä sitä mitenkään hyvänä asiana, että kauneusleikkauksia normalisoidaan vähintään puheen tasolla niin kuin jotenkin tässä podcast jaksossa tehtiin. Muuten oli ihan hauska jakso, tällaisia juttuja vain tuli siitä mieleeni :)

    • Mielestämme emme puhuneet kauneusleikkauksista myönteiseen sävyyn, vaan aika neutraaliin sävyyn todeten, että jokaisella on oikeus päättää, mitä itse tekee omalle vartalolleen. Totesin myös, että minusta on hiukan surullista, jos tuntuu, että itsetuntoa pitää yrittää kohentaa näin äärimmäisillä keinoilla. Eli en ihan allekirjoita tätä, että me näillä kommenteilla normalisoisimme kauneusleikkauksia. Minusta se ei vain ole minun asiani tuomita muiden ihmisten heitä itseään tai heidän omaa ulkonäköön koskevia valintoja, vaikka en itse samaa mieltä kaikesta olisikaan. Tässä jaksossa tuo kauneusleikkaus-asia oli vain sivujuonne ja aiheesta olisi voinut keskustella paljon syvällisemminkin, mutta sille teemalle voidaan sitten joskus omistaa vaikka kokonaan oma jaksonsa. Tämän jakson teemana olivat kuitenkin rinnat, joten emme halunneet jäädä liian pitkäksi aikaa jumiin sivupoluille. :) Olen kanssasi kauneusleikkauksista pohjimmiltaan aika samaa mieltä, mutta siitä huolimatta jokaisella sellaisen tehneellä on oma tilanteensa ja syynsä, eikä ole minun tehtäväni arvioida varsinkaan niitä taustoja tietämättä, että kenen tapauksessa asia on oikeutettu. Suurin osa kauneusleikkauksia tehneistä tai täyteaineita käyttävistä olisi minusta paljon kauniimpia ilman, mutta sehän on tietysti vain minun mielipiteeni.

Related posts